Svekrva po horoskopskim znacima :)

Svekrva, punica, horoskop

Sve izgleda lepo na samom početku veze. Odnosi su srdačni, volite se i lako prihvatate roditelje partnera. No kad sve uhvati uobičajeni ritam, odjednom se kao iz zimskog sna budi strašna neman, svekrva ili punica, svejedno  😀

Svekrva, punica, horoskopTaj nezaobilazni, često i ključni faktor u svakoj vezi ili braku pojavljuje se kad se najmanje nadate. Tu je uvek kad ne treba i obrnuto, pa protiv nje razvijate gotovo vojničku taktiku, no ta strana većinom izlazi kao pobednik. No ne treba uvek biti tako, ukoliko smo spremni na sve njihove zamke i nepodopštine, lakše ćemo s njima izaći na kraj.

OVAN
Kao prvi astrološki znak, tako i u životu svog deteta uprkos godinama želi u svemu ostati prva i dakakao, najbolja. Ona je stalno u pokretu i nekom poluratnom stanju. Strašno voli zapovedati, pa kad se iskalila na mužu i deci, na red ste došli vi. Tu pomoći nema, obuzdati je ne možete, a ubistvo je još uvek protivzakonito. Najbolje se s njom boriti na način da uopšte ne hajete za njene naredbe, ili još gore, ne dajte joj da njena reč bude zadnja, uvek nešto ironično dodajte. Ne podvijajte rep, gledajte je u oči, a ako stvar izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu. Ishod je s njom uvijek neizvestan.

BIK

Ova osoba predstavlja neverojatnu opasnost za sve ljude tankih živaca. Ona će polako ali sigurno graditi oko vas nevidljivu mrežu iz koje se nećete moći lako iskoprcati. U sve voli gurati svoj nos, savetovaće vas o svemu, o hrani, oblačenju, novcu, pa i seksu. Voli se hvaliti kakva je ona zavodnica bila. Stalno će vam govoriti da voli sve što volite i vi, a onda će iza vaših leđa učiniti neku promenu. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar. Najbolja taktika protiv nje je ne popuštati i nadati se da će njena snaga ipak trajati kraće.

BLIZANAC
Ova žena ima neumornu jezičinu kojom je u stanju izbezumiti svakoga. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vaše bolne točke, a onda se obrušava na vas. Može govoriti sto na sat, koristiti najslikovitije izraze, poredbe i metafore i meša se u apsolutno svaki aspekt vašega života. Nikada se na nju ne možete osloniti, jer ne samo da će zaboraviti što je obećala, nego će vam napraviti još i neku štetu. Odlazite li na odmor, ne ostavljajte joj ključeve od stana, jer ko zna hoćete li se imati gde vratiti. Od nje nećete dobiti savete kako se čisti i posprema, pere i kuva. Za nju je kuća samo hrpa problema, pa ih ne želi slušati ni kad je s vama.

RAK
Ispod nežne majčinske slike svekrve/punice rođene u znaku Raka krije se možda jedan od najstrašnijih likova u Zodijaku. S njom zaista neme šale. Gde ona hoda, tu trava ne raste. Svekrva će sa sinom imati poseban odnos, poput one iz Hichcockovog filma ‘Ptice’. Tako ste udajom, osim muža, dobili i svekrvu. Sve što je njeno, to je sveto, i ni u snu ne smete pomisliti da biste to menjali. No, tu nije kraj, ako se vi nećete ravnati po njenim pravilima, ona će vas brzo na to prisiliti, jer za Boga miloga, pa njen sin je u pitanju. Protiv takve napasti najlakše se boriti tako da zadobijete njeno poverenje, a zatim radite po svome. S punicom će tada borba biti nešto lakša, no možda ipak ne vredi iskušavati.

LAV
Imate li ‘sreću’ da za svekrvu dobijete Lavicu, tada možete samo gorko plakati. Kad ona zagospodari vašim životom, demokratija će ostati pred vratima. Ona ne pita, ona naređuje. Oštrim korakom ide napred i ne osvrće se na vas. No ona to ne radi iz oholosti i pakosti, to se kod nje događa spontano – pa ona je Lav. Najgore ćete napraviti ako se u prvom susretu date podčiniti. Ako vas jednom metne pod svoju čizmu, ostaćete tamo doveka. Odmah se oduprite i oštro prosvedujte. To će joj biti znak da s vama ipak treba malo drugačije.

USKORO!

