Lav – godišnji horoskop za 2018.

lav u 2021. godini

lav u 2018. godiniPosao

Dragi Lavovi,

Početak 2018. godine vam je pogodan da poboljšate odnose sa radnim kolegama i podređenim osobama na poslu. Proširićete ponudu vaših usluga. Na teškoće ćete nailaziti na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Biće neophodno da postignete kompromise u onome gde budete nailazili na neslaganja u zajedničkim poslovima. Nove projekte ćete pokrenuti u aprilu ali ćete se su suočavati sa nestabilnom situacijom i reševaćete mnogo sitnica. Potrebno je da usavršite svoje veštine. 15. maja će Uran ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere, što će vam doneti nove izazove, neočekivane situacije i nova ograničenja. Sa novim izazovima ćete moći da se suočite uspešno uz timski rad i nastojanje da se bolje organizujete u odnosima sa saradnicima. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere biće retrogradna tokom oktobra do sredine novembra i usporavaće vas u realizaciji radnih zadataka. Do kraja godine ćete poboljšati svoje pozicije i ostvarićete uspeh na polju javnosti. Važna će vam biti saradnja i ažurnost u administrativnom delu posla.

Na početku godine će vas pratiti srećne okolnosti na polju novca koje će vam pomoći da uvećate saldo na vašem računu. Značajni dobici su mogući u martu kada će Sunce, vaš vladar, praviti trigon sa Jupiterom. Možete profitirati kroz investiranje u nekretnine.Od aprila do maja ćete nailaziti na nestabilnu situaciju na polju novca. Jun vam donosi mogućnost velikih dobitaka kroz tajne planove, što će vam omogućiti stabilan priliv finansija ako budete iskoristili pogodnosti koje će vam biti na raspolaganju. U septembru izbegavajte mutne radnje sa novcem i nelegalne tokove novca. Merkur koji vlada vašim poljem novca će krajem godine biti slab i retogradan, što vas upozorava da regulišete troškove.

Nezaposleni Lavovi će umeti da privuku pažnju javnosti svojim projektima, što im može doneti stalan posao. Povoljni periodi su im tokom marta, juna i avgusta.

 

Ljubav

USKORO!

Ako ste u vezi:

U prvom kvartalu godine provodićete više vremena sa partnerom u ostvarivanju zajedničkih planova. Bićete angažovani i oko porodice, posebno tokom marta. Umećete u drugom kvartalu da voljenu osobu iznenadite zanimljivim idejama o zajedničkom provodu. Češće ćete izlaziti, putovaćete kad vam se pruže mogućnosti i nalatićete nova interesovanja.

U od kraja juna do kraja avgusta Mars će biti retrogradan u vašem polju ljubavi. To je vreme kada će biti potrebno da rešavate nesuglasice koje ste duže vreme izbegavali. Od septembra do novembra ćete uspeti da vašu vezu poboljšate tako što ćete kvalitetno promeniti svoj pristup partneru. Tako ćete ostvariti bolji sklad i potrebnu bliskost u odnosima.

Ako ste slobodni:

Volite da delujete zavodljivo, pa ćete i u 2018. godini umeti da se dobro doterate, da istaknete svoju pojavu i da privlačite pažnju i uzdahe gde god se pojavite. Ulazićete u ljubavne avanture sa lakoćom ali ćete prethodno pažljivo birati osobe koje vam odgovaraju za kraće veze. Tokom letnjeg perioda upoznaćete osobu sa kojom ćete imati vrlo snažnu međusobnu privlačnost. Počeće kao avantura ali će se do kraja godine pretvoriti u ozbiljnu vezu. Bićete opčinjeni partnerom.

Nešto stariji Lavovi će pokušati da užu u vezu koja bi bila stabilna i na duže staze. Problem je što ćete teško nalaziti potencijalne kandidate. Povoljna prilika da konačno uđete u željenu vezu pružiće vam se sredinom novembra.

 

Zdravlje

Budite što više u pokretu. Tokom zimskih meseci bi vam koristilo da vežbate u teretani ili da praktikujete bilo koji vid fizičkih aktivnosti. To će pozitivno uticati na vaš imunitet. Tokom proleća bi vam prijao planinski vazduh. Izleti u prirodu bi trebali da vam budu česti. Letnji period vam je pogodan za putovanja. Prijaće vam morska klima.

Zdrava i pravila ishrana je važna za vaše dobro zdravlje. U tu svrhu uzimajte namirnice koje su lako svarljive i koje sadrže proteine potrebne vašem organizmu. Paulj, kelj, krompir, zelena salata u većim količinama. Od povrća banane i pomorandže. Meso u umerenim količinama. Smanjite unos mlečnih i suhomesnatih proizvoda.

Srećni brojevi: 7, 13, 18, 20, 24

 

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top