Odmor za svaki horoskopski znak

Uzivanje i horoskopski znaci

OVAN –  Vi ste tipičan primer osobe koja je aktivna tokom cele godine, ali ste posebno sportski raspoloženi tokom letnog odmora.  Trčanje, rolanje ili bicikl omogućavaju vam da zaboravite na sve probleme, porodicu i posao. Vaš takmičarski duh također je pojačan tokom leta. Dobar izbor za odmor su gradovi sa burnim noćnim životom, mnoštvom kasina…

BIK – Vaš najveći užitak je zaustaviti se i uživati u mirisu cveća. Leto vas poziva da napravite upravo to. Duge i lenje šetnje parkom ili obalom mora učiniće vaš odmor savršenim. Uživate i u vožnji automobilom, pa je odlazak na odmor automobilom idealan za vas, posebno budete li se vozili kroz nenaseljena mesta.  Ako želite nezaboravan užitak priuštite sebi odlazak u hotel sa spa ili wellness centrom i poslugom u krevet.

BLIZANCI – Leto je godišnje doba u kojem se odmarate od noćnog života i zabava.  Leti više volite kraće odmore i putovanja na manju udaljenost.  Najbolje bi bilo napraviti seriju od nekoliko produženih vikenda i na taj način iskoristiti leto. Naizmenično kombinovati par dana odmora s par dana posla. Ako se odlučite na duži odmor neka to bude poseta nekom velikom gradu, istorijski značajnom ili nacionalnom parku, negde gde ćete moći zadovoljiti vaš znatiželjni duh.

RAK – Letno sunce vas mami da se pokažete u pravom svetlu i napustite svoj oklop.  Aktivnosti poput kampovanja omogućiće vam da uživate u prirodi, a u isto vreme da imate nekakvu bazu.   Volite biti okruženi onima koji vas vole, i trebali biste organizovati kakvo porodično okupljanje. Želite li ipak nešto uzbudljivije odlučite se za rafting, a ako odlučite putovati neka vaš izbor bude kakav kulturni centar sa mnoštvom muzeja, galerija i koncerata.

plaza, pesak, more

LAV – Vi lavovi se volite pržiti na suncu, svejedno na ležaljci ili na teniskom terenu. Ali i gde god se nalazili sve oči će biti uprte u vas, to je zbog toga što je i vaš seksipil najizraženiji tokom letnih meseci. U stvari vaša omiljena  letnja aktivnost je zavođenje. Ako imate partnera idite na odmor zajedno u neko fensi letovalište.

DEVICA – Letni meseci nude puno vaših omiljenih plodova, voća i povrća. Verovatno ćete dosta vremena provesti u obližnjoj prodavnici. A kada ne budete uživali u slasnim ukusima imaćete priliku pokazati svoje veštine organizovanja zabava na otvorenom. Ako se ne želite zamarati organizacijom potražite ih negde.  Mala napomena – letnje čitanje je isključivo zabavnog karaktera, zbog toga spremite na policu i ne otvarajte stručnu literaturu pre jeseni.

USKORO!

VAGA – Jedna od vaših omiljenih stvari svakog leta je odeća koju ono dopušta. Naravno, napokon imate priliku pokazivati se i nećete je propustiti. Posetićete sve zabave i koncerte.  Za odmor koji bi odgovarao vašoj ljubavi prema lepoti izaberite neke arhitektonski cenjene gradove ili mesta potpuno očuvane prirode.

ŠKORPION – Iako niste ljubitelj ljeta, znate uživati u ugodnim ljetnim večerima. Večernje šetnje s partnerom mogu produbiti vašu vezu i učvrstiti je. Ako ste sami pronađite neki klub koji počinje s radom nešto kasnije i radi do jutra. Lako ćete se opustiti i prestati misliti na sve probleme uz dobru glazbu i svjetla reflektora. Imate li novaca otiđite na krstarenje.

STRELAC – Većinu slobodnog vremena provešćete negde na otvorenom. Sportski događaji ili zabavni parkovi doneće vam pravi užitak. Volite biti okruženi mnoštvom ljudi, posebno ako se nešto slavi.  Vama nije važno kakav je i gde je odmor sve dok je zabavan i sastoji se od mnoštva aktivnosti.

JARAC – Primećujete li uopće svetlost koja dopire do vas kroz prozor vaše kancelarije? To se zove sunce!  Učinite sve kako biste skratili radno vreme i uključili u neke zabavne dnevne aktivnosti. Navucite stare trenerke i krenite negde u prirodu. Po mogućnosti u planine, gde je ipak nešto hladnija klima. Pozovu li vas prijatelji na more, unapred ih obavestite da nikakva aktivnost, ni večernja, ni dnevna ne dolazi u obzir. Osim eventualno izležavanja na plaži i to u hladu, naravno.


VODOLIJA
– Verojatno ćete i na zabavama na kojima se morate pojaviti pokazivati Božićne fotografije. Mučiće vas letna dosada i osjećaj nezadovoljstva. Ublažite ga odlaskom u hladne muzeje ili izložbe. Možete se i posvetiti poslu nešto više kako biste imali više vremena kada dođu vama draži dani.

RIBE – Leto vam nudi prekrasnu priliku da se opustite, odmarate i sanjarite. Pisanje, crtanje ili fotografiranje jedine su aktivnosti koje vas zanimaju.  Skakutanje kroz travu na kojoj je aktivna prskalica daće vam neopisiv užitak i povratak u detinjstvo.  More je idealan izbor, posebno uspete li unajmiti kuću izvan grada, kako biste imali svoj mir i svoju plažu.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top