Ovan u horoskopu i libido

horoskop, libido

Horoskop otkriva: koliko ste strastveni? – Ovan tretira žene kao plen, Blizanac voli trojku, a Jarac je opsednut lošim devojkama…

Horoskopski znak vam otkriva kakvi ste u seksu i ljubavi. Lav naredbi, veoma je sebičan, ali u kerevetu ekstremno lenj, dok je Strelac slobodan i voli odnos pred publikom. Bikovi traže partnera sa kojim neće izlaziti iz spavaće sobe, Rak je užasno ljubomoran i destruktivan, Vage se teško opuštaju, a Jarčevi su prikriveni zavisnici… Pročitajte šta vašem znaku poručuju zvezde. Koliko ste strastveni?

horoskop, libido
Image by StockSnap from Pixabay

Muškarac Ovan

Muškarac rođen u znaku Ovna veliki je osvajač žena. Za njega je praistorijska podela na muškarce i žene i dalje na snazi. Tretira ih kao plen, kao slabiji pol i upravo zato ga žene vole. O ženskoj psihologiji nema pojma, što je dobro, jer će njeno povlačenje zbog nedovoljnog iskustva i loših ranijih situacija protumačiti kao provokaciju i videti u njoj veštu zavodnicu sa kojom može imati nezaboravan odnos.

Imajte na umu: ne zna šta je predigra.

Idealan odnos: brz i divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Žena Ovan

Žena Ovan spada u red najvatrenijih. Njen libido je žestok i jak, što dolazi do izražaja već u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Nedvosmisleno zove na odnos ako joj je do toga, kada joj nije – ume da odbije! Muškarci je obožavaju jer je vatrena, lako se isprovocira, dinamična je, ali joj ne veruju, jer je često okružena muškim svetom.

Imajte na umu: posle nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju.

USKORO!

Idealan odnos: posle žestoke i bučne svađe.

Izvor: Opusteno.rs

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top