Kako iznervirati a kako oraspoložiti horoskopske znakove

iznervirati, oraspoloziti, horoskop, znaci

Saznajte kako da iznervirate, a kako ds oraspoložite ljude u horoskopskim znakovima. Šta treba da radite ako želite nekoga da iznervirate, a šta kada želite da mu vratite osmeh na lice? Evo šta o tome kažu zvezde.

iznervirati, oraspoloziti, horoskop, znaciOvan

Ako hoćete da iznervirate ovaj znak, dovoljno je da mu kažete da će nešto biti urađeno kasnije nego što je to Ovan očekivao. Ili, ako mu kažete da nešto ne zna. To će biti dovoljno.

Ako hoćete da oraspoložite Ovna, potrudite se da mu laskate kako je on najbolji (u bilo čemu). Ponekad zaista jeste. Ovnovi uglavnom imaju dosta samopouzdanja, ali vole da im se i verbalno potvrdi da su u nečemu dobri ili najbolji.

Bik

Ako hoćete da iznervirate Bika, dovoljno je da mu kažete da vas ne zanima šta radi, to će odmah protumačiti kao da Vam nije stalo do njega ili nje. Takođe, recite Biku da ne jede toliko slatkiša, da se ponaša preterano hedonistički. Onaj ko Biku brani da uživa mnogo ga nervira.

Ako hoćete da oraspoložite Bika pohvalite njegov ili njen izgled. Takođe, pohvalite i trud te osobe, recite joj da je vredna, na primer, da se divite koliko je predana poslu.

Blizanci

Ako hoćete da iznervirate ovaj znak dovoljno je da mu kažete da ne treba toliko da ogovara ljude. Takođe, recite Blizancu da i nije baš najpametniji na svetu, da mu ništa ne vrede sve te pročitane knjige. Rečenica: Manje pričaj, više radi – izvode ih iz takta!

USKORO!

Ako hoćete da oraspoložite Blizance odvedite ih na trač partiju, poklonite im omiljeni časopis ili neku dobru knjigu, svesku, olovku ili neki gedžet.

Rak

Ako želite da iznervirate ovaj znak, potrudite se da se mu ukažete na neke komplekse. Nije dobro što si toliko vezna za porodicu, je rečenica koju nikako ne žele da prihvate, ali ni: Trebalo bi da budeš tolerantniji prema drugima.

Ako želite da oraspoložite Raka, idite u njegovo gnezdo, divite se kako je tamo sve lepo, ali ne menjajte previše njegove aktivnosti ili ustaljeni tok stvari.

Lav

Lav teško podnosi kada nije u centru pažnje. Pokušajte da ga zanemarite u društvu pa ćete videti šta će Vas snaći. Nemojte ga hvaliti, a ako krene da priča o vlastitim uspesima, prekinite da i recite da Vas to ne zanima, tako ćete ga sigurno mnogo iznervirati.

Ukoliko hoćete da oraspoložite Lava, samo ga pustite da se hvali i jedan monolog će biti dovoljan za njegov ego. Pohvalite njegovu kosu ili odeću, i osmeh velikodušnog Lava će vas ozariti.

Devica

Potrudite se da pričate što nepravilnije ili da govorite glasno. Još ako zakasnite na sastanak sa Devicom, sigurno ćete uzorkovati bes kod ovih osoba. Budite aljkavi, neorganizovani, ako želite da ih iznervirate.

Ukoliko želite da oraspoložite Devicu, pitajte je gde je kupila neki komad odeće, koja je preporuka za knjigu ili kako da se bolje organizujete. Nema boljeg savetnika.

Vaga

Ako želite da iznervirate Vagu, nemojte praviti kompromise. Potrudite se da se ne opterećujete onim što Vaga misli, nego kontrirajte. To će je izbaciti iz takta. Takođe, pritisnite Vagu da brzo donese odluku i videćete koliko će se izbezumiti.

Ukoliko želite da oraspoložite Vagu, budite fini, pokažite da ste spremni da se o svemu dogovorite, a nju obavezno uključite u svoje planove.

Škorpija

Potrudite se da ne pričate Škorpiji detalje koji je zanimaju. Gledajte da radite sve kako Vi hoćete i da se ne pravdate. Budite misteriozni i ne odgovarajte na pitanja čiji cilj da Vas ogole. To će baš iznervirati Škorpiju.

Ukoliko želite da oraspoložite Škorpiju potrudite se da joj udovoljite. Ne oduzimajte joj dragoceno slobodno vreme i ne postavljajte previše pitanja.

Strelac

Ukoliko želite da iznervirate Strelca recite mu da nešto mora da uradi, da odlaganja više nema. Recite Strelcu da je neodgovoran i neozbiljan. Dajte mu da završi neki dosadan posao. Neće biti srećan, nikako.

Ako želite da oraspoložite Strelca, dajte mu svu slobodu sveta da radi i stvara. Tako će postići najbolje moguće rezultate. Ili ga odvedite na neki put.

Jarac

Ukoliko želite da iznervirate Jarca, recite mu da ćete kasniti i da su rokovi za odradu nečeg odloženi ili pomereni za kasnije. Nemojte ga hvaliti. Recite mu da će manje raditi i da nema potrebe da ostaje duže na poslu. To će mu teško pasti.

Ukoliko želite da oraspoložite Jarca, onda ga pohvalite za urađeni posao, za bilo koji njegov ili njen upseh. Pustite Jarca da priča o svojim planovima, pokažite interesovanje za njegov ili njen biznis plan.

Vodolija

Ako hoćete da Vodolija bude besna, recite joj da sedne i da ništa ne radi, da uspori. To joj se neće nikako svideti. Recite joj da nećete više da se viđate s njom toliko, da morate manje vremena da provodite u drženju ili zabavi, to joj neće nikako prijati.

Ako želite da oraspoložite Vodoliju, nemojte je iritirati nelogičnim izjavama i ne gušite njenu slobodu. Predložite neku šetnju, večernji izlazak, napunize kuću gostima.

Ribe

Potrudite se da se viđate sa osobom rođenom u ovom znaku ujutru, po mogućstvu subotom i nedeljom, ako želite da je nervirate. Potrudite se da idete na Vaše omiljeno mesto, a ne da se dogovarate oko izlaska. Pričajte o zdravom životu, terajte Ribu da se zdravo hrani i tako je iznervirajte. Zdrav život ih apsolutno ne zanima.

Ako želite da oraspoložite ovaj znak, otvorite flašu omiljenog pića, ili odvedite Ribu na dvosatno ćaskanje uz kaficu, opuštanje u bioskopu. Budite usporeni, fini, opušteni. Ništa ne brzajte.

Izvor: mondo.rs

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top