Šta koji horoskopski znak voli u ljubavi

OVAN

Pustite ga da misli da on vas juri. Budite oštroumni, pametni i neodoljivi. Upotrebite um isto kao i telo da biste stimulisali muškarca rođenog u ovom znaku. Iako duboko u sebi znate da ste tip žene koja traži oslonac u muškarcu, pokažite da ste sasvim nezavisni. Razvijajte svoj smisao za humor – Ovnovi vole da ih zabavljaju. Naučite da budete ranoranilac. To možda zahteva uporan trening, ali isplati se. Nikada ne progonite Ovna, čak i kada pomislite da ste povređeni. Ne govorite mu šta bi trebalo da uradi – Ovan voli da uči iz svojih grešaka. Ne lažite, čak ni najslađe! Ne dozvolite da između vas zavlada dosada; Ovnovi se groze čak i same te reči.

 

BIK

Budite verni, spremni za ljubav i pažljiv slušalac. Često mu delite komplimente, laskajte i podižite njegov ego. Hrabrite i hvalite njegove poslovne poteze i planove. Pokažite da posedujete i izuzetnu senzualnost. Proverite kakvu muziku i hranu vaš izabranik voli – preko trpeze i muzike možete sakupiti zaista veliki broj poena. Ne pokazujte prerano želju. Bikovi ne vole da se na njih vrši bilo kakav pritisak. Ne povlačite se kada spor ili siguran Bik u krevetu pokaže strast. Ne hvalite se svojim bivšim ljubavnim vezama.

 

BLIZANCI

Pokušajte da budete blistavi i van kreveta! Budite dobro obavešteni o svemu što se događa u svetu, iako će to možda zahtevati da ustanete ceo sat ranije da biste pročitali svu dnevnu štampu. Budite dobar prijatelj, isto kao i ljubavnica. Flertujte u meri u kojoj i on to čini. Budite mu stalan izazov, a ponekad čak i mučitelj. Nikada nemojte biti posesivni! Ne budite dosadni, jer je za Blizanca to greh veći i od posesivnosti. Ne smatrajte seks suštinom vaše veze. Za Blizanca uvek postoji nešto više od toga.

USKORO!

 

RAK

Razvijajte svoju osećajnost, budite topli, nežni i zaljubljeni. Vežbajte da budete strpljivi. Budite vezani za kuću više nego što ćete biti društvena zujalica. Morate biti dobra kuvarica. Budite senzualni, ali ne više od njega. Nikada ne izazivajte previše – Rakovi često burno reaguju! Ne rasipajte novac – Rakovi su praktičniji nego što mislite. Ne budite lažno skromni i stidljivi – Rakovi uopšte nisu tako stidljivi kao što to može da izgleda.

 

LAV

Pokažite da ispod vašeg glamura i zaslepljujućeg sjaja živi toplo i emotivno biće. Budite blistavi i dinamični – sve dotle dok je vaš Lav to više od vas. Pustite da Lav uvek bude vođa. Navedite ga da shvati da ste vi više nego poželjan partner, i to ne samo na jednom polju. Pustite da uvek on bude u centru pažnje, čak i ako osećate da je ovoga puta vaš red ili bar dok niste sigurni da je igra zavođenja dobijena. Nikada ne zapovedajte Lavu, ali budite svesni toga da on baš ne voli ni totalnu podređenost. Ne kritikujte svog Lava, pogotovo ne u društvu! Ne kudite njegovu ekstravaganciju.

 

DEVICA

Budite emotivno jaki, naročito u danima kada Devica kritikuje baš sve što uradite. Pre nego što se potpuno posvetite igri zavođenja, potrudite se da sebi obezbedite status dobrog prijatelja. Shvatite da Devica može biti uznemirena i haotična do granica paranoidnog ponašanja u vezi sa bilo čime. Pokažite da cenite težinu njegove profesije. Budite intelektualni pandan ovog znaka – u odnosu sa Devicom mora da postoji istinsko razumevanje umova. Nikada ne kritikujte sebe. Ne potkopavajte poverenje Device u bilo kom smislu. Ne “zujite” okolo sa drugim ljudima, čak i kada je to smišljeno u cilju privlačenja pažnje.

