Kineski horoskop – Pas

GODINE PSA: 
1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

kineski-horoskop-pasOno što je neobično u životu psa: Želi svima da ugodi, a onda vidi, da nije bio na pravom putu. To kod psa izaziva
prkos, on reži i laje na bližnje koji nemaju razumevanja, ali ne ujeda. Posle toga mu je žao zbog svega — psi ne vole svađu, i ako je sami započinju. Psi su dobrodušni verni, pre svega. Dozvoliće da ih rastrgnu zbog njihovih najbližih, i zaštiti ih, ako im se čini nepravda. Oni će ih čak braniti, ako su ovi ukrali srebrnu kašiku i tvrdiće da je pokradeni sam kriv za krađu, jer je na svoje srebro mogao bolje da pazi. Onog koga psi vole, voleće ga do krajnjih granica.
Ljudi rođeni u znaku psa su nesebični, oni zastupaju stvari u čiju ispravnost su ubeđeni do kraja. Stoga ih ima među
šefovima sindikalnih organizacija, neustrašivim parlamentarcima, učiteljima i sudijama, filozofima i piscima. U ovom znaku je rođeno na stotine novinara-kritičara. Rođeni u znaku psa, pre svega žene, pogodni su za socijalne profesije i naravno za duhovne položaje. Većina pasa nema vrhunske pozicije, jer oni na lestvicama uspeha zaostaju kao šefova desna ruka. Njima se veruje, jer umeju da ćute o internim stvarima. Verni psi su neke firme spasili bankrotstva, jer su napravili poredak po svojoj zamisli. Oni neće reći ni jednu reč, ako šef posle otklanjanja loše situacije, sve nazove svojim delom. Pas se svuda dobro snalazi. On ume da organizuje i popravi čak i ono, što je naizgled propalo. On je umetnik u zanatskim poslovima. I mogao bi biti najveći optimista, kada ne bi nalazio tako mnogo Ako i Ali. Zato svojim bližnjima izgleda kao pesimista, koji se često prepušta sumornim mislima, mudruje. S vremena na vreme potrebno mu je samovanje, da bi se pribrao i svario ono, što se u njegovoj duši kuva kao negativno. Kada se pribere, naći će izlaze, do kojih inače niko ne bi došao. U kritičnim situacijama psi ostaju hladnokrvni. Oni će svakoga izvući iz nevolje, jer instinktivno naslućuju tajne puteve kojima se može umaći. Njihovo
čulo naslućivanja je veličanstveno.
Psi su najbolji u porodici, ali i ovde je njihova briga i stalna brižnost za dobrobit svakog pojedinca, često pogrešno postavljena. Psi smatraju da njihovi pogledi nisu tako pogrešni i ostaju pri tome. Uglavnom imaju pravo, samo što ne bi trebalo da dozvole, da njihovi bližnji to uvek tako izrazito i osete.
U ljubavi nekima izgledaju suviše na distanci. U njima ipak ključa vulkan vatrene strasti. Pošto vulkani danas izbijaju vrlo retko, to i njihova strast često ostaje sputana. Njihova strast bi morala da se raspaljuje sa mnogo osećajnosti i nežnom umetnošću maženja. Psi deluju pomalo sramežljivo, intimnosti vole u sumraku ili mraku. U igri u dvoje mrze prejako svetio ili sobe sa ogledalima. Svojim držanjem pokazuju mudru uzdržanost i to očekuju od partnera. To zajednički život sa njima čini pomalo nekomotnim, jer uvek treba biti pripravan, da bi se pogodili pravi časovi sumraka. Ovo važi za muškarce rođene u znaku psa, ali još više za žene.
Pustite psima osobenjaštvo njihove ličnosti, koje se vrlo retko pretvara u nevaspitanje. Njihovu brižnost uzmite kao
poklon. Rođeni u znaku psa biće Vam zahvalni i učiniće sve, da vam prirede raj na zemlji. Psi mogu da podnesu teške, pravedne reči, ali najpre moraju u sebi da ih svare. Budite strpljivi i čekajte, pas će vam sam doći i biti na usluzi. Nikada psu ne idite uz dlaku, jer će se nakostrešiti kao čelična četka. Volite ga, kao što on voli vas. Jer pored sve spolja pokazane hladnoće, pas bez ljubavi je bedan kao pas.

KAKO VASPITAVATI DECU ROĐENU U ZNAKU PSA?

Budite spremni da decu rođenu u znaku psa malo više mazite, jer je njima potrebno više roditeljske zaštite, nego drugoj deci. Rado se igraju sami za sebe, ali ako dođe do toga, priključuju se vršnjacima i učestvuju u nestašlucima ili ih čak sami izmišljaju. U školi blistaju zbog mudre uzdržanosti i postaju učiteljevi miljenici. Decu rođenu u znaku psa
možete mirne duše malo razmaziti, to je dovoljno za ceo život. Kod pasa će se kasnije tačno uočiti, da li potiču iz brižne roditeljske kuće. Njima je potrebna toplina porodičnog gnezda, da bi kasnije uspešno mogli da izdrže uspešnu
borbu.

