KUDA ZA DOČEK: Kako će koji horoskopski znak da se odvali od života za Novu godinu!

Srecna, nova, godina, 2020

Dok je za neke doček Nove godine samo običan dan i rado bi ga izbegli, drugima je on prilika za najbolju žurku u godini. Evo šta horoskopski znakovi misle o ovom slavlju.

Ovan

Ovnovi kod Nove godine vole ideju novih početaka.  Iako nisu tipovi koji prave listu ciljeva, ipak će podsvesno da smišljaju razne planove. U dobrom raspoloženju veseliće se najboljoj žurci u gradu, koju će često i sami da organizuju. Na njima luduju dok ne padnu s nogu. U prevodu odvaliće se najverovatnje od piva, vutre ili kombinacije.

Srecna, nova, godina, 2020
Image by _vane_ from Pixabay

Bik

Pripadnici ovog znaka teže za time da doček Nove godine provedu u zagrljaju sa svojom ljubavi. Na sam početak nove godine ne gledaju kao na nešto spektakularno, već samo kao potrebu za pisanjem novog datuma. Mogu da odu i na neku proslavu na otvorenom, žurku ili da ostanu kod kuće – njima je svejedno dok ima fine klope i pića. Samci će da iskoriste prilliku za upoznavanje novih ljudi, po mogućnosti nekog s kim će odmah da osete hemiju kako bi u ponoć mogao da “padne” i prvi poljubac. Ta hemija koju će da konzumiraju je ugl. loša droga, takoreći za sirotinju. Mi preporučujemo; držite se vinjaka i pića koja poznajete, ne jebavajte ale.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su najveći komunikatori celog Zodijaka, a za sam doček najveći problem će da im predstavlja koju od brojnih opcija odabrati. Nije isključeno da će celo veče da provedu odlazeći s jednog mesta na drugo, kako ne bi ništa propustili – i uvek će se dobro provesti. Uopšteno, oni vole da prave planove i da donose odluke za početak nove godine, ali problem je što ih se kratko drže, odnosno zaokupe ih druge stvari i raspoloženje. Znači, od svih opcija najverovatnije će se sami nabiti na gajbu i sve konzumacije sebično poždrati. Mi savetujemo zdrav život. Nikako ne duvajte lepak, niti bronzu.

Rak

Pogled pripadnika ovog znaka na Novu godinu je oprezan i pomalo nostalgičan, jer niko ne zna hoće li biti gore ili bolje nego pre. Oni obično podvuku sve što se dogodilo u prošloj, sačuvaju lepe uspomene i filozofski se pitaju šta im budućnost nosi. Za njih proslave obično uključuju boravak u krugu bliskih ljudi – porodice i prijatelja. Uvek se radije odlučuju za zabavu kod kuće nego masovne proslave ili plaćanje nečeg organizovanog. Kritično je kada krenu da planiraju sopstvenu žurku, jer krenu da cirkaju još od ranog jutra sređujući po kući, tako da do kasnijeg podneva već krenu da zovu prijatelje telefonom i plaču im na slušalicu, balaveći odvaljeni od života! Plaše se da probaju drogu, tako da nema brige!

 

Lav

Pripadnici ovog znaka obožavaju gužvu i uzbuđenje u vezi sa proslavom Nove godine. Vole da budu okruženi ljudima koje vole i što je još važnije, koji vole njih, pa se u druženjima pune pozitivnom energijom. Ne gledaju na početak godine kao na nešto značajno u njihovom životu u smislu pravljenja novih planova, mada oni i onako uvek imaju neki plan u glavi. Doček će za njih da bude u veselom raspoloženju, a gde god da su biće glavni zabavljači. Kokice čivije, kutija eksera i 350 petardi su nešto čega biste trebali da se klonite. Nije vam ovo Amsterdam.

Devica

Pripadnici ovog znaka vole da u detalje isplaniraju sve, od svojih novogodišnjih odluka, zaokreta u odnosima i ciljevima, kao i samu proslavu Nove godine. Ne vole da dočekaju poslednji dan kako bi odlučili gde će da slave, već će pomno da razmotre sve opcije i da odaberu najbolju. Najčešće će sami da budu domaćini slavlja, a to će da obave besprekorno. Opustiće se tek oko ponoći, posle koje čaše šampanjca ili pića po izboru. Pazite se onih prijatelja koji vole da ubacuju ekstazi ljudima u piće. Ako vam uvale, najverovatnije ćete celu noć skakati u beznađu i želji da orgazmi prestanu!