 

VAGA

Budite spremni da vi odlučite kada dođe trenutak – hoćemo ili ne. Pustite da vaš partner oseti kako vam je uvek potreban njegov savet. Pokažite da vas zanima umetnost. Ugađajte, mazite i pazite svoju Vagu u svakom pogledu. Stavite mu do znanja na samom početku da mrzite svađe i rasprave isto koliko i on. Nikada ne govorite Vagi da izgleda starije, jer ljudi rođeni u ovom znaku veoma drže do svog mladalačkog izgleda. Nemojte zahtevati od Vage da donosi odluke kada je to zaista protiv njegove volje. Ne progonite Vagu previše ako ne dobijete odgovor. Njemu je, jednostavno, teško da vam saopšti da gubite vreme.

 

ŠKORPIJA

Izgledajte uvek izazovno, ali ne i napadno. Budite spremni da otvoreno raspravljate o tome šta vas u seksu uzbuđuje i pokreće. Stidljivi kandidati otpadaju na samom početku. Održavajte svoj dobar izgled i telo u odličnoj kondiciji, njemu to mnogo znači. Ostavite ga da pogađa – Škorpije su znatiželjne. Naučite da budete noćna ptica – Škorpije se tek tada bude. Nikada ne pokazujte da možete biti i ljubomorni. Ne kritikujte njegovu seksualnu hrabrost i odvažnost, osim ako ne želite da prekinete vezu. Nemojte biti previše napeti i dramatični.

 

STRELAC

Pokažite da sa istom lakoćom možete biti prijatelj i ljubavnica. Istaknite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Naučite da njegove otvorene i jasne primedbe prihvatate bez burne reakcije. Pokažite da možete biti energični koliko i on. Zapamtite da život treba da bude i zabavan, a tu spada i vođenje ljubavi. Nikada ne dozvolite da vas vidi u zaista lošoj formi. Ne očekujte da se stvari odvijaju onako kako ste vi to zamislili; on mrzi stereotipe, i u vezama i u životu. Ne očekujte od njega suviše ljubavnih izjava, Strelac je čovek od dela, a ne od reči.

 

JARAC

Shvatite da je njegova karijera uvek na prvom mestu. Igrajte se igre čekanja, mada može potrajati duže nego što mislite. Razvijajte seksualnu maštu. Zapamtite da je Jarcu imidž sve, on često ima snobovske manire. Nikada ne očekujte da ispolji vatrenu strast. Nemojte kršiti dato obećanje. Ne kritikujte njegovu porodicu, susede, ubeđenja niti način na koji vodi ljubav.

 

VODOLIJA

Pokušajte da budete hladni, nedodirljivi i bez osećanja, kao što se i on trudi da izgleda. Zapamtite da ovaj znak motivišu i pokreću najrazličitije stvari. Radite na tome da prvo zavedete njegov um. Potrudite se da shvatite da je Vodolija uvek slobodan duh. Zato vaša tehnika zavođenja mora biti pažljivo isplanirana. Pohvalite njegove ambicije i namere i pomozite mu da ih ostvari kada to možete. Nikada ne pokušavajte da vežete Vodoliju za neko mesto ili vreme. Nemojte kretati u zavodnički pohod ako vam je jasno da je Vodolija u lošem raspoloženju. Ne nagoveštavajte prerano da biste želeli vezu, a naročito ne pokušavajte da se previše umešate u njegov život.

 

RIBE

Smislite način da mu dokažete kako stare romanse još postoje. Nastojte da ostavite utisak neverovatno nežne i osećajne osobe, čak i u danima kada vam nije ni do čega. Pokažite da vas nije stid što plačete kada gledate melodrame; pokažite da su deca i životinje za vas važna stvorenja. Naterajte ga da poveruje da nikada pre njega niste doživeli pravu ljubav, a da ste sigurni da ovog puta jeste. Nikada nemojte povrediti njegova osećanja. Ne insistirajte na njegovoj nepraktičnosti s novcem, on odavno to zna. Ne gledajte druge muškarce kada ste s njim.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top