Kakve filmove voli vaš horoskopski znak?

filmovi, uzivanje, gledanje
filmovi, uzivanje, gledanje
Image by Jan Vašek from Pixabay

Koliko ste se puta tražeći sigurnost i utehu zavukli u skroviti kutak uz omiljenu knjigu ili film? Čarobno putovanje u izmišljeni svet priča hrani srce i osećanja i pomaže da se osećamo dobro. Pročitajte koji film najviše odgovara vašem horoskopskom znaku.

Rak, Škorpija, Ribe

Čeznete da pronađete pravu ljubav, srodnu dušu sa kojom ćete biti zauvek. Od svojih imaginarnih junaka očekujete snažna, ali pritajena osećanja, koja će vam izmamiti suze. Sudbinska povezanost duša koje se vole oduvek i zauvek idealan je početak priče koja će ispuniti vaša očekivanja. Ljubav i povezanost koja briše granice prostora i vremena ono je što duboko razumete i što će vas dirnuti. Uživate u melanholičnoj atmosferi, lirskom izrazu i sudbonosnim vezama.

Priče o porodičnim vrednostima koje treba poštovati iznad svega i žrtvovati ljubav, čak i ako je ona prava, pogodiće u srce Raka (npr. Mostovi okruga Medison).

Sumrak saga – priča o srodnim dušama za idealistične vodene znakove uspešno je ekranizirana knjiga u kojoj glavna junakinja žrtvuje iznenadno otkrivenu ljubav da bi sačuvala svoj porodični život. Ribe će se diviti požrtvovnosti junakinje i uživati u magičnim elementima priče.

Škorpija je sklona intenzivnijim osećanjima poput onih u Orkanskim visovima. Priča o opsesivnoj ljubavi i strašnoj osveti osvaja gotičkom atmosferom. Kad ljubav poprimi mračne tonove i postane neumoljiva, vrtlog sudbine povući će prema dnu nesrećne ljubavnike.

Duh je film od kog će zaplakati svi pripadnici vodenih znakova. Snaga ljubavi koja ne priznaje granice, pa ni smrt, nije nepremostiva prepreka u traženju istine i konačnog oproštaja. Uvek dobrodošao dašak okultnog, osvete i kazne stvara poseban škorpionski ugođaj.

USKORO!

Engleski pacijent još je jedna uspešno ekranizirana knjiga koju će posebno voleti Ribe i Škorpija. Tajna ljubav, tragično izgubljena u pustinji, lirski opisuje likove izgubljene u ratu.

Volećete i Kazablanku, Drugu Bolenovu kći, Anđelovu igru.

Bik, Devica, Jarac

U stvarnosti ste vrlo odgovorni, odlično organizovani i pribrani, ali vaša romantična duša je uvek spremna za dobru priču. Dobra knjiga ili film začin su vašem urednom životu i protivteža vašem urođenom oprezu. U svetu mašte, preko zamišljenih likova i situacija, možete proživeti mnogo toga što se sami nikada ne biste usudili da probate. Ne bojte se da se prepustite priči i da pustite neku suzu.

Volite priče o običnim ljudima koji su se našli u neobičnim situacijama. A jedna od takvih priča je Čokolada. Uspavani gradić i njegovi stanovnici dožive duboku promenu kad ih probudi čokolada kao raskošni simbol lepote življenja. Uz njenu slatku podršku stvaraju se prijateljstva, krše pravila, rađaju ljubavi. Uspešno ekranizovana knjiga podjednako će osvojiti Bikove i Device.

Bikovi će posebno uživati u filmu Julie & Julia jer se njihova romantična duša zna prepustiti svemu što ispunjava čula radošću življenja, posebno kada je reč o hrani. Bilo da čitate knjigu ili gledate film, uživaćete u kuvanju i hrani koja je smisao života junaka ove očaravajuće životne priče.

Jarci će uživati u ozbiljnijim pričama. Film Nepristojna ponuda priča je o sukobu stvarnosti i snova kad se likovi zapletu u duboku životnu dilemu: vredi li žrtvovati pravu ljubav za ostvarenje ambicija i materijalnu sigurnost?

