Kako se koji horoskopski znak ponašа za volanom

auto za svaki dan

Ovan – Dobar vozač, ali pomalo presmion. Predstavljući se kao ličnost koja se voli isticati, svoj auto tretira kao sredstvo za zapažanje svoje ličnosti. On(a) se oseća mnogo važniji ili važnija od svih stvari koje ga/nju okružuju. Automobil je sredstvo koje im služi da se istaknu, zbog čega Ovan nije ljubomoran na svoj auto i vrlo ga lako pozajmljuje, a tako isto očekuje i od drugih, da njemu pozajme auto.

Omiljeni automobil: Ferrari TestaRosa.

Bik – Vozač sporih refleksa, ali vrlo oprezan. Kao i u životu, Bik voli mirnoću, voli udobno sedeti i slušati muziku i svoje omiljene pesme. Njegova prirođena potreba posedovanja čini od onoga ko je rođen u tom znaku, dobrog kupca automobila. Često izabire neki težak, ali elegantan model, čija je unutrašnjost vrlo otporna. Dokumente za putovanje on sistematično sređuje, stavljajući ih u neku zatvorenu kutiju. Bik ne voli nikome pozajmljivati svoj auto.

Omiljeni model: bilo koji Station Wagon.

Blizanci – Spretan vozač u manevriranju, zna pronaći i neočekivana mesta za parkiranje, Ume se smestiti živahnom spretnošću. Njegova omiljena putovanja su kratka, a ako mora krenuti na neko duže putovanje, često zaustavlja vozilo. Voli kad se s njime u kolima nalaze i druge osobe, a iznad svega one s kojima može brbljati. Njegov automobil mora biti praktičan, komotan i ne previše pretrpan. Njegova beležnica za slučaj neprilike tokom vožnje mora uvek stajati na dasci s instrumentima. Voli menjati svoj auto, radije nego ga pozajmljivati.

Omiljeni automobil: Porsche Carrera

USKORO!

Rak – Savestan vozač sporih refleksa i sklon suprotstavljanju, emocionalan i pomalo razdražljiv. Rak od svojih kola pravi malu pokretnu oazu: razne stvarčice, upaljači za cigarete, pepeljare, ogledalca i na kraju jedan psić. Često uživa u familijarnosti i neretko mašta o porodičnom autu s frižiderom, kuhinjom, kupaonicom. Ako mu zatražiš da ti pozajmi auto, odgovoriće ti da će te on odvesti gde god želiš.

Omiljeni auto: Fiat ili Lancia.

dobra udobna voznja
Lav – Izvanredan vozač, ne trpi da ga iko prestigne. Voli velike aute zato što to koristi njegovoj slici o sebi samom. Ako to finansijski ne može podneti i sebi dopustiti, pokušava poboljšati svoj automobil nekim vidljivim dodacima. On se često oseća kao kralj na prestolju, takođe i za volanom. Sviđa mu se slušati muziku dok vozi, a samo ako ima više automobila pristaje pozajmiti jedan da bi pokazao svoju veličinu.

Omiljeni tipovi: Rolls Royce, Bentley, Cadillac.

Devica – Razborit i promišljen vozač, ali voli stalno kritikovati kako voze drugi. Uopšteno voli koristan ili porodični auto, a takođe voli sedeti u nekom važnom i jakom  automobilu, jer joj to daje veći osećaj sigurnosti i samopouzdanja. Auto uvek održava čistim i dobro opranim, a često prekriva sedišta posebnim navlakama. Vozačke su joj isprave uvek uredno složene i stoje joj na dohvat ruke. Teško pristaje pozajmiti nekome svoj auto, ali ako jma poverenja u ozbiljnost i čistoću prijatelja, moći će čak i to uraditi.

Omiljeni auto: Citroen

Vaga – Spretan i elegantan vozač, poštuje sva pravila i odredbe. Ostaje miran u koloni i ne čini nerazboritosti. Voli moderne i elegantne aute, birajući one posebnih boja, koji mu se sviđaju. Dasku s instrumentima brižljivo i estetski uređuje, a važno mu je da bude dobro osvetljena. Veoma ceni dobru tapetariju i s maksimalnom brigom bira tkanine i boje. Pozajmljuje auto svojim prijateljima samo zato što ih se ne usuđuje odbiti.

Omiljeni model: Mitsubishi Pagero.

Škorpion – Čvrst i žestok vozač, koji lako gubi živce. Ne podnosi da ga bilo ko prestigne u vožnji, da bude “zatvoren” u koloni, i da mu iko išta prigovara. Juri zato što voli rizik, i voli voziti noću. Bira kola sjajnih boja i bučnog motora. Privlači ga uzbuđenje utrke. Sedište se naravno mora moći prevrtati… zato što je seks neuporedivo lep u autu! Pozajmljuje auto samo osobi koju voli.

Omiljeni automobili: Mercedes i BMW.

Strelac – Spretan sportski vozač. Manevrira svojim autom brzo i u vrlo tesnom prostoru. Govori o konjima u svom motoru s izvanrednim poznavanjem i sigurnošću. On je izvanredan sportski tip, pa zato preferira sportske automobile: spidere, coup, rally, prototipove, koji su tek na iskušavanju. Pozajmljuje ih, ali se kasnije zbog toga kaje, zato što je izuzetno ljubomoran na svoj auto.

Omiljeni auti: Alfa Romeo, Toyota.

Jarac– Učinkovit i brz vozač. Sposoban je za volanom a nije ohol zbog toga. Veruje u svoje kočnice, zato što zna da su dobro proverene. Može voziti satima u sledu, ali automobil mora biti požudan, funkcionalan i komotan. Voli tamne boje, zato što mu se čine ozbiljnijima. Kontrolu obavlja redovno, a sigurnost mu je na prvom mestu. Pozajmljuje auto samo u zamenu za neki drugi koji mu se sviđa.

Omiljeni automobili: Ford Escort, Hyundai.

Vodolija – Neusiljen i prirodan vozač, ali nimalo energičan. Koristi automobil za duge vožnje, koje ga vode izvan domovine. Uvek traži poslednji model ili neki optimalni tip najnovijeg izuma. Moguće da bi hteo metaliziranu karoseriju, s bogatom flourescenscijom. Pozajmljuje auto samo onda kako bi se mogao poigrati s ljudskim namerama.

Omiljeni automobil: Peugeot, Renault

Ribe – Vozač – umetnik, lenj, ali voli putovati bez pravog cilja i često mu se dogodi da izgubi pravu ulicu. Pomaže uvek onima koji zapadnu u nevolju i poteškoće. Želi imati “umetnički” stroj, sive boje sa zelenom tapetarijom. Često ima neprilika s grejačem, a sigurno postavlja protumaglene svetiljke. Pozajmljuje automobil osećajući se skoro kao da se žrtvuje, ali to čini kao da mu je gotovo dužnost.

Omiljeni automobil: Nissan Micra.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top