Lav – mesečni horoskop za Novembar 2017.

horoskopski znak lav

Posaohoroskopski znak lav

Dragi Lavovi,

Početak novembra vam nije pogodan za započinjanje novih poslovnih projekata. Nedostajaće vam podrška i nećete imati pouzdane partnere i saradnike. Čak će i finansijski deo biti problematičan. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom bi moglo da dođe do neočekivanog razilaska u interesima i po još nekim pitanjima. To će od vas zahtevati nalaženje kompromisa ili će doći do prekida saradnje. 7. novembra Venera koja vlada vašim poljem posla ulazi u znak Škorpiona gde je slaba. Biće neophodno da više pažnje obratite na nabavku osnovnih sredstava za rad, moguće remonte i ažuriranje administracije. Od sredine meseca ćete biti u mogućnosti da sakupite dovoljno sredstava neophodnih za započinjanje novih ciljeva. Uspeh vas očekuje ako se bavite metalskom industrijom, zdravstvom i energetskim resursima. U drugoj polovini novembra budite pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja i komunikacija jer ćete nailaziti na teškoće u razvoju planiranih ciljeva. Poslovni pregovori će vam biti ozežani. Tek krajem meseca ćete uspeti da ostvarite neznatan napredak.

U rukovanju novcem budite pažljivi i izbegavajte da ulazite u veće investicije. Merkur koji vlada vašim poljem novca 5. novembra ulazi u znak Strelca gde je u izgonu i slab. Samim tim će i obrt sredstava preko vašeg računa biti manji od uobičajenog. Sredinom meseca će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Kako ćete tih dana biti dekoncentrisani, pazite da ne načinite nekakvu grešku u obračunu novca. Posebno izbegavajte bilo kakve sumnjive radnje, mahinacije i rizike. U drugoj polovini novembra doći će do poboljšanja. Novac će vam dolaziti kroz timski rad, javne poslove, kao i kroz oblasti zabave i ugostiteljstva.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju posao na određeno vreme, dok će im biti teže da nađu posao za stalno. Nailaziće na prepreke i odbijanja.

 

Ljubav

USKORO!

Ako ste u vezi:

Potrudite se da se bolje uskladite sa voljenom osobom oko zajedničkog vremena na početku meseca. Nailazićete na prolazne napetosti. Potrebno vam je da unesete neke promene u vašu emotivnu vezu. Već do sredine novembra ćete uspeti da se usaglasite i vratiće vam se optimizam. To će vašem partneru prijati, jer ćete biti nasmejani i veseli.

Druga polovina novembra vam je pogodna za zajedničke romantične trenutke. Mada to ne želčite da priznate, vi ipak volite da sa partnerom odete na diskretnu večeru u restoran gde vam oboma prija i gde možete da opustite. Prijaće vam i da češće provodite zajedničke trenutke nasamo sa partnerom, na mestima gde vas niko i ništa neće ometati.

Ako ste slobodni:

Ukoliko imate duže vreme simpatiju sa kojom se povremeno viđate u istom društvu i pokušavate da započnete emotivnu vezu, imaćete povoljne mogućnosti za to već početkom meseca kada Venera bude pravila sekstil sa Saturnom, vašim vladarem polja ljubavi. U slučaju da nemate simpatiju, upoznaćete nekog novog oko 13. u mesecu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom. Ovaj mesec vam je pogodan za ulazak u emotivnu vezu koja ima izgleda da bude skladna i duga.

Nešto stariji Lavovi će biti okruženi pažnjom osobe koja će često biti u njihovoj blizini, delovati ljubazno i na usluzi. Budite sigurni da ta osoba želi sa vama ozbiljnu vezu. Ako vam se dopada, iskoristite priliku.

 

Zdravlje

Potrebno vam je da se više krećete kako biste poboljšali svoju kondiciju. Ako budete lenji i nedovoljno fizički aktivni, počećete da osećate pojačan umor, a moguće je i variranje krvnog pritiska. Neće vam prijati hladno i vlažno vreme, pa se potrudite da većinom boravite u suvim prostorijama, a da napolje izlazite kada je lepše vreme.

U ishranu unesite više proteina i vitamina. Pojačajte unos voća, posebno jabuka, limuna ali i sušemog voća kao što su smokve, kajsije i šljive. Prijaće vam i urme. Od povrća vam je potrebno više korena kao što su šargarepa, celer, cvekla i ren. Više će vam prijati riba u odnosu na meso. Hleb i žitarice smanjite. Umesto toga vam je koristan pirinač.

Srećni brojevi: 4, 10, 19, 23, 25

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top