Najsrećniji znakovi zodijaka, rangirani.

horoskopski znaci sreca

Na 12. mestu se nalazi VODOLIJA

Vodolija je više usamljena, zatvorena. Vodolija treba puno vremena da se otvori  partneru. Ova izuzetno rezervirana priroda Vodolije nije uvek cenjena od strane partnera zbog čega Vodolija obično završava na dnu liste.

Odmah iznad Vodolije, na 11. mestu se nalazi JARAC

Nije da je Jarac loš jubavnik. Međutim, biti zaljubljen u Jarca je teško jer je Jarac vrlo izbirljiv . Ovo često dovodi do stvaranja praznine između Jarca i drugog Zodijaka.

10. BIKhoroskopski znaci sreca

Biti zaljubljen u Bika može biti jedna od najboljih ili najgorih odluka u vašem životu. Dok Bik zna šta je lojalnost, tvrdoglavost je još jedna istaknuta osobina Bika. Ovo često dovodi do nesporazuma i dosadnog fizičkog iskustva.

Deveto mesto pripada njenom veličanstvu: DEVICA

Devica može biti pravi manijak kada je reč o intimnosti zbog toga sto trenutno uzima puno detalja u kojima može da uživa kasnije. Međutim, osim toga, dodir Device je veoma nežan i brižan.

Na osmom mestu zatičemo – VAGA

Vaga može biti jedan od najkreativnih i najstrastvenijih ljudi u sobi. Međutim, ova ista strast i kreativnost pokreću Vagu da postane posesivna prema svom partneru i ova sklonost često dovodi do negativnog iskustva.

7. mesto – BLIZANCI

Blizanci su veoma strastveni pod uslovom da znate kako da ga uzbudite. Ako stvarno znate šta Blizanci vole u ​​krevetu i sinhronizujete se u skladu s tim, imaćete najbolje moguće provedeno vreme u krevetu.

USKORO!

6. mesto – STRELAC

Poznato je da Strelac voli da istražuje nove horizonte i ova osobina nije ograničena samo na životne prilike. Ako ste u krevetu sa Strelcom, možete očekivati nesvakidašnj i izvanredni doživljaj koji će vam ostaviti nestašan osmeh na licu.

5. mesto zauzima – RAK

Rak je veoma strastven i emocionalan i ovo je dobro izraženo kada je on ili ona u krevetu. Sa rakom, vi ćete ići visoko i nisko i dobiti roler-koaster kao fizički odnos.

Gospodin LAV se nalazi na 4. mestu

Lav je zaista žestok i dominantan i ovo dodaje drugačiji ukus fizičkom životu Lava. Ova strast i moć koja izlazi iz lava dovode partnera do ludila i jedva čekaju  da se vrate u krevet – što je pre moguće. Međutim, Lav može čak razviti nesrećne narcističke karakteristike i uništiti senzualno tretiranje.

3. mesto – OVAN

Ovan je strastveni ljubavnik i senzualni partner. Ova strast i senzualnost praćena željom da se partner dovodi do ludila strasti često otkriva dominantnu stranu Ovna i ovom znaku zodijaka daje nižu poziciju među top 3 takmičara.

2. mesto – RIBE

Kako se kaže: “Staro je zlato”, Ribe su savršeni nosioci tog stanja uma. Uz nezaustavljivu strast senzualnog pogona, staromodni instinkt ovog romantičnog znaka definitivno ostavlja partneru iskustvo raja u krevetu.

I PRVO MESTO, van domašaja za ostale – ŠKORPIJA

Niko ne zna kako voleti bolje od Škorpiona. Zapravo, Škorpija je najsenzualniji i najstrastveniji partner u krevetu. Sa Škorpijom, bi’ete u senzualnom raju i nadati se da se ovo nebesko putovanje nikad ne završava.
Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top