Zvezde poručuju – Kako do srca voljene osobe

OVAN – ARIES

Ovan upražnjava seks u bilo koje vreme, na bilo kojem mestu, tako davam nije potrebna preterana agresivnost da biste ga privoleli na to. Utrenutku, Ovan vas obasipa pažnjom, da bi već u sledećem bio hladan kapled, ali to je samo taktika njegove vešto smišljene ljubavne igre.

ON – Vizuelni je tip, što znači da se ne okreće za svakom ženom. Ukus mu je istančan, naročito za ženstvenost. Izluđuje ga crveni lak na noktima, ali i oralni seks. Voli da vas gleda u oči dok vodite ljubav.

ONA – Najviše voli poljupce. Prijaju i nežan dodir po licu, ali i masaža čitavog tela. U ljubavnoj igri, uvek vodi glavnu reč.

B I K – TAURUS

Najsenzibiiniji je znak Zodijaka. Krasi ga neverovatna moć zapažanja, izoštrena su mu čula mirisa i sluha. Nikad ne zaboravlja glas voljen eosobe, niti miris parfema koji ona koristi. U ljubavnim akcijama je veoma oprezan i promišijen, nikad se ne zaleće, uglavnom pravi pogotke.

ON – Lud je za šaputanjem na jastuku. Nije bitno šta ćete mu govoriti dok vodite ljubav, već kako ćete to izgovarati. Leđa i uši su mu erogene zone, a ukoliko mu izazozno kažete: ‘Tako dobro mirišeš’, već je gotovo.

ONA – Favorizuje ‘misionarsku pozu’. Pri vođenju ljubavi, u spavaćoj sobi, voli da izigrava damu, pa se ne libi da partneru jasno stavi do znanja šta rasplamsava njenu strast.


BLIZANCI – GEMINI

Lako ih je voleti, ukoliko s njima ne planirate ozbiljniju vezu. Puni su energije, neobično inteligentni i izuzetno komunikativni. Nisu ljubomorni, niti posesivni, iako važe za vešte ljubavnike. Kad opaze ‘plen’, ne odustaju sve do postizanja cilja.

USKORO!

ON – Ne podnosi žene koje nemaju svoje ‘ja’, a divi se samouverenim i realnim. Dok vodi ljubav, uvek gleda partnerku u oči, Inače je velika maza.

ONA – Ruke su joj uvek negovane i nežne, voli da ih ističe i bude milovana po njima. Uzbuđuje je nakit na muškarcu, dok ona nije preterano opsednuta kinđurenjem. Voli dugačke ljubavne predigre.


R A K – CANCER

Pripadnik ovog znaka vrvi od emocija i žudi za udobnostima koje mu pruža spavaća soba, pri vođenju ljubavi, a to znači da je konformist. Istančanih je emocija i često melanholičan. Krasi ga neobična intuicija, romantičan je i voli da sanjari.

ON – Niko, kao on, nije u stanju da poljulja vaš ego. Kad je neraspoložen, pripazite se i pothranjujte njegovu sujetu. Obožava poljupce i suptilne dodire jezikom po celom telu.

ONA – Luda je za masažom stopala! Bar kad je seks u pitanju, muškarac koji je spreman da joj ispuni tu želju, zauvek će vladati njome. Njeno celo telo je erogena zona.


L A V – LEO

Poseduje momentanu strast. Po prirodni je vođa, voli da mu laskate i poštujete ga. Da biste odoleli njegovom šarmu, morate biti od kamena.Krasi ga magnetska privlačnost i vrlo neobičan smisao za humor.

ON – Ne toleriše konkurenciju u muškom pogledu, niti vaše površno interesovanje za ostale pripadnike suprotnog pola. lako u početku deluje stidljivo, izuzetno je vešt ljubavnik koji sebe ne štedi.

ONA – Verovali ili ne, ona uživa dok partner češljem prolazi kroz njenu kosu. Muškarac je za nju isključivo ljubavni rob koji joj služi i ispunjava sve želje. Baš sve!


DEVICA – VIRGO

U ljubavi, Devica traga za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravo zato ima veoma malo pravih ljubavnih veza, a i one koje ima, predodređene su da se ružno završe. Ne trpi agresivnost u ljubavi, niti u životu. Neobično je nežna i to ne skriva.

ON – Frustriran je i radoznao. Kad voli, to je istinski i svoju ljubav dokazuje krajnje jednostavno. Prava je maza.

ONA – Favorizujeseks pod tušem. Često glumi zavodnicu, a da bi izazvala sažaljenjesuprotnog pola, pretvara se da je bolesna, ili premorena.

