Rak – mesečni horoskop za januar

Posao

rakRakovi su ovu godinu počeli prilično konfuzno, teško se koncentrišu na posao, ne dopire im ništa do svesti, ideje su im bez realnog sagledavanja stvari, pa zapanjuju kolege svojom lošom procenom stvari. No, neće to potrajati dugo, srećom buđenje iz tog stanja desiće se već sredinom meseca, najkasnije u zadnjoj nedelji januara.

Ljubav

Ako ste u vezi
Vaša veza nekako ide uzlaznom putanjom,prolazeći pritom kroz silne prepreke i zamke, pa je ponekad prosto zapanjujuće sta sve uspevate da prebrodite vas dvoje! Ali, pitanje je da li je to tako jer vi prosto nailazite na prepreke i navikli ste da se borite u životu, bez obzira šta je u pitanju, ili je to zato što se borite zbog toga jer volite nekog na pravi način? Jeste li sigurni da volite tu osobu, da ste zaljubljeni, da je sve vredno tolike borbe?

Ako ste usamljeni
Samoća uskoro dobija novo ime-Izolacija. Uplašeni ste, možemo reći zgroženi, ljudima. Vaša presenzibilnost vas je odvela u pecinu, ali duboko unutra, gde svetlost dana ne dopire, a i pored toga vi ste se dodatno pokrili preko glave.

Zdravlje

USKORO!

Depresija i haos u glavi izrodiće bol u želucu. Prestanite sa tolikom sekiracijom. Šetajte, izbacite iz sebe nagomilanu tugu mahom ničim izazvanu. Posetite lekara ako osetite da vam preti opšta malaksalost, pošto to govori da će vas uskoro “posetiti “ neki od virusa.

Srećni brojevi

2, 4, 7, 9, 19

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top