Kako se koji horoskopski znak oblači

Ovan

Ovan u svemu želi da bude prvi i zato je i u modi često ispred ostalih.
Ne treba da se bojite eksperimenata jer će možda baš to što što ste vi obukli biti hit sledeće sezone. Kombinacija koja Vam najbolje pristaje je crveno-crna, kao i stil koji bi se mogao nazvati „povratak u budućnost“ – malo iz prošlosti, malo futurizma.

Bik

Bik obožava firmiranu garderobu i na sebe će staviti samo garderobu od visoko kvalitetnog materijala koji se mogu videti isključivo na modnim revijama vrhunskih dizajnera.
Bikovima se savetuje da naglase struk (ako ga imaju), jer im ne pristaje neobavezan i hipi izgled.

Blizanci

Blizanci modu prate veselo i bez straha.
Vama potpuno pristaje izgled Lolite ili Petra Pana – mladalački, veselo, šareno, široko… Ženama se preporučuje puno nakita, a muškarci slobodno mogu da ponesu kravatu veselih boja.

USKORO!

Rak

Rakovi vole svoj oklop više od svega jer ih štiti od opasnosti koje vrebaju sa svih strana.
Vi volite elegantno ali slojevito oblačenje, šalove i ešarpe, sakoe i mantile, jer Vas štite kao ljuštura pravog raka. Često će ono što ste obukli zavisiti od Vašeg raspoloženja, pa Vas na gala premijeri mogu videti i u trenerci, razmislite o tome.

Lav

Kreativnom Lavu punom energije izuzetno je važno šta će obući.
Vi ste vodja koji želi najbolje od svega. Udobnost je posljednje o čemu mislite, a u obzir dolazi sve što je smelo i uočljivo – crvena, žuta, zlatna i bela definitivno su vaše boje. Šta god da obečete Vi nosite kao da ste na crvenom tepihu – džins ili večernja haljina, na Vama će izgledati “kraljevski”.

Devica

Device su neverovatno organizovane osobe kod kojih ništa nije prepušteno slučaju.
Vi ste po prirodi minimalista koji nikada neće nositi izgužvanu ili isflekanu garderobu. Najviše Vam pristaje mornarski stil, koji je ove sezone opet u modi, ali i crno-bela kombinacija koja najbolje izražava vaš karakter.

 

Vaga

Vage su u svemu neodlučne osim u izboru garderobe.
Sa Vama je lako – samo da je vrhunski materijal, poslednji modni trend, čuveni kreator i da je elegantno, pre svega. Niko neće nositi odelo s kravatom bolje od vage, ili klasičnu malu crnu haljinu s biserima oko vrata.

Škorpija

Škorpiji je najbitnije da izgleda seksi.
Šta god da obučete Vi želite barem malo da nagovestite koliko ste erotski rapoloženi – uske pantalone, kratke suknje, duboko izrezane majice, a dugmiće nikada nećete zakopčati do kraja. Interesantno je da u tome ipak ne preterujete već samo nagoveštavate.

 

Strelac

Vama je najbitinije šta će drugi reći.
Strelac ne bi da eksperimentiše i ispadne iz šablona, pa zato slepo prati modu i stroga modna pravila – odelo ili haljina za izlazak, trenerka za sport, džins za šetnju… bitno je samo dobro se informisati šta je u trendu.

Jarac

Ambiciozni Jarac nema mnogo vremena za razmišljanje o garderobi.
Vi ste u svemu praktični – ne provodite mnogo vremena ispred ormana i ogledala, a odlazak na modnu reviju smatrate gubljenjem vremena. Medjutim – pripazite malo na estetiku jer može pomoći kada se najmanje nadate. Kupite barem jednom mesečno neki modni časopis i prelistajte ga pred spavanje umesto izveštaja s berze.

 

Vodolija

Vodolija obožava glamur.
Vi ne kupujete na rasprodajama i ne nosite pozajmljene krpice. Ženstvenost je Vaš imperativ, ali i dobra zabava, pa će i Vaše odelo biti u skladu s tim – elegantno i praktično u isto vreme.

Ribe

Ribe su sanjari i umetnici.
Izgled prilagodjavate svakoj situaciji kako nikada ne bi brinuli o tome da li se negde uklapate ili ne. S obzirom na Vaš boemski duh, preporučuju Vam se bela i crna boja, šeširi, marame, ogrtači…

Izvor: mts mondo

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top