Ljubavno-sexualni profil – Strelac

horoskopski znak strelac

Strelac

ZENA
Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tacno zna sta zeli od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponasanju se nazire potreba za avanturistickim dozivljajima, dominacijom, uzbudjenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan nacin (cesto joj nedostaje osecaj mere) izrazava osvoja osecanja.

MUSKARAC
On je vrlo energican, u delicu sekunde snalazljiv i vest prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan sarm koji poseduje, ume da deluje duhovito i zabavno — sve ono sto partnerku razoruzava pred njegovim osvajackim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izrazava osecanja, seksualne zelje ili aspiracije. Za njega ne postoji: “ne” ili “ne mogu” — on sve moze ako je ponesen osecanjima ili strastima.
horoskopski znak strelac
Ljubavni stil
Obozavaju slobodu u svakom pogledu — nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepustaju ljubavno-seksualnom vihoru. Ponekad deluju “neukrotivo ili divlje”, sto dovodi do dodatnog zajednickog uzbudjenja. Uz napomenu, da ih klasicnost najmanje privlaci.

Polozaj
Neki od stojecih polozaja licem okrenutim prema partneru ili ledjima ka partneru. Posebno preferiraju odredjenu dozu neobicnosti ili originalnosti u ljubavnom cinu, kao i egzibicionizma.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito prepone, unutrasnji deo butima, bokovi, donji deo ledja i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, neciji stil i ponasanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.

USKORO!

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top