DEVICA
S njom nikad nije lako, jer one su tako pedantne, čiste i precizne, da vas već nakon nedelju dana zajedničkog života počne boliti glava. Ako se brzo ne odselite, gotovi ste. Srećom, ima urođenu diskreciju, pa neće previše zabadati nos u vaše stvari. No kad ona smatra da treba intervenisati, a to je često, nećete je se moći rešiti: piće vam krv na slamku. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami verovati njenim rečima. Svoju mrežu polako, ali sigurno plete oko vas, želeći sve dovesti u okvire koji odgovaraju njenim kriterijumima. Jedini lek protiv nje jest taj da ste dovoljno daleko – na Novom Zelandu, na primer.

VAGA
Ova je žena jedna od najprofinjenijih, ali i najperfidnijih u Zodijaku. Uvek je doterana, našminkana i spremna za izložbu. Celu penziju potroši na kozmetiku, pa će se tako ekipirana uspešno boriti protiv bora, podočnjaka i sedih vlasi. Takav iskusan snob odmah će na vama primetiti da ste nekako neuredni i da o njenom sinu/kćeri ne vodite baš previše brige. O vašem odevanju takođe će naći prigodnu kritiku. Stoga, najbolje je oružje protiv lepuškastih Vaga da ignorišete njene nove kostime, a na novu frizuru nemojte se ni okrenuti.

ŠKORPION
Sa svekrvama rođenima u znaku Škorpiona nije se lako složiti. Nema kod njih kompromisa ili nekog srednjeg puta. Sa štitom ili na štitu. Na trenutke je nežna i hoće pomoći, a ima trenutaka kada ruši sve pred sobom. Neće poštedeti ni vlastitog sina/kćer, a kamoli vas koji joj niste niko i ništa. I zato s njom morate biti prijatelj ili neprijatelj, no savetujemo vam da izaberete ono prvo, jer u protivnom, vaš se inat nikako neće završiti sretno.

STRELAC
Imate li svekrvu ili punicu u znaku Strelca, s njom vam nikada neće biti dosadno. Može vas beskrajno dugo nervirati prepričavanjima dogodovština iz celog sveta. No znaće kad treba prestati jer ceni i vašu slobodu. Ima razvijen osećaj za pravdu, no ponekad će vas tako slatko prevariti. Jedino što možete napraviti za njih jeste da se pomirite s njenim željama i namerama. Nema potrebe izbegavati je kad će vas ona svejedno pronaći. Za borbu protiv nje morate biti pravi psiholog. Obzirom da su one vesele i nasmejane i svet doživljavaju kao radost, slobodu i sreću, pričajte joj o užasima i gadostima u svetu.

JARAC
Imate li ‘sreću’ da se namerite na svekrvu rođenu u znaku Jarca, znajte da ćete imati jakog, teškog i upornog protivnika. Uglavnom je nepobediva i postojana poput granita. Teško ćete joj naći slabu tačku. No kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će vam priskočiti prva i jednostavnim savetima rešiti problem. No nemojte misliti da je možete iskoristiti ili prevariti. Ona je mudra i dobro zna svaki vaš potez pre no što ste ga se vi uopšte i setili. Želite li je stvarno poraziti, uznemirite je. Primetite da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je dobro uzdrmati.

VODOLIJA
Svekrve Vodolije su pravi veseljaci. Njima je sve svejedno i ne mare puno za red i zakon. Neće se posebno držati reda u svojoj kući , ali će nered kod vas primetiti. Više je zanimaju problemi južnoafričkih veverica, nego što će sutra jesti. Za nju je ipak najvažnija sloboda. Nemojte joj smetati i vaši će odnosi biti jako dobri. Želite li je ipak odmaknuti od sebe, morate se opredeliti za hladni rat, jer galamom i silom protiv nje nećete napraviti mnogo. No oprez, ona će vas kombinacijom histerije i hladnog intelekta pokušati skinuti s liste problema.

RIBA
Kada u kući imate svekrvu u znaku Riba, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svoje dete, da će ono i sada, kada je odraslo i ušlo s vama u brak, zahtevati majčinsku negu – i to od vas! Zahvaljujući svekrvi Ribi, vi imate muža koji se ponaša kao razmaženo derište, hoće doručak u krevet, uvek ispeglanu odeću i prekrasno složen ormar. Punice nisu tako oštre, ali svejedno su zahtevne prema vama. Dakle, budete li s njima delili životni prostor, moraćete postati njena kopija. Sve će morati biti lepo i skladno da bi njen sinčić (a nešto manje kći) bio kao kralj na prestolju. Želite li je se rešiti, znajte da ćete uskoro ostati i bez bračnog partnera.

Izvor: hogarovaarka.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top