Kako da osvojite i zadržite muškarca

osvojiti, muskarac, horoskop

Osvojiti muškarca nije ni malo laka stvar, a tek zadržati istog… to je već posebna filoyofija. Međutim, tu u pomoć mogu da priskoče zvede. Dovoljno je da saznate kom horoskopskom znaku pripada izabranik vašeg srca i da primenite savete našeg poznatog astrologa Aleksandra Imširagića, direktora Astrološkog instituta „Johanes Kepler“.

OVAN (21.03. – 20.04)

Sa Ovnom nema potrebe da se bavite time kako ga osvojiti, jer je to njegova uloga. Glavna „caka“ je da se potrudite da budete zanimljiv i inspirativan „plen“, ali ne i neosvojiv. Bidite upadljivi, veseli, iskreni, nasmejani, odeveni u sportsko-elegantnom stilu, i otvoreni za direktno udvaranje vašeg izabranika koji neće prezati ni od čega.

Da biste ga zadržali potrebno je da ga često inspirišete na nešto novo, da se igrate, da budete izazovne, privlačne i telom i vedrim duhom. Nikako mu ne smete postavljati uslove i ograničenja niti mu dosađivati, jer će pobeći glavom bez obzira.

BIK (21.04. – 20.05.)

osvojiti, muskarac, horoskop
pixabay.com

Da biste osvojili svog Bika morate se naoružati strpljenjem, osmehom, i poraditi na tome da dobijete koji kilogram više, istaknete grudi i usne, kao i da naučite nešto o kuvanju, cveću ili finansijama. Potrebno je da budete ležerni, da odajete utisak da umete da uživate (posebno u hrani i seksu), ali istovremeno i da ste praktični i stabilni, nikako hiroviti.

USKORO!

Da biste ga zadržali potrebno je da budete nežni, radosni, nasmejani, spremni da mu činite razna sitna svakodnevna zadovoljstva od jutarnjeg neizostavnog poljupca, preko kuvanja onoga što posebno voli, do posvećivanja njegovoj porodici, ali ne i njegovom bankovnom računu.

BLIZANCI (21.05. – 21.06.)

Da biste osvojili ovog radoznalog, inteligentnog i svestranog muškarca potrebno je da budete primarno dovoljno interesantni da biste mu držali pažnju. Što više informacija i poznavanje različitih tema će ga fascinirati. Budite otvoreni, komunikativni, a ponajviše znatiželjni da čujete šta to pametno ima da vam kaže.

Da biste ga zadržali potrebno je da ne starite duhom – da ostanete nalik radoznalom i iskrenom detetu koje ništa i nikome, a ponajmanje njemu, ne zamera. Pričajte i kad treba i kad ne treba, pišite porukice, putujte i družite se sa njegovim prijateljima i rođacima.

RAK (22.06. – 22.07.)

Da biste stvarno osvojili Raka morate umeti da komunicirate na vrlo suptilnom nivou, da zračite nežnošću i razumevanjem. Sticanje poverenja je neophodno da bi vam se otvorio što je preduslov za ozbiljniju vezu. Direktnost nije preporučljiva, već pre spontani, lagani dodiri i razgovori podrške i ulivanja sigurnosti.

Da biste zadržali svog Raka neophodno je da pokazujete nežnost, brižnost, odanost, a istovremeno i da mu pokazujete da vam je potreban jer će mu to pružiti tako neophodan osećaj hrabrosti i sigurnosti. Spremite se za ulogu i majke i ljubavnice.

LAV (23.07. – 23.08.)

Lavove privlači sve što izgleda sjajno i što je na visokoj ceni, pa je tako i sa ženama: privući će ga markantna pojava, sjajna garderoba, žena od stila koja je svesna svojih kvaliteta. No, ne očekujte da padne ničice pred vama ma kako da ste ga impresionirali, jer je ipak on centar oko kojeg se vrti sve. Ne žurite – Lav voli dugo da posmatra svoj plen pre nego ga ulovi.

Da biste zadržali svog Lava savet je da vodite računa o svom izgledu, plenite pojavom, šarmom i stavom, ali i da mu često dajete do znanja da je on neprikosnoven. Pokloni i reči divljenja i hvale su pravo oružje. Vodite računa da ne izgubite njegovo poverenje – neverstvo ne prašta.

DEVICA (24.08. – 23.09.)

idealno, muskarac, osvajanje
pixabay.com

U zavođenju muškarca Device neće „upaliti“ nikakva kozmetička sredstva, veštačke trepavice, grudi i erotične usne, osim ukoliko ne želite vezu za jednu noć. Na duže staze krenuće samo sa najčistijim primerkom ženske vrste koji iz njegovog ugla znači „inteligencija, skromnost, požrtvovanost i higijena“! Dakle, za osvajanje Device potreban je visok IQ, restoran zdrave hrane, i čista i dobro ispeglana garderoba.

Da biste zadržali ovog inteligentnog čistunca i perfekcionistu potrebno je da ste mu bar malo nalik – da volite da analizirate, učite, radite, zdravo se hranite, i imate razumevanja za sve njegove sumnje i slabosti, a on će vam uzvratiti potpunom lojalnošću.

