Kako se ponašaju horoskopski znaci kada varaju?

pravara, horoskop, ponasanje

Koje su osobe, rođene pod kojom zvezdom ili u kojem znaku, sklonije preljubi, a koje zaziru od nje? Koji je znak strastveniji, a koji skloniji učestalim avanturama? Ali, pustimo veliku priču, pročitajte…

OVAN (21. mart-20. april)

Ovnovi pokušavaju da se suzdrže od preljuba koliko god mogu, ali nažalost, na kraju uvek popuste. Naime, u prevaru kreću tek kad se uvuče monotonija u njihovoj postojećoj vezi. Peh kod ve’ine Ovnova je taj što kad se zapale budu brzo razotkriveni.
Jednostavno, malo ko gubi glavu za strašću kao oni. Imaju veoma zdravu i izraženu seksualnost, pa je upravo zbog toga i ne sputavaju.
Ovnovi su neukrotivi i takve ih treba prihvatiti.

BIK (21. april-20. maj)

Oni Bikovi koji vole seks, postaju zavisni od njega. Bikovi su strastveni ili totalno nezainteresovani za požudu. Zaštitnik im je Venera, pa se zbog nje prvo vode za ljubavlju, tek kad tu sve sedne, mogu da se upuste u strastvenost.
Većina Bikova počinje da vara tek kad potpuno sazre. Kad vara, vara profesionalno.
Inače ako se i upoređuju s drugim znacima, Bikovi su najverniji i sa njima ste najsigurniji.

BLIZANCI (21. maj-20. jun)pravara, horoskop, ponasanje

USKORO!

Malo ko ume da vara tako uspešno kao što to rade horoskopski Blizanci. Oni strogo paze na svaki povučeni potez, kako ne bi bili razotkriveni. Lako se upuštaju u preljube u koje uvlače svoje prijatelje, koji ih prikrivaju. Retko koji znak uspeva da razdvoji emocije i strastvenost kao što to oni znaju. Nećete ni primetiti, postaćete lovina. Ukoliko želite da Bika uhvatite u preljubi, biće dovoljno nekoliko unakrsnih pitanja poput paljbe i sam će se odati.

RAK (21. jun-22. jul)

Sponzoruša je najviše u znaku Raka. Rakovi, najviše vole novac, pa partnerka može da bude sigurna u njihovu vernost, dokle god ima novaca. Stalo im je samo do njih samih za drugima ne mare, osim ako nemaju decu. Jedino važno u njihovom životu su deca, a partner gubi na vrednosti čim ih dobije. Ukoliko im neko pokaže novčanik pun novaca, neće se dugo premišljati hoće li prevariti partnera ili ne.

LAV (23. jul-22. avgust)

Kao što je već poznato, Lavovi su vatreni znak, što objašnjava mnogo toga. Poseduju jaku seksualnost. Veza ili brak nikad ih neće smiriti, bez obzira na partnera ili ljubav kolika je među partnerima. Većinu privlači opasnost prevare.
Mnogi Lavovi ne umeju da kontrolišu adrenalin u svojim venama, pa se jednostavno prepuštaju strasti. Požudu osećaju u vazduhu. Ego je za mnoge na prvom mestu, i imaju potrebu da ga stalno hrane. Uz Lava zaboravite na vernost.

DEVICA (23. avgust-22. septembar)

Mnoge Device varaju kad su nezadovoljne svojom vezom ili brakom. U suprotnom im prevara ne dolazi u obzir. Vernost im je važnija od svega! Naime, ukoliko Devica vara, partner će to odmah primetiti, jer će nas svoj račun čuti mnoge mane i nedostatke.
Kad vara, vara kvalitetno i retko vara s jednom osobom. Ne umeju da se zadrže samo na jednoj osobi, pa im zadovoljstvo pričinjava više od jednog ljubavnika.

VAGA (23. septembar-22. oktobar)

Vage obožavaju flert i flertuju ceo život. Svaki partner od fatalne Vage zna unapred s kim ima posla i kakav je kao partner. S ovim znakom možete da očekujete svašta. Kad vara primetićete po tome, što dodatno vodi računa o svom izgledu.
Prevaru nikad ni za živu glavu neće priznati, već će kazati kako je bio navučen. Jednostavno, zavođenje je njihova omiljena zanimacija, od koje nikad neće odustati. Retko je Vaga ikad ostala verna svome partneru, a čim ugleda zgodan primerak, gubi svaki razum.

ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar)

Škorpioni pokušavaju da se kontrolišu, kako bi zaobišli prevaru u širokom luku, ali ukoliko im na drugoj strani stoji jaka osoba, sva Škorpionova snaga i moć, naglo pada u vodu. Mnogi ne podnose prevare, pa će se teško nositi i sa svojom.

STRELAC (23. novembar-21. decembar)

Za Strelce je seksualnost kao razbibriga ili pak nešto poput rekreacije. Retko koji znak u zodijaku je takav pustolov kao Strelac. Kod njih u ničemu ne postoje ograničenja, a ukoliko im ih neko nametne, ta osoba postaje prošlost. Vole da probaju sve zabranjeno, a zbog prevare za koju imaju potrebu, retko se zadržavaju duže u braku. Ukoliko je nestalo ljubavi između Strelca i partnera, neće se mnogo truditi da je ponovno vrate. Oni su nesputani i teže ka ličnom zadovoljstvu.

JARAC (22. decembar-19. januar)

Jedini način da Jarčevi počine prevaru jeste zbog nezadovoljstva ili ukoliko u sebi imaju višak alkohola. Drugačije sigurno neće. Ako i prevari partnerku, onda skoro sigurno dolazi do razvoda ili prekida veze.
Ukoliko nakon što nestane strasti između Jarca i partnera, ostanu i dalje zajedno, u pitanju su samo više sile, npr. deca. Jarčevi nikako nisu pristalice avantura i preljuba. Oni su večiti zagovornici vernosti, a one koji varaju, znaju čak i da osuđuju.

VODOLIJA (20. januar-18. februar)

Oni koji vole svoje Vodolije, nikako ne bi smeli da dozvole da u njihovu vezu uđe monotonija. Ukoliko u svakodnevnici zavlada kolotečina, zaboravite na svojuVodoliju. Oni vole život, pa će dopustiti i drugima da ga žive. Velika je verovatnoća da će Vodolija prevariti partnerku čim uđu u brak. Oni su slobodnog duha i svakoga oko sebe smatraju prijateljem. Za mnoge Vodolije avantura je sastavni deo života, jer žive život u igri. Čim primetite da Vodolija pored vas ćuti, shvatite da više niste zanimljivi i da će uskoro krenuti u pustolovinu.

RIBE (19. februar-20. mart)

Ribe obožavaju da varaju u tajnosti. Predstavljaju se kao nevinašca, a u dubini se krije razvratnik. Malo ko ume da ih pročita i razume. Ni sami ne znaju često šta im treba i šta žele. U preljubu se upuštaju u poznijim godinama. Stalni partner im jako brzo dosadi, pa neće dugo čekati za osvajanje tuđe teritorije.

Izvor:zena.blic.rs

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top