Omiljeni sport po horoskopskim znacima

sportski horoskopski znaci

Ovan
ima ogromnu potrebu da se kreće i troši. Voli opasne igre, fizičke obračune gužvu, i borbu pa su mu omiljeni sportovi ragbi i fudebal. Aktuelno je i sve što uključuje opasnost i utiče na adrenalin, formula 1 i moto trke.

Bik
baš nije sportski tip, on čak prezire svaki suvišan fizički napor. Omiljena delatnost mu je izležavanje na udobnom trosedu ispred tv-a. Može mu biti zanimljivo streljaštvo, jer zahteva koncentraciju, a uživa i u laganim šetnjama prirodom.

Blizanci
Za njih je mnogo bitnija inetelektualna aktivnost od fizičke, pa su njihovi sportovi šah i golf, kao i svi sportovi koji aktiviraju ruke – tenis, skvoš, badmington… Kao i u životu, da bi potpuno uživao u igri, Blizanac mora sebi izabrati solidnog partnera jer ne voli da odmerava snage sa slabijima od sebe.

Rak
Uživa u vodi. Tačnije, pored nje ili u plićaku. Veslanje, ronjenje i vaerpolo su njihovi sportovi. Najprivrženiji su pecanju, ali samo zbog zanosnog žubora vode i slušanja tišine, ni slučajno zbog ulova pa se najčešće vraćaju praznog štapa. Uspešni su i u borilačkim sportovima.

Lav
Zatreperi samo pred šampionskom titulom, ili kakvom medaljom. Podjednako je uspešan individualista koliko i vođa nekog tima. Želi da mu telo bude u izuzetnoj fizičkoj formi pa je sklon da se zaboravi u teretani i pretera sa bodi bildingom. Bavi se svim ekipnim sportovima u kojima može da istkne svoje bezbrojne talente i bude obožavan od strane suigrača.

sportski horoskopski znaciDevica
Je više intelektualni tip, ne žudi da razvija fizičku snagu već je sport vrsta relaksacije. Zato se bavi stonim tenisom, ping-pongom, i laganim fizičkim vežbama. Zanimljivo je da  je najviše fudbalera rođeno sa snažnim pozicijama u ovom znaku.

USKORO!

Vaga
Jedno je sigurno, Vaga se neće opredeliti za sport pri kom se može isprljati, oznojiti ili, ne daj Bože, pokvariti frizuru. Obožava kretanje u prirodi, vožnje biciklom, duge šetnje planinarenje, plivanje, umetničko klizanje. Užasava se svih grubih sportova.

Škorpion
Nasuprot svojoj prethodnici, voli sve vrste žestokih sportova – boks, karate, aikido, džudo, ragbi. Ne smeta ni najmanje, ni valjanje u blatu, ni niski udarci sve je u stanju da podnese. Možete očekivati da vam se dugo sveti za nanete udarce pa zato budite odmereni u borbi sa njim. Nekada se više isplati biti pobeđen…

Strelac
Prosto ne može da miruje, on mora da se kreće, makar to bio najobičniji džoging. Najradije se bavi skijanjem, jahanjem, streljaštvom, obožava kros kantri. Rasipa energiju naokolo i često nije ni svestan opasnosti u koje upada.

Jarac
Traži mir i koncentraciju pa su mu omiljeni sportovi oni koji ne zamaraju telo. Planina ga veoma privlači i opušta pa voli da krene u osvajanje vrhova pri čemu će mu njegova urođena istrajnost biti od velike koristi. Uživa i u sportovima na snegu, slalomu i klizanju na ledu.

Vodolija
Je fizički osetljiva i lako se zamara. Sve što je novo za njih je zanimljivo, pa hitaju da se okušaju prvi. Bandži džamping, skaj dajving, padobranstvo, upravljanje letilicama, sve je njima svojstveno. Vole i vodene sportove i jogu.

Ribe
Su prosto lude za dubokim plavetnilom pa uživaju u istraživanju podvodnog sveta, vole i jedrenje. Njihova druga strast je ples, bilo da je u pitanju klasičan,. moderan ili latino jer su pripadnici ovog znaka rođeni da se kreću u paru.

Autor Kneževic Jasmina
preuzeto sa www.spicum.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top