VAGA (24.09. – 23.10.)

Da biste zaista zaveli velikog zavodnika kao što je muškarac Vaga, potrebno je da u igri zavođenja budete veštiji – taktičniji, šarmantniji, suptiliniji, ali da za razliku od njega, jasno znate šta vam je cilj. Neće odoleti ženstvenoj garderobi i otmenom stavu, ali bez bezukusnih i preterano upadljivih detalja. Lepi maniri, prikladan parfem, i uzdržan, ali dovoljno provokativan osmeh će ga razoružati.

Da biste ga zadržali potrebno da nastavite da zračite lakoćom, stabilošću, prefinjenošću, i da ga nikada ne forsirate da donosi odluke jer će to osetiti kao pritisak. Činite da se oseća lagano, poletno, radosno, i tada će činiti sve što želite u uverenju da je sve njegov izbor.

ŠKORPION (24.10. – 22.11.)

Škorpion je znak koji zahteva sve ili ništa i koji je spreman na sve ili ništa, pa je pitanje da li ste uopšte i spremni da uđete u takvu vezu, odnosno da u njoj ostanete. Zavesti ga nije teško – budite fatalni, strastveni, opojni, pomalo tajnoviti, pa i vulgarni, i sigurno nećete ostati neprimećeni svevidećem oku ovog muškarca.

Da biste sa njim opstali potrebno je mnogo više – jer ono što je većini ljudi prejako, previše intenzivno, Škorpiona će uzbuđivati. Ovaj muškarac očekuje strast, apsolutnu posvećenost i pripadanje, potpuno razumevanje i podršku, kao i povezanost na najdubljem nivou.

STRELAC (23.11. – 21.12.)

Najveći avanturisti i zavodnici u Zodijaku poznaju sve tajne zavođenja, pa je sigurno da će i najmanji znak da mu se dopadate odmah primetiti. No, ne brinite zbog toga – neće vas smatrati manje zanimljivom jer ste „lako dostupni“, jer ovaj muškarac nema predrasude i tvrde stavove – voli život, avanture i žene. Važno je da ste otvoreni koliko i on, radosni i iskreni, i vaš je.

No, da biste sa njim opstali morate biti po duhu i optimizmu srodni, jer će uz vas uživati samo ukoliko budete umeli da zadovoljite njegovu vatrenu prirodu – njegovu potrebu za promenama, za putovanjima, avanturama. Verujte mu, ne sputavajte ga ni u čemu – ostavite mu slobodu i umeće to da ceni.

JARAC (22.12. – 20.01.)

Zavesti Jarca nije lagano, a naći put do njegovog srca je „teška misija“, jer su ovo uzdržani, naizgled hladni i odbojni muškarci kojima je karijera često važnija od bilo kakvog odnosa. No, upravo ovo znanje može vam pomoći da ga osvojite: odevajte se klasično, ne preterano skupo, bez puno šminke, i razgovarajte o njegovom poslu, ciljevima, istoriji i sveopštoj pravdi i nepravdi. Neće odoleti srodnoj duši.

Kada ga jednom osvojite već ste na pola puta da ga i zauvek zadržite jer je ovaj znak veoma tradicionalan i nije sklon čestim promenama partnera. Poštujte njegovu svakodnevnu rutinu, njegovo mišljenje i ciljeve kojim stremi, bez pretaranih izliva nežnosti, i ostaće sa vama do kraja.

VODOLIJA (21.01. – 19.02.)

Ovo je muškarac „Novog doba“ i nema predrasude kada su odnosi u pitanju. Važno je da budete po nečemu prepoznatljivi, originalni, izvesno i ekscentrični i neobični, da privučete njegovu pažnju, bilo da je u pitanju garderoba, frizura, boja kose, bilo ponašanje i čudne ideje. Budite drukčiji od drugih i sigurno ćete ga zainteresovati.

Da biste ga zadržali na duže staze potrebno je da budete mentalno i seksualno kompatibilni, uzbudljivi, otvoreni, sjajan prijatelj, sagovornik, ali i da mu date dovoljno slobode koja je glavni motivator muškarca Vodolije. Imajte razumevanja za njegove prijatelje, strast ka kompjuterima i neće poželeti da ode.

RIBE (20.02. – 20.03.)

Ovaj najromantičniji i najintuitivniji muškarac je u stalnoj potrazi za idealom koji realno bilo koja žena teško može ispuniti, a za one koje se odluče na taj korak savet je da budu suptilne, nežne, romantične, prefinjene, i na neki način nedostupne i nedodirljive. Izgled mora biti vrlo romantičan, sa naglaskom na čipki i divnoj kosi, a svaka suvišna reč može razbiti čaroliju.

Da biste ga zadržali morate nastaviti da negujete tu sliku koju o vama ima – ne smete izgubiti romantični duh, finoću, a morate razvijati osećaj bezvremenosti i vere u večnu ljubav. Poštujte njegovu potrebu da živi u svom svetu, da se osamljuje i stvara, čak i kada ne razumete.

Biljana Tasić
Izvor: Blic Zena
Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top