Sto godina samoće je roman koji je posebno drag Jarcima koji uživaju u usponima i padovima ambiciozne porodice i čudesnom gradu koji su sagradili. Mistični događaji, neobični likovi i ljubavi odličan su začin ovoj epskoj priči.

Notting Hill maštovita je filmska priča o slavnoj glumici koja ljubavnu sreću pronalazi sa skromnim i zbunjenim vlasnikom knjižare. Ovaj film razveseliće sve zemljane znakove, a najviše Devicu.

Volećete i Majstora i Margaritu, Ljubav u doba kolere, P.S. volim te, Amelie.

Ovan, Lav i Strelac

Od dobre ljubavne priče očekujete dramu, romantično raspoloženje, vatrene strasti i, naravno, prepreke sa kojima se treba boriti. Vašu maštu će uzburkati likovi koji su samostalni i ponosni, buntovni i samosvesni, drski i izazovni. Ljubav je vrednija ako se za nju treba boriti, a dašak patnje i čežnje koja će se na kraju pretvoriti u ljubavnu sreću neizostavni je deo dobre priče.

Gordost i predrasude klasična je priča koja ponosne i tvrdoglave junake dovodi u teška iskušenja ljubavnog bola. Lavovi dobro razumeju hrabrost i ponos, pravo na vlastito mišljenje i slobodne izbore.

Jedan od novijih uspešnih filmova je Jedi, moli, voli – duhovna potraga za ispunjenjem i mirom, za pravim vrednostima. Hrabrost da se sigurnost zameni neizvesnošću i beskompromisni put prema istini koji je na kraju nagrađen ljubavlju, teme su u kojima će se prepoznati svi pripadnici vatrenih znakova, posebno Strelčevi.

Vatreni duh odražava se u filmu Titanik, koji Lavovima nudi dramu i snažna osećanja, Ovnovima drskost i nezaustavljivost junaka u borbi za vlastiti život, a Strelčevima neuništivu žeđ za životom kao neprekidnom pustolovinom.

Alhemičar je tipično Strelčevo egzotično duhovno putovanje, velika životna pustolovina u kojoj pokušava da na što jednostavniji način razume razlog postojanja.

Volećete i Anu Karenjinu, Gričku vešticu, Prljavi ples, Mulen ruž.

Blizanci, Vaga, Vodolija

Vaša znatiželja i otvorenost prema svetu i ljudima čine vas velikim ljubiteljem priča. Volite da čitate, raspravljate o knjigama i filmovima. Imaginarni junaci mogu za vas da budu jednako stvarni poput pravih osoba. Razmena ideja i otvorena komunikacija važna vam je u ljubavi, pa volite drame koje razrađuju odnose među ljudima kao i inteligentne komedije.

Dve filmske komedije odlično odražavaju zaigrani, društveni duh vazdušnih znakova. Četiri venčanja i sahrana šarmantna je komedija o društvenim ritualima, sklapanju veza i donošenju važnih životnih odluka i kao da je stvorena samo za Vage.

Blizancima će se svideti neodgovoran, ali neodoljiv glavni lik, sklon ogovaranju. Ali još više će im odgovarati film Neki to vole vruće, urnebesna komedija koja vrvi gangsterima i muzičarima, prerušavanjima i lažima, a iznad svega potragom za pravom ljubavlju. Vrcava, neozbiljna priča, puna preokreta, odlično odražava blizanačku zaigranost, a dovoljno je ekscentrična da se svidi i Vodolijama.

Priču o Doktor Živagu vole Vodolije, koje će u toj priči duboko proživeti odvojenost ljubavnika, dok će Vage uživati u bogatom opisu društvenih slojevitosti i prevrata koji će likove dovoditi u zanimljive odnose moći.

Slika Dorijana Greja, priča o dekadentnom životu junaka vođenog egoističnom taštinom, prikazuje lepezu društvenih slojeva i večno balansiranje između zla i dobra.

Vage duboko razumeju potrebu za društvenim ugledom, a Blizance privlači naglašena simbolika dvostruke naravi lika i njegove slike. Ipak skloniji vedrijim temama, Blizanci i Vodolije ludo se zabavljaju sa Vodičem za autostopere kroz galaksiju. Ekscentrična svemirska priča duhovito propituje smisao života slaveći toleranciju, otvorenost prema novome i iznad svega ljubav.

Izvor: sensa.hr

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top