PAS OD OVNA DO RIBE

Ovan—pas (21.3.—20.4.) čuva one koji su mu povereni, i to sa takvom brižnošću, da se ovi ponekad osećaju kao zatvoreni. To znači: ovan—pas često promašuje cilj.
Bik—pas (21.4.—20.5.) traži mnogo, ali još više daje. Ljubomora je njegova slaba strana. Nasuprot tome ima i mnogo vrlina: vredan je, istrajan, spreman da razume i pre svega veran.
Blizanci—pas (21.5.—21.6) ponekad se pokazuje više divlji, nego što u stvari jeste. Krije mnogo protivurečnosti. Često se zaustavi pred samim ciljem i fiksira sebi novi.
Rak—pas (22.6.—22.7.) vole ga zbog njegovog dobrog srca. Na razum reaguje svojim osećanjima, što može da ispadne pogrešno. Može se iskorišćavati samo do izvesnog stepena.
Lav—pas (23.7.—23.8.) laje više od ostalih pasa, ali njegov lavež deluje kao grmljavina u pozorištu. U poslu ga muče stresovi, jer se opterećuje i onim, što ne može potpuno da savlada.
Devica—pas (24.8.—23.9.) tačan je do sitničavosti, svaki deo mora biti na svom mestu. To donekle otežava zajednički život s njim. Voli da se izoluje od okoline.
Vaga—pas (24.9.—23.10.) se mora voleti. Prijatno mu je da se mazi iza peći. Miran dom je njegov svet. Ne ume da
kaže Ne i upravo to izaziva konflikte.
Škorpija—pas (24.10.—22.11.) postaje zao, ako njega neko napadne ili njegovu ljubav. Njegova volja pomera brda i planine. U ljubavi traži partnera, koji će s njim bezuslovno ići i kroz vatru i kroz vodu.
Strelac—pas (23.11.—21.12.) puno toga radi snagom i elanom. Pobeći će od svega, akodođe dotle. Strelac—pas na
kraju nije dovoljno istrajan, ali nikada ne klone duhom.
Jarac—pas (22.12.—20.1.) ne igra se rado. Ozbiljan je i povučen u sebe. U njega se može pouzdati. Njegov pesimizam ga čini zatvorenim. Veruje samo sebi.
Vodolija—pas (21.1.—19.2.) je podozriv i iza najmanje nesuglasice vidi napad na njegovu ličnost. Njegovi saveti su traženi, njegova inteligencija je natprosečna; u životu postiže uspeh.
Riba—pas (20.2.—20.3.) sanja o danu, kada neće morati da zarađuje hleb za svoje drage ukućane. Pre nego što se
posvađa, radije će za sve reći da i amin.

PARTNERI PSA

Pacovi vole mirnu prirodu psa. Pokušavaju da razvesele često melanholičnog psa, što im sjajno uspeva. Vole se drugarski.
Bikovi su u pogledu temperamenta skoro jednaki sa psima. Uprkos tome, u takvoj vezi ima mnogo problema, koji se
s mukom rešavaju.
Tigar se sastaje sa psom, a posle ga ogovara. Kada se na kraju obeleže zone uticaja, sve izvrsno funkcioniše.
Zec ceni vernost psa. Mada sam ne kipti od temperamenta, od psa traži više smelosti.
Aždaja psu stavlja do znanja, da je on za nju mali slabić, koji se s njom ne može meriti. A l i , da li je to zaista tako.
Zmije se postepeno uvlače u srce psa. A onda su uhvaćene za ceo život i više se ne mogu osloboditi vernog psa.
Konj i pas se razumeju u startu. Oni se dopunjavaju i imaju razumevanja za obostrane neučtivosti. Pas i konj su idealni partneri.
Koze sebi dozvoljavaju da odu tu i tamo. A pas to treba da previdi, i onda može doći do veze, koja je posebno trajna.
Majmuni se smeju ozbiljnosti života, koju im pas naglašava, kada preteraju sa svojim šaljivim temperamentom.
Petao ima malo razumevanja za svakodnevni život psa. Njemu je prijatno da leži iza peći, a petlu da se napolju šepuri. Kako to ide zajedno?
Psi se jedni drugima prilagođavaju. Druge ostvaljaju na miru, što i sami sebi žele. To donosi zadovoljstvo prisustva,
ali nije uzbudljivo.
Svinje se mogu prilagođavati. One pre svega umeju da cene vrednost psa. Žive jedno pored drugog uživajući.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top