Ljubavno-sexualni profil – Rak

horokopski znak rak

Rak

ZENA
To je romanticna ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osecanjima, povremeno cudljiva, ali emotivno umilna i nezna. Prepusta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je mazena, pazena i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

MUSKARAC
Ume da Vas zavede svojim cestim izrazima emocija, beskrajnim neznostima i vrlo je romantican. Sklon je mastanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na razlicite nacine.

Ljubavni stil
Obozava obilje neznosti i dugu mastovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno-seksualni vrhunac je za horokopski znak raknjih “cin predaje”, potrebno je da osete potpuno poverenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor ociju, nezni i dugi poljupci, mazenje i dodiri su njihove “slabosti”. Svaki deo tela je njihova senzitivna tacka ali samo pod “udarom jakih emocija”, jer samo osecanja vode ka strastima.

Polozaj
Vas partner je u sedecem polozaju, siroko razmaknutih nogu a Vi se nalazite u njegovom krilu (za zene, a za muskarce obrnuti polozaj), licem prema licu, uz nezne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim polozaj na ledjima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze neznosti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito grudi, bradavice i stomak.

USKORO!

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: neznosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top