Kako horoskopski znaci reaguju kada su uhvaćeni u laži?

laz, laganje, horoskop, znaci

Sa aspekta popularističke astrologije vrlo je interesantno predstaviti kako svaki horoskopski znak reaguje, odnosno kako se ponaša u situaciji kada je “uhvaćen u laži”.

Ovan

U istoj sekundi će reagovati vrlo burno, ljutito i impulsivno. On toliko žestoko pobesni i “zapenuša”, tako da cete vrlo brzo zažaliti što ste mu nagovestili da ste ga pročitali u laži. Pri tome Vas i ne sluša najbolje, jer jako ste ga naljutili. Impulsivno i tvrdoglavo se brani: od Vas, od sebe ili od istine?

Bik

Uglavnom reaguje ćutanjem i povlačenjem, zatim pada u “iskreno” očajanje dok ne smekšate i ne oprostite mu na “malim greškama”. Na kraju, pokušaće vrlo smišljeno da Vas podmiti nekim poklonom. Vrlo uporno insistira na svom viđenju “istine”.

Blizanci

USKORO!

Oni su vrlo snalažljivi i neverovatno sposobni da istog trenutka smisle veoma ubedljivo opravdanje kojim pokrivaju svoje razloge ili Vas navode da razmišljate o nekoj novoj temi. Neće Vam dozvoliti ni da se raspravljate, zagovaraju Vas i pribegavaju različitim lukavstvima.

Rak

Sa njima morate biti spremni na pravu melodramu. Počinje da Vam se jada, kuka ili plače. Ako treba, pašće i na kolena i učiniće “sve” što tražite da dobije Vaš oproštaj. Na osnovu psihološke definicije, to je kombinacija preplitanja dubokog osećaja iskrene krivice i samosažaljenja.

Lav

Njegova prva reakcija u stvari predstavlja žestok protivnapad! Šta Vam pada na pamet, još i da ga optužujete, pa jednostavno on je to morao da uradi, kako ne shvatate? Neće valjda dozvoliti da pred svetom obruka sebe i Vas, jer treba misliti na status. U suštini, nagrdiće Vas zbog nerazumevanja situacije. On je “savršeno” u pravu, samo što Vi to ne shvatate!

Devica

Skoro sve svodi na detaljnu analizu događaja i kada počne da Vam izlaže svoje opširne teorije, zaboleće Vas glava od različitih objašnjenja. Vrlo brzo izgubićete volju da se dalje raspravljate sa superiornijim “protivnikom”, bar kada je reč o verbalnom duelu.

Vaga

Kod njih je sve unapred i “scenski” osmišljeno sa visokim stilom i dobro uvežbanom pozom. Kao svaki veliki profesionalac, smeškaće se, menjaće temu i nevoljno će klimati glavom u znak navodnog priznavanja svoje greške – sve dok Vas ne “pobedi” svojim šarmom. A onda nastavlja po svome, kao da se ništa nije desilo.

laz, laganje, horoskop, znaci
pixabay.com

Škorpion

Prva reakcija koju ćete čuti iz njegovih usta je energično “NE”! Vi to niste pravilno razumeli jer on to “nikada” ne bi uradio, čak ni pomislio. Predočiće Vam da su to su stvari o kojima ne treba raspravljati, a onda će krenuti da Vas zavodi, lukavo koristeći svoje seksualne čari i iskustvo.

Strelac

Prvo će biti u blagom šoku, a kada se pribere, krenuće takvom brzinom da smišlja različita i neverovatna opravdanja sve dok ne potroši sve Vaše strpljenje i živce koje imate. Na nesreću, što se više brani, sve više upada u novu laž ili nevolju. Na kraju, više nećete imati volju da ga slušate, čak ni da spominjete tu temu, ali ne zbog njega već zbog sebe.

Jarac

Ne, on nikako nije želeo da laže, ali je “morao” tako da postupi. Naravno, to je učinio na najbolji način i zbog koristi. Podrazumeva se da je skoro u svakom trenutku mislio na Vas i Vaša osećanja. Jednostavno, to je bilo najbolje i najpametnije rešenje, budite sigurni da niko drugi na njegovom mestu to ne bi bolje uradio od njega.

Vodolija

Ne, nikako nije lagao, samo je malo promenio koncepciju priče, odnosno činjenice je prilagodio drugačijem uglu gledanja na stvari. U stvari, to i nije laž, već istina, samo kada se posmatra sa drugačijeg stanovišta, ili iz nekog drugog ugla. Razmislite i shvatićete da je u pravu, možda Vama nedostaje “širina duha” i razumevanje suštine – postojanje različitih gledišta.

Ribe

Vi ste to sigurno pogrešno čuli, ili niste dobro razumeli? Ne, taman posla, on na tako nešto i ne pomišlja. On čak i ne zna o čemu se tu zapravo radi, možda su i drugi to pogrešno shvatili? Zaista “nema pojma” o čemu je reč (u prevodu pravi se lud). Nemojte da se opterećujete različitim “glasinama”. Uostalom, on ima jednu jako dobru ideju za koju se već neko vreme sprema da Vam objasni.

Izvor: Opusteno.rs

 

SAZNAJTE DA LI VAS VAŠ PARTNER LAŽE –
VAŠ LIČNI PROFESIONALNI ASTROLOG 00-24 h POZOVITE ODMAH I OTKRIJTE ŠTA VAS ČEKA 0906-444-808 LOKAL 88

Ljubavni savetnik – lični astrolog
Ljubav je nešto za čim svi mi tragamo. I kada pomislimo da smo je napokon pronašli, pojave se pitanja koja nas muče.

– Da li je on idealni partner za mene? – Da li sam ja idealna za njega?
– Da li me iskreno voli?
– Kako ćemo se slagati u budućnosti? – Da li on vidi budućnost sa mnom
– Da li će mi se vratiti?
– Kako da ga osvojim i zadržim kraj sebe?
– Da li me vara?
– Koliko je iskren sa mnom?
– Koliko smo i da li smo kompatibilni kao par?

Naš astrolog će vam pomoći da pronadjete odgvore na ova i mnoga druga pitanja, rešiće vam nedoumice.

*Cena poziva je 60din/pola minuta u cenu je uračunat PDV

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top