Šta ćeš biti kad porasteš?

horoskop, zanimanje, posao
horoskop, zanimanje, posao
pixabay.com

Ovan

Pošto je po prirodi inovator i vođa, žudi da iskaže svoje sposobnosti lidera. Nije slučajno što se često odlučuje za poslove u policiji, ili postaje profesionalni vojnik, dreser pasa a može biti i dobar fizioterapeut, frizer ili neurolog.

Bik

Može vas zavarati jer deluje sporo penjući se lagano na lestvici ka svom poslovnom vrhu. Istina je, on deluje pomalo lenjo dok teži ka tome da kreira sopstveno carstvo. Njegov osnovni motiv je novac. Može biti bankar, blagajnik ili arhitekta a privlače ga i poslovi vezani za umetnost i kulinarstvo.

Blizanac

Nepredvidiv je, nestalan, originalan. Pre bi sedeo u zatvoru nego da dirinči u časovničarskoj radnji od 8 do 17h. Odličan je u trgovini svake vrste i odnosima sa javnošću, jer poseduje neverovatnu moć ubeđivanja. Često se odlučuje i za poslove novinara ili spikera.

USKORO!

Rak

Ova velika sanjalica je na radnom mestu začuđujuće razumna i praktična. U radno vreme se neće ni zasmejati vašim vicevima, ali ako ga pozovete na večeru zasmejavaće vas do suza, od početka do samog kraja. Voli da pomaže deci, starima i bolesnima pa je medicina često njegov izbor, a može biti i dobar kuvar. Najčešće se odlučuje za porodičan posao.

Lav

Ne bi se moglo reći da on teži određenoj profesiji, utisak je da je bitnije da je na bilo koji način baš on u centru pažnje. Ako vrtoglavom brzinom ne zauzme mesto direktora ili predsednika kompanije, onda će se osamostaliti izabravši delatnost u kojoj će biti sam svoj šef. Pravnik, savetnik, pisac i govornik, Lav je najčešće savršen glumac u svim oblastima.

Devica

Svesna svojih sposobnosti, analitična, veoma detaljna i pedantna i izuzetno tačna, blista u poslovima kao što su računovodstvo, medicina i farmacija, kao i svemu što je blisko ekologiji i zdravoj ishrani. Srešćete je u laboratorijama, inspekcijskim službama i prepoznati među pozorišnim ili filmskim kritičarima.

Vaga

Želi da se oproba u različitim oblastima pa okolini najčešće deluje površno i neozbiljno. Voli umetnost, muziku, modu, pravo, filozofi ju a može biti sjajan političar i diplomata. Izuzetno je vredna i taktična, zato joj rad sa ljudima donosi obostrano zadovoljstvo. Jedino je tmurna atmosfera na radnom mestu može učiniti manje efikasnom.

Škorpion

Veoma je istrajan i sve što naumi postići će. Poseduje širok spektar interesovanja. Uspešan je kao bankar, detektiv, psihijatar, istražitelj mada ga ima i među ginekolozima, seksolozima i hirurzima. Zainteresovan je za okultno pa je to najčešće njegov hobi.

Strelac

Veselo se osmehuje i odbija da se drži bilo kakvih rasporeda. Poslovi kojima se bavi više zvuče kao puka zabava: putopisac, satiričar, džokej, lovac, izdavač, filantrop. Takođe je veoma zainteresovan za filozofiju, religiju i profesorsko zvanje.

Jarac

Sigurno je najveći karijerista horoskopa. Bez obzira za koje zanimanje se odluči, uvek se postavlja izuzetno ozbiljno. Ne dozvolite da vas zavara to što ne deluje ni agresivno ni ambiciozno, jer uvek postiže zavidne poslovne rezultate. Često ćete ga sresti među sudijama, arhitektama, inženjerima, ili industrijalcima.

Vodolija

Tipična Vodolija bi radije pristala na gladovanje nego na kancelarijsku rutinu od 9 do 17 jer ima bezbroj interesovanja i poslova koja mu ne daju da sedi na jednom mestu. Mobilni telefon stalno zvoni, uvek je u žurbi, čeka ga milion obaveza. Materijalna strana posla i status u firmi su najmanje bitni. Oblasti za koje se interesuje su avijacija, IT, nove tehnologije, teozofija, astrologija i reformatorstvo.

Ribe

Ne luduju za gomilom obaveza koje nosi karijera, jer Riba više voli da “pliva” bez ikakvog tereta na leđima. Nikada se neće zaglaviti u ambicijama jer žudi za slobodom. Srešćete ih kako podešavaju svetla u pozorištu, nameštaju slikarska platna u muzeju, bavi se fotografijom, slikarstvom, muzikom, glumom. Mnoge Ribe su privatni detektivi, moreplovci, ronioci ili okultisti.

Izvor: spicum.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top