Lav – mesečni horoskop za Oktobar 2020.

Horoskop, lav, mesecni

Horoskop, lav, mesecniPosao

Dragi Lavovi,

Venera će 2. Oktobra ući u znak Device i vaše polje finansija. Kako je Venera u padu u znaku Device, to je čini slabijom i zbog toga je važno da pripazite kako rukujete novcem i kako raspoređujete vaše prihode i rashode. Doći će do slabijeg i otežanog priliva sredstava na vaš račun. Merkur će praviti opoziciju sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje karijere. Iznenadna i neočekivana dešavanja doneće vam stresne okolnosti na poslu i nepovoljno će se odraziti na vašu organizaciju obaveza. To će dovesti do otkazivanja nekih poslova i kašnjenja u rokovima. Mars će praviti kvadrat sa Plutonom. Teškoće vas očekuju u odnosima sa radnim kolegama. Na polju usluga i u saradnji sa inostranim partnerima doći će do zastoja i neslaganja, kao i do konfliktnih situacija. U drugoj dekadi oktobra Venera će praviti trigon sa Uranom i doneće vam korisne ideje kako da poboljšate vaše finansijsko stanje. Vaše ideje će se pokazati uspešnim. Sekstil Neptuna sa Jupiterom dovešće i do poboljšanog platnog prometa. Imaćete dobar osećaj za prezentaciju vaših poslovnih usluga..

Merkur će krenuti retrogradno 14. oktobra u vašem polju završetaka, što će nepovoljno uticati na postizanje planiranih rokova. Zbog teškoća na koje ćete nailaziti, pojedine rokove ćete morati da odložite. Vreme nije povoljno za dogovore u vezi velikih projekata i za organizovanje građevinskih radova. Zbog opozicije Sunca sa Marsom doći će do napetih i konfliktnih situacija u odnosima sa osobama od autoriteta. Sunce će praviti nepovoljne aspekte sa planetama u vašem polju usluga što će dovesti do zastoja i gubitaka. U trećoj dekadi oktobra ćete nadoknaditi dobitke zahvaljujući povoljnim aspektima Venere. Ulazak Venere u znak Vage 28. oktobra doneće vam više uspeha u poslovnim pregovorima.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima trgovina, saobraćaja, komunikacija i svuda gde se traži poznavanje modernih tehnologija.

 

Ljubav

Ako ste u vezi:

Prva polovina oktobra doneće vam uglavnom stabilne odnose sa voljenom osobom. Iskoristite ovaj period za razgovore koji će vam omogućiti da uvidite šta vam je potrebno u emotivnoj vezi kako biste se osećali zadovoljno i kako biste prevazišli situacije koje su vam u prošlosti stvarale smetnje. Vašem partneru će biti potrebna vaša podrška i inicijativa.

USKORO!

Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom 18. oktobra i dovešće do zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom jer nećete moći da postignete dogovor oko zajedničkih planova i ciljeva. Venera će 24. oktobra praviti trigon sa Saturnom i  to će vam omogućiti da prevaziđete nesuglasice i da vaš odnos postavite na stabilnije osnove. Bolje ćete se razumeti oko svega.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas više zabave. Upoznaćete nekolicinu potencijalnih kandidata za novu emotivnu vezu. Osobu koja će vas zabavljati i činiti nasmejanom u svakom trenutku iskoristićete za prolaznu avanturu jer će vam već na početku biti jasno da nećete ništa značajnije od zabavnih zajedničkih trenutaka moći da dobijete. Ta osoba nema kapacitet za nešto više što je vama potrebno. Tek neko koga ćete susresti u drugoj polovini oktobra će odgovarati vašim kriterijumima.

Nešto stariji Lavovi će strpljivo čekati na pravi trenutak kada će prići osobi koja im se dopada. Prethodno ćete dobro istražiti šta vašu simpatiju interesuje i kako da ostavite dobar utisak. Vaše pripreme će vam doneti ulazak u novu vezu.

 

Zdravlje

Jupiter, Pluton i Saturn prolaze kroz vašem polje zdravlja i primaće niz nepovoljnih planetarnih aspekata u prvoj i drugoj dekadi oktobra, što će vaše zdravlje činiti osetljivim i oslabiće vaš imunitet. Bićete podložni tegobama u predelu leđa i zglobova, otežanoj cirkulaciji i variranju krvnog pritiska. Od treće dekade meseca doći će do poboljšanja i stabilizacije.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice koje sadrže vlakna radi bolje probave. Od povrća jedite brokoli, spanać, grašak, sočivo i pasulj. Od voća će vam prijati jabuke, pomorandže, sušene smokve i urme. Od mesa jedite piletinu i ćuretinu. Izbegavajte crvena mesa. Ribu pripremajte češće. Izbegavajte hranu pečenu na ulju, kafu i slatkiše.

Srećni brojevi: 1, 6, 10, 13, 22

 

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top