Jevrejski horoskop – TEOMIM (Blizanci)

jevrejski-horoskop-blizanci21. 5. – 21. 6.
Vladajuća planeta: Merkur
Element: Vazduh
Osibuna: radoznalost
Kvalitet: kreativnost
Mana: površnost
Boja: zelena
Dragi kamen: smaragd
Metal: živa
Biljka: vinova loza
Životinje: veverica
Voli: promene, putovanja
Ne voli: jednoličnost
Ključne reči: komunikativnost, pustolovina, putovanje, istraživanje…
Životni vek: više od 70. godina

Osobe rođene u znaku Teomima su veoma snalažljive, inteligentne, kreativne rečite i dinamične. Njihova kreativnost je naglašena i motivisana urođenom radoznalošću. Druželjubivi su, komunikativni, vični polemisanju i zanimljivim razgovorima. Više su darežljivi nego škrti, svestrani i duhoviti. Međutim, dosta su rastrzani na sve strane, pomalo površni i često neodgovorni. Znaju da budu nestrpljivi, nervozni, nepouzdani i nestabilni. Često žive dvostrukim životom i nalaze se u raskoraku između objektivno mogućeg i subjektivnih želja i motiva. Iako Teomim ima nemirnu prirodu, stalno je u potrazi za mirnom životnom lukom u kojoj se nikada neće skrasiti, jer je ne nalazi i jer ga mnogi izgovori sprečavaju u ostvarivanju svog sna.
Najbolje se oseća ako deluju paralelno na više frontova. Uvek je u žurbi i trci i uvek ima niz novih vrlo kreativnih projekata koji mu remete porodični mir. Odnosi sa partnerom nisu dovoljno duboki i zasnivaju se više na intelektualnom nego na emotivnom nivou. Često su nepouzdani u partnerskim odnosima i ljubavi, vole promene partnera, flertove pa imaju buran emotivni život. Mogu paralelno da održavaju dve i više veza. Moral im nije jača strana i zavisi od trenutnog raspoloženja i zadovoljstva. Iako imaju veliki broj poznanika i osoba sa kojima komuniciraju u životu nemaju puno pravih prijatelja niti im je mnogo stalo do nečijeg prijateljstva.
Vole da putuju, kupuju i nose lepu odeću i puno polažu na kvalitet života. Zainteresovani su za novac I dobru zaradu. Zbog toga su uspešni u poslovima koji imaju veze sa trgovinom i komunikacijama. Vredni su i marljivi, ali ako je monoton posao brzo od njega odustaju. Mogu raditi samo posao koji je dinamičan i uvek donosi nešto novo.
Najranjiviji delovi njihovog tela su ramena, ruke, podlaktice i šake. Skloni su lomovima, reumatizmu i mišićnim oboljenjima. Dosta su osetljivi i na bolesti disajnih organa. Treba da se bave gimnastikom i nekim sportom, da vežbaju i drže u formi svoje mišiće. Potrebno je da izbegavaju vlažna, vetrovita i zagađena mesta zbog infekcije disajnih organa. Muškaraci, pored navedenih organa, imaju osetljivo srce, oči i noge. Najrizičniji period u životu Teomima je od 7. do 25., te 33. godina. Ako to prežive živeće preko 80. godina. Kod žena su kritične godine 3., 5., 6., 7., 12., 35., 46. i 48. Ako ih preživi živeće sigurno preko 70. godina.
Vinova loza je biljka Blizanaca, a od dragog kamenja, to je smaragd, kome se pripisuje da ‘otvara oči’.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top