Ljubavno-sexualni profil – Bik

horoskopski znak bik

Bik

ZENA
Vrlo je strastvena i romanticna, a da bi ostvarila ljubavno-seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobodjena svih predrasuda. Uziva u obilju dobrih uslova, strasti i “vrelih emocija” koje se izrazavaju na direktan nacin.

MUSKARAC
On je dobar i potenatan ljubavnik, ume da bude vrlo privlacan i uzbudljiv. Deluje seksi i romanticno, a svoju horoskopski znak bikpartnerku obasipa razlicitim neznostima. Medjutim, sklon je odredjenoj vrsti seksualnih preterivanja — neumerenosti.

Ljubavni stil
Izuzetno ste vesti u ljubavnom i seksualnom zavodjenju, sjajno pronalazite nacin da partnerove ruke i usne uvek postavite na “pravo mesto”, tj. stil: “stavi pravu stvar na pravo mesto”. Uzivate u duzoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepustate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas narocito uzbudjuju.

Polozaj
Vi ste u nekoj pozi na ledjima (zene), a partner Vas je opkoracio, dok za muskarce vazi obrnuta poza (partnerka je na ledjima). Preferirate pozu klecanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pricinjavaju maksimalan uzitak.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

USKORO!

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: dodiri, neciji provokativni ili erotski izgled, “zabranjeno voce”.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top