Kineski godišnji horoskop: šta nam donosi godina Zemljane Svinje (od 5. februara 2019. godine)

kineski, horoskop, svinja, svinje

Kineski horoskop predviđa da će ovo biti godina velikog uspeha i prosperiteta, a evo kakve nam mogućnosti donosi 2019. godina u znaku Zemljane Svinje!

Kao simbol, Zemljana Svinja najčešće se povezuje sa napredovanjem, srećom i dobrim mogućnostima i šansama za uspeh, kineska Nova godina u ovom znaku, počeće 5. februara 2019. godine i trajaće sve do 24.januara 2020. Svinja je dvanaesti, odnosno poslednji znak kineskog Zodijaka, a tokom svoje vladavine, daje nam mogućnosti dobrih i pametnih ulaganja, generalno poboljšanje finansija i uopšte uspeh u profesionalnom domenu našeg života.

kineski, horoskop, svinja, svinje
Foto: shutterstock.com

Sa krajem ove godine, završava se veliki ciklus, pa je zbog toga veoma važno završiti sve stare obaveze i napraviti nove planove za budućnost, jer će prema kineskom horoskopu iduća godina biti puna sreće, ljubavi i optimizma, dok će se uspeh osetiti u svim sferama života.

Takođe, godina Svinje biće idealno vreme da se stavi tačka na sve veze, bilo ljubavne ili prijateljske koje vas ispunjavaju negativnom energijom i troše svu vašu snagu. Stvari koje vas opterećuju se treba otarasiti, kako biste sveži i revitalizovani ostvarili sve svoje snove tokom 2019.godine.

Trudite se da izbegnete usamljenost i izolovanje od društva, pa se umesto toka okružite ljudima koje volite, a koji su vam verni i odani i raduju se vašim uspesima. Pokušajte da budete što aktivniji, kako biste iskoristili sve mogućnosti koje će sledeća godina doneti sa sobom, uz izbalansiranu energiju i celokupno stanje vašeg života.

Kao što je to običaj u kineskim tradicijama, umerenost je od veoma velikog značaja, pa se ne preporučuje preterivanje u konzumaciji hrane. Svakoga dana barem malo budite fizički aktivni i bavite se bilo kojim sportom, jer su kreativnost i treniranje veoma važni zbog vašeg psihičkog i fizičkog zdravlja.

USKORO!

Godina Zemljane Svinje cbiće posebno prijatna za one rođene 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995. i 2007. godine.

Izvor: Moj enterijer

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top