Kako zavesti pojedine horoskopske znakove – kratki saveti

ljubavi, ljubav

Što je više slobodnog vremena i sunca, više je i susreta iz kojih bi se mogla roditi ljubav – ili razočaranje. Proučite sledeće astrološke savete i povećajte izglede za uspešan ishod.

Kako zavesti Ovna

Ovnovi žele odvažne i prodorne udvarače. Ne tražite od njih dozvolu za poljubac – jednostavno im ga udelite kada za to bude najbolji trenutak. Što živahniji pristup imate, to bolje. Ovnovi su osetljivi na komplimente. Vole čuti da su najprivlačniji, bar u prostoriji. Ako ste upravo upoznali Ovna, slobodno mu povremeno protivrečite. Rasprave deluju na ovaj znak poput afrodizijaka.

Kako zavesti svaki horoskopski znak
Image by Adina Voicu from Pixabay

Kako zavesti Bika

Biku odgovara sporiji tempo jer želi uživati u fazi udvaranja. Pobrinite se da se na prvom spoju pojavite sa buketom cveća ili nekim drugim znakom pažnje. Znajte i da Bik ima izoštrena čula. Diskretna doza kolonjske vode i ukusan obed delovaće na njega poput ljubavnog magneta. Ako imate prizeman smisao za humor, ne skrivajte ga. Ništa ne može oraspoložiti Bika kao sočna, direktna šala.

Kako zavesti Blizance

USKORO!

Najbrži način zavođenja Blizanaca je putem umnog podsticaja. Zamolite ga da vam preporuči knjigu, pametni telefon ili računar. Ako imate specijalizovano znanje o nekoj temi, potrudite se pokazati ga. Rođene u znaku Blizanaca privlače stručnjaci sa što neobičnijeg područja. Spomene li svoj novi hobi, zamolite da vas bliže upozna sa njim. Blizanci najviše od svega vole pokazivati svoje veštine i umeća.

Kako zavesti Raka

Rakovi su veoma mekog srca. Ako ga želite osvojiti, pokažite osećajnu stranu. Izrazite zanimanje za humanitarni rad, pogotovo onaj koji uključuje decu i starije. Rak voli postupnost i romantiku. Ako ste bacili oko na ženu Raka, pitajte je za dopuštenje pre nego što je poljubite. Radi li se o muškarcu Raku, preduzmite prvi korak pa mu se kasnije izvinite što ste bili toliko odvažni.

Kako zavesti Lava

Ako želite zavesti Lava, morate mu se u potpunosti posvetiti. Pohvalite njegov stil odevanja, ukus za jelo, muziku i automobil. Postupajte sa njim obzirno i sa poštovanjem bilo da se nalazite u najskupljem restoranu ili na pikniku. Kada su svetla prigušena, prođite prstima kroz njegovu kosu, što će on dočekati sa velikim zadovoljstvom. Tiho mu šapućite komplimente tokom predigre što će dovesti do spektakularnog vođenja ljubavi.

Kako zavesti Devicu

Kod zavođenja Device presudan je uslov čistoća. Vodite računa o tome da vam je odeća sveže oprana i popeglana. Budite besprekorno očešljani i uredni. Devicu ništa ne privlači tako kao odsustvo telesnih mirisa. Možete se okušati u zajedničkom kupanju u kadi kao uvod u vođenje ljubavi. Ako se ustručavate pristupiti Devici, zamolite je da vam pomogne srediti radni sto ili pronaći ključeve. To je odličan način probijanja leda.

Kako zavesti Vagu

Ako želite zavesti profinjenu Vagu, znajte da barem u početku zavođenja voli pristojnost i romantiku. Stoga se obucite lepo, držite se bon tona i naručite šampanjac umesto piva. Vage vole muziku pa bi zajednički izlazak na koncert bilo odličan uvod u vođenje ljubavi. Bilo bi pametno da usavršite tehniku ljubljenja pre nego što preduzmete prvi korak. Vage vole ljubavnike sa finesama.

Kako zavesti Škorpiju

Zavođenje tajnovite Škorpije može biti izazov budući da nije lako predvideti njene reakcije. Nemojte se zbuniti ako dočeka vaše poteze sa zagonetnim osmehom. To je deo njenog stila ophođenja tokom rituala zavođenja. Dobar prvi korak bio bi da je izvedete u bioskop i nađete sedište u uglu, malo dalje od centra glaoca. U takvom okruženju prvi poljupci i zagrljaji bili bi vrlo izgledni.

Kako zavesti Strelca

Strelca je lako zavesti humorom i pristupačnošću. Pobrinite se da vam šale budu duhovite i da ne budete previše tajnoviti u pogledu svog privatnog života. Strelcu boravak na otvorenom jako podiže raspoloženje i libido pa ga pozovite na kampovanje ili vožnju biciklom. Rođenima u ovom znaku osetljivi su butine i bokovi pa usmerite na njih svoj pogled i, uočite li priliku, dodir.

Kako zavesti Jarca

Ozbiljni i suzdržani Jarac može imati kočnica u polnosti, ali vredan je zavođenja. Najviše im odgovara lagan i siguran, dok se klone naglih promena i burnog izražavanja. Na prvim izlascima sa njim ograničite se na poljubac, ne nužno u usne. Zbližavajte se korak po korak da ga ne uplašite i nemojte ga zavitlavati. Nema puno samopouzdanja pa tumači tuđu ćudljivost kao znak manjka zanimanja ili poigravanja.

Kako zavesti Vodoliju

Vrckava Vodolija može biti tvrd orah kad se radi o seksu. Poželite li zavesti ovaj znak, iskušajte nekonvencionalan pristup. Recite da pravite anketu o seksu ili istražujete za kliniku pa vam treba njegovo mišljenje ili saradnja. Recite da vam telesna veza nije u prvom planu i da ste voljni žrtvovati se u ime prijateljstva. Što ste dalje od proseka i stereotipa, lakše ćete privući Vodoliju.

Kako zavesti Ribu

Ako želite osvojite Ribu, odvedite je u paralelni svet. Pozovite je u pozorište na romantičnu predstavu, u planetarijte da zajedno gledate zvezde ili u zoološki vrt u deo vodenih životinja. Uverite je da ste na strani slabijih i potlačenih. Ne preporučujemo nametljivost, ali brz i nežan poljubac dok niko ne gleda otvoriće vam vrata prema još lepšim iskustvima. Ribe imaju mnogo erogenih zona, među kojima prednjače stopala.

Izvor: tportal.hr

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top