Rodjendanski poklon po horoskopskim znacima

Ovan voli akciju; voli da ostavi utisak i da se takmiči. Zato će se najviše obradovati nekom sportskom rekvizitu, novom džemperu ili šalu, ali obavezno da bude crvene boje.

Bik voli vredne i lepe stvari, ali je i izbirljiv. Uvek ga obraduju lepi predmeti za kuću, pogotovu oni koji su izrađeni u poznatim firmama. Oduševiće ga i paketić luksuzne kozmetike za kupatilo. Njegovoj osećajnoj duši prijaće i lep izbor muzike na trakama ili kompakt diskovima. Neće mu smetati ni kolekcija dobrog vina ili odabranih slatkiša.

Blizancima možete pokloniti bilo šta i, čini se, nećete pogrešiti. Dinamični i uvek opsednuti novinama, rado će primiti na poklon mobilni telefon, rečnik, trake za učenje stranog jezika, putnu torbu, peglu za put, knjigu, video-trake, društvene igre ili zanimljiv pazl.

sta pokloniti

Rak, tradicionalan, oduševiće se klasičnim stilom i umetničkim predmetima. Obradovaće ih neka sitnica za kuhinju – ne mora biti ni skupa. Posebno ih može obradovati polica za vina, zgodno dizajniran pribor za so i biber i slično. Sentimentalnog Raka obradovaće i album za fotografije ili neka lepa kutijica za nakit. Vole da na poklon dobiju i rukavice, kaiš, kravatu, ali i grafiku ili crtež.

Lav obožava raskošne darove, pa se za to i pripremite. Voli odevne predmete, ali ne obične. Njima bi trebalo pokloniti lep džemper, svilenu bluzu ili skupu kravatu. Oni umeju da nose ove stvari! Lavovi vole i poklone sa sopstvenim monogramom: novčanike, maramice, ali i zlatan nakit. U stvari, poklon za Lava i ne mora biti skup, ali mora da izgleda ekskluzivno. Oni ne podnose stvari koje deluju jeftino.

Devica, racionalna i pedantna, verovatno ima neki hobi za koji možete da joj kupite specijalni alat. Dopadaju im se i komplikovane slagalice ili bilo koje društvene igre u kojima mogu da pokažu koliko su pametni. Za praktične Device pravi poklon su rokovnici i pribor za pisaći sto. Vole muziku, pa će se obradovati nekom kompakt disku, ali pod uslovom da im poznajete muzički ukus. Nećete pogrešiti ni ako im poklonite neku knjigu, ali ne beletristiku, već nešto naučno ili praktično.

USKORO!

Vaga obožava sve što je lepo, tako da joj nikad neće biti dosta raznih kozmetičkih sredstava, cveća i kućnih ukrasa. Obradovaće se nekoj modnoj novotariji, naročito ako nosi potpis nekog poznatog kreatora. Vage su romantične duše, vole muziku, knjige poezije i priveske u koje mogu staviti fotografiju osobe koju vole.

Škorpija voli lepo donje rublje, svilene spavaćice i jutarnje ogrtače. Za njih je idealan poklon dnevnik koji se može zaključati, jer vole da čuvaju tajne. Odgovarala bi i kutija za nakit sa ključićem. Vole i svilenu posteljinu, neobični nakit, šampanjac ili orijentalne parfeme.

Strelac, večiti putnik, obožava sve što je povezano sa putovanjima, a može sportska oprema, priručnik joge ili egzotična hrana. Neće se buniti ako ga pitate šta želi da mu poklonite.

Jarac, štedljiv i praktičan, puno razmišlja o tome šta da pokloni; pri tome se rado oslanja i na tuđe savete. Veoma će im se dopasti adresar, digitron, ili pribor za pisaći sto, ali i ručni satovi, naročito ako imaju neke posebne dodatke.

Vodolija, nemirnog duha i uvek sklona zabavi, obožava proizvode visoke tehnologije. Neće imati ništa protiv pretplate na naučni časopis – bilo šta što je novo i savremeno.

Riba uživa u darovima, naročito u onima koji su veoma lični. Ukoliko ima akvarijum, poklonite joj neki specijalni primerak ribice; ako voli da roni, onda podvodnu kameru ili specijalne naočare. Obradovaće se i ako njihovog kućnog ljubimca obradujete nekim poklonom.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top