USKORO!

Vaga

Pripadnici ovog znaka do poslednjeg trenutka neće moći da se odluče gde će da slave, a prevagnuće opcija sa najboljom hranom do ponoći, dok će većina njih nakon toga da se pokupi i da ode na neku ludu zabavu gde napokon mogu da se u potpunosti opuste. Oni vole drugačije zabave, a najveći utisak će na njih da ostave nova iskustva – bilo da je reč o novim ljudima, ambijentu… Novogodišnje odluke baš i ne donose, a ako to čine najčešće se koncentrišu na posao. I ovaj, kao i svaki put posavetovaće se sa duhovnikom, nakon čega će karmički da se naduvaju i pređu sa duhovnog telesno drapanje! Snimite neki video da gledamo na Youtube-tu.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka za sam doček uvek imaju neki ludi plan u rukavu, njih neće da zadovolji ono što mogu da dožive svaki vikend ako požele. Slobodnima će vodilja večeri da bude osvajanje, a zauzeti će da se odluče s društvom za neku aktivnost, pa makar to bilo samo i kupovina najboljeg vatrometa u gradu i njegovog postavljanja na obližnju livadu – oni vole da veče ima neki svoj cilj. Iskusni flašolisci, pijani su dan pre nove godine. Problem je u tome što to vešto skrivaju, pa je skoro nemoguće proceniti u kom trenutku su šta poždrali. Uglavnom preporučujemo redovniji unos sira uz svu tu rakiju…

Strelac

Pripadnici ovog znaka dele se u dve grupe – prvi u potpunosti ignorišu doček i ponašaju se kao da je to bilo koji drugi dan ili izlazak, dok drugi Novu godinu koriste kao priliku za novi doživljaj – a obično se radi o putovanju. U svakom slučaju, zabava za njih podrazumeva ples, piće, vatromet i dobro društvo. Novogodišnje odluke ne donose, to smatraju glupošću. Sve im je glupo dok se ne nagutaju antidepresiva i špricera. Od toga im se faca zacrveni i načisto se raspadnu od emocija. Tada svi oko njih sa čudo gledaju i dive se; “odakle u ovoj osobi ovoliko sreće, ljubavi i pameti?”

Jarac

Pripadnici ovog znaka uvek imaju velika očekivanja od svega, pa tako i od novogodišnjih proslava. Bilo da je reč o kućnoj žurci, organizovanoj proslavi ili putovanju, oni žele da to bude nešto za pamćenje. Poput Devica, vole da je sve unapred isplanirano – ukusno i elegantno. Što se tiče novogodišnjih odluka, tu su pravi majstori, jer niko nema potrebu toliko da analizira prethodne događaje i da donose nove planove poput njih. Oni će svoju ekipu lako da iznagovaraju da sa perfektne kućne žurke, na koju su ionako nepozvani upali, izađu napolje i čekaju dilera do 2:45 usred novogodišnjeg lud`la. Posle kukaju da su sve pare pukli na taksi.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka se novogodišnjoj proslavi raduju kao buntovna deca u pubertetu, oni naprosto obožavaju zabave kao priliku za opuštanje i druženje sa što većim brojem ljudi, a ta im je potreba u krvi. Nije čak potreban ni spektakularan doček, oni samo žele da su drugi u istom raspoloženju kao oni i da ima dovoljno pića za sve. Što se tiče novogodišnjih odluka, oni razmišljaju o tome šta bi trebalo da menjaju, ali će ih to držati tek nekoliko dana. Nikakva specijalna bahanalija nije neophodna, ali loma lobe i viskoza, malo redbul malo kokakola, neki splav ili kafana, a ovamo prave se naivni.

Ribe

Poput Rakova, pripadnici ovog znaka teže dočeku koji će da ima romantičnu notu. Što se tiče proslava, oni nipošto nisu snobovi, pa će im tri puta draže biti da dočekaju ponoć na nekom gradskom trgu, nego na “fensi” proslavi gde su svi tip-top sređeni i glume “finoću”. Što se tiče novogodišnjih odluka, oni će zaista mnogo da razmišljaju o tome šta im budućnost donosi i koje bi stvari trebalo da menjaju kako bi se pokrenuli u pravom smeru. Realno, riba će sa ekipom u kafanu. Nadamo se samo da neće da im pobaca inventar kroz prozor ili da se skida go, i posle kači to na svoj Fejsbuk, sa komentarom, “pa vi ste me već silovali”!

Izvor:  besnopile.rs 

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top