Ljubavno-sexualni profil – Lav

horoskopski znak lav

Lav

ZENA
Ona je romanticna heroina, energicna i vrlo temperamentna — po potrebi ume da bude i vrlo nezna. Vrela krv struji njenim venama, ali u “odredjenoj pozi” ume da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodusna ljubavnica.

MUSKARAC
On je uvek “maco tip” ili “Vitez Lavljeg srca” — ljubav je njegova velika strast! Zeli u svemu da bude najbolji — to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantican i velikodusan ljubavnik. Svoju partnerku sarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira ali takodje dobro brine i stiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil
Na direktan nacin i strastveno izrazavaju svoja osecanja, uzbudjuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili horoskopski znak lavponasanje. “Seksualni apetit” im je vrlo naglasen, prilicno su izdrzljivi i zahtevni. U ljubavno-seksualnom cinu naizmenicno se smenjuju energicnost i obilje neznosti. Veoma su potentni i lako je “zapaliti” njihove strasti, pri cemu tacno razdvajuju emocije od seksualnih poriva.

Polozaj
Onaj u kome sedite naspram svog partnera, sto Vam zatim dozvoljava razlicite varijacije sedecih poza. Narocito Vas uzbudjuju razlicite poze u kojima mozete da ostvarite “seksualnu dominaciju” nad partnerom.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito kicma, bedra i prepone.

USKORO!

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: “vatreni pogledi”, iskre koje proizilaze iz necije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top