VAGA – LIBRA

Vrlo je rafinirana, romantična i sklona samozaljubljivanju. Sebična jei racionalizuje čak i ljubav, što izluđuje okolinu. Ovim znakom vladaVenera, retko ko joj može odoleti, a kad jednom pokleknete pred Vagom, gotovi ste!

ON – Poseduje neverovatan osmeh, o kojem ste godinama sanjarili, pa je njegova privlačnost logična istvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u seksu je izuzetno kreativan.

ONA – Svlačite je lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vešta je ljubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu maštu.

ŠKORPIJA – SCORPIO

Ukoliko ste preterano emotivni, a za oko vam je zapala Škorpija, bežite glavom bez obzira! Ona je potpuno nezainteresovana za mišljenje drugih.Voli da odgovara i prilično je svojeglava. U ljubavi je posesivna, a u seksu nestalna, neprestano teži novim osvajanjima.

ON – Strastven je i istovremeno tajanstven. Kad opazi ‘plen’, nikako ne odustaje. Voli seks ‘na brzinu’ i ne bira ni mesto, ni vreme za to.

ONA – Njena erogena zona su – dlanovi! Ukoliko imate strpljenja da je nežno milujete po njima, pola posla ste obavili, a da niste ni svesni. Ne podnosi neodlučne i slabiće.

STRELAC – SAGITARIUS

Rođen je pod srećnom zvezdom, a nije svestan toga! Prema okolini je filozofski nastrojen, pa je ponekad i neshvaćen. U seksu je sasvim spontan, neprestano u potrazi za avanturom i dokazivanjem.

ON – Pažnja: nikad nemojte za ozbiljno uzimati Strelca! On uvek izgleda kao da je upotrazi za čvrstom vezom, a u stvari trazi avanturu! Voli ljubavni položaj u kojem je iznad partnerke.

ONA – Njene erogene zone su noge, kojima voli da obujmi partnera tokom ljubavne igre. Sklona je avanturi i biće presrećna ukoliko je odvedete u bioskop ili pozorište, a onda ‘krenete u napad’.

JARAC – CAPRICORNUS

Ambiciozan je svuda i na svakom mestu, pa tako i u spavaćoj sobin astoji da se pokaže u najboljem svetlu. S njim treba mnogo strpljenja, jer potajno žudi za udvorničkim ponašanjem. Sklon je ironiji i ismejavanju svih, a posebno partnera s kojim je trenutno u vezi.

ON – Jedino za čim žudi je da čuje da je poželjan, fatalan, dobar i pametan. U ljubavi je puritanac. Tesko donosi odluku o braku, a na onu o razvodu i ne pomislja. Kad jednom raskine vezu, to je zauvek.

ONA – Voli poljupce i prijaju joj male nežnosti koje ‘život znače’. Dominantna je u vezi i ne trpi nesposobnost i metiljavost partnera.

VODOLIJA – AQUARIUS

Može imati bezbroj partnera, ali istinski voli samo jedan put. Nestalna je i nestabilna. U ljubavi se ne oslanjajte na nju. Kao prijatelj, Vodolija je pun pogodak. U seksu je divlja i uzbudljiva. Estetika joj je na prvom mestu, a teško deli komplimente.

ON – Čezne i žudi za svim onim što je nepoznato i neproživljeno. Obožava avanture i u stanju je da vodi ljubav na bilo kojem mestu, čak i u prisustvu ‘posmatrača’.

ONA – Njen zivotni moto je – u ratu i u ljubavi sve je dozvoljeno! To znači da ne bira sredstva da bi stigla do cilja. Kad se domogne plena, vrlo brzo ga izgustira, odbaci i ide dalje. Ipak, ponekad skupi hrabrosti i kaze: ‘Volim te’. Nezajažljiva je i nema predrasuda u seksu.

RIBE – PISCES

 

Osetljive su i ranjive, veliki sanjari. Sklone su okultizmu, a u ljubavi su prilično sebične. Ljubomorne su i mnogo brinu o svom izgledu. U seksu su fetišisti, pa tako izuzetnu pažnju poklanjaju stopalima i noktima. Detalji kod njih igraju presudnu ulogu.

 

ON – Voli izazove svake vrste, a njegov urođeni entuzijazam treba pothranjivati razumevanjem i pažnjom, koja vam se skoro uvek čini preteranom. U njegovom životu, na prvom mestu je vođenje ljubavi.

ONA – Voli da partneru jasno stavi do znanja do čega joj je najviše stalo i za čim žudi u krevetu. Nju je lako postideti, ali i nasmejati, pa tako duhovit muškarac uvek nađe pravo mesto u njenom životu i spavaćoj sobi.

izvor

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

One thought on “Zvezde poručuju – Kako do srca voljene osobe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top