Strelac – mesečni horoskop za Decembar 2020.

Horoskop, strelac, znak

PosaoHoroskop, strelac, znak

Dragi Strelčevi,

Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom, što će vam dati dobar osećaj za pristup ljudima sa kojima sarađujete i koje srećete u posao i kroz poslovne kontakte. Imaćete dobar osećaj za tajne pregovore koji će vam doneti uspešno zaključene ugovore i podršku koja vam je neophodna za nastavak aktuelnih radnih zadataka. Uspećete da dovršite gotovo sve u predviđenom roku, osim jednog projekta gde ćete pokušati da radite po svom iako nemate potrebnog iskustva i gde ćete imati nesporazuma sa nadređenima. Kašnjenja i teškoće ćete imati i ako se bavite privatnim biznisom. U drugoj dekadi decembra Venera će praviti sekstile sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam dati dobar osećaj za investicije i upravljanje novcem. Naći ćete izvore iz kojih ćete finansirati dalji tok vaših tajnih planova i istraživanja koja imaju za cilj da privučete više klijenata i da svojim načinom rada i proizvodima kojima trgujete prestignete konkurenciju. Trigon Sunca sa Marsom doneće vam uspeh kroz prihvatanje razumnih rizika, a vaši kvaliteti će se najviše pokazati kroz kreativnost.

Venera će 15. decembra ući u vaš znak i poboljšaće vaš osećaj za sklad, formu i lepotu. U ličnim nastupima ćete postati zapaženiji i umećete da uspostavite obostrano korisne poslovne odnose i veze. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije. Jupiter ulazi u Vodoliju 19. decembra. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji omogućiće vam da pokrenete nove planove i nove pregovore oko velikih i dugoročnih projekata koji zahtevaju velike investicije. Bićete u svemu odlično organizovani i ostvarićete veliki uspeh ako se bavite oblastima trgovine, komunikacija i IT sektorom. Budite pažljivi u vezi finansija i troškova jer ćete u vezi toga doći u konflikt sa nadređenima. Neočekivani uspeh ostvarićete kroz usluge.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti šansu za novi posao u oblastima zabave, usluga, ugostiteljstva, komunikacija, saobraćaja i trgovine. Najviše će se tražiti vaše sposobnosti komunikacije i organizacije.

 

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva dekada decembra će vam biti opuštena. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom i članovima porodice. U drugoj dekadi decembra kvadrat Merkura sa Neptunom činiće vas sklonim da skrivate nešto od partnera, da budete dvosmisleni i nedorečeni u komunikaciji, što će izazivati nesuglasice. Biće vam potrebno više dinamike i zabave.

USKORO!

Merkur će 20. decembra praviti konjunkciju sa Suncem u vašem znaku što će vam omogućiti da se zbližite sa voljenom osobom uz nove zajedničke aktivnosti i iskren i otvoren o o važnim temama. Nakon toga će Merkur ući u znak Jarca i bićete motivisani da pružate podršku partneru u svemu gde to bude potrebno. Družićete se sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba će vam slati anonimne poruke gde će vam se udvarati na način koji će vama prijati. U početku će biti tajanstvena, ali ćete do sredine meseca otkriti ko je u pitanju. Predložiće vam tajnu vezu. Dok budete razmišljali da li da pristanete, zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem u drugoj polovini decembra, upoznaćete nekog novog ko će vas mnogo više privući, a ko je slobodan. Osetićete neodoljivu privlačnost i sasvim neočekivano ćete započeti novu vezu.

Nešto stariji Strelci će biti prilično neodlučni da li da pokušaju da se zbliže sa osobom koja im deluje nesigurno i neodređeno. U drugoj polovini meseca upoznaćete nekog ko zrači stabilnošću i samopouzdanjem. Ući ćete u avanturu.

 

Zdravlje

Zdravlje će vas odlično služiti tokom decembra. Osećaćete potrebu da često budete u pokretu, što će vam nadoknađivati povremeni nedostatak fizičkih aktivnosti zbog vaše urođene ležernosti. Bićete osetljivi na promene vremenskih prilika, što vas može povremeno činiti umornim, a moguća i slaba cirkulacija i hormonski disbalans ali će to sve biti prolazno.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice pune vitamina i proteina. Jedite više voća, posebno jabuke, banane, urme, suve šljive, smokve i grožđe. Od pomorandže i limuna možete praviti ceđene sokove jer će vam trebati više tečnosti. Od povrća jedite kiseli kupus, grašak i pasulj. Ribu, jaja i sir jedite češće nego meso. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

Srećni brojevi: 5, 9, 17, 20, 24

 

 

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

Tags: , , , , , , , , , ,

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top