Numerolog Olja

numerolog-oliveraRođena sam u zimskoj novogodišnjoj noći 1966 godine, a dve jedinice u mom datumu rođenja pokazuju da sam veliki borac i žena koja u svemu voli da bude na samom vrhu. Kažu rođeni vođa, no nije daleko od istine ako uzmemo u obzir brojne poslove koje sam uspešno obavljala do sada u životu. Rođena sam u Zemunu, a IX Beogradsku gimnaziju završila sam u Beogradu

Želja za dodatnim obrazovanjem i usavršavanjem nikada nije jenjavala pa sam dobila i sertifikat NBS za obavljanje posla zastupnika u osiguranju. Iza mene su godine uspešnog rada u toj oblasti, ali uvek sa osmehom na licu volim da istaknem da je Numerologija moja velika ljubav. Još od malih nogu volela sam da računam i igram se sa brojevima dok posle kroz razne matematičke operacije nisam shvatila da brojevi nose energiju i da je Numerologija nauka koja me je fascinirala tačnošću.

Žena sam koja optimisitično gleda na život i sve ljude bez obzira na versku, političku, nacionalnu ili seksualnu pripadnost. Svi smo mi od krvi i mesa i suočavamo se sa istim problemima. Poverenje mi ukazuju klijenti iz svih krajeva sveta i na to sam zaista ponosna. Najveće prizananje mi je kada se ljudi naknadno jave i potvrde ono što sam im govorila kroz brojeve i kada uspeju da pronađu sebe na ovoj prelepoj planeti Zemlji. Privlače me egzotične destinacije širom sveta, dobro vino ali i naša tradcionalna kuhinja koja mi je imperativ u ishrani. Majka sam dva sina i svu energiju i ljubav usmeravam ka njima da bi postali stabilni i pošteni ljudi.

Ako sam vas bar malo zaintrigirala, ukažite mi poverenje i javite se SMS porukom i dozvolite mi da zavrtim za vas numerološki rulet i usmerim vas na pravi put.

Ukucajte:

SOL Vaš datum vreme i mesto rođenja Konkretno pitanje

numerolog-olja-solI pošaljite na broj:

USKORO!

Za Srbiju: 5955

Za Bosnu i Hercegovinu: 091810904

na primer:

SOL 11.03.1980. Kragujevac Da li da pokušavam da sačuvam vezu u kojoj sam ili da završim sa njom?

Odgovor u vidu do 10 vezanih poruka dobijate u roku od 24h, ali najčešće brzo, u roku od sat, dva.

Kontakt sa našim saradnicima je moguć sa sve tri domaće mreže – Telenor, VIP i MT:S. Pogledajte uslove korišćenja našeg servisa!

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top