Horoskopski znakovi i kućni ljubimci

OVAN

Bez obzira da li je u pitanju pas ili mačka, Ovnovi će uvek izabrati mužjake.On će se potruditi da bude u centru pažnje komšijine ženke retrivera. Ne bi bilo loše da pripazite na vašeg mačka dok sedi na prozoru, da ne poleti za nekom pticom, naročito ako živite u zgradi.

B I K

Za Bikove su mace, i to one razmažene koje će mjaukati ukoliko hrana nije vrhunskog kvaliteta. Vaša maca mora na dijetu i ostanite neumoljivi dok vas fiksira pogledom, a vi jedete bečku šniclu.

BLIZANCI

Pripazite na vašeg papagaja, pogotovo ako zaboravite da zatvorite prozor.Ukoliko imate četvoronožnog ljubimca, može da se u besomučnoj igri sam povredi u kući, dok bude jurio svoj rep.

USKORO!

R A K

Vaša maca ima očajničku potreba da joj se divite i negujete je što je samo znak da je njen glumački talenat zreo za – pozornicu. Vaša čivava ne glumi, pogotovo kad se sprema oluja, jer će se negde sakriti još mnogo pre, nego što počne da grmi.

L A V

Vaš šareni zadrigli mačak samo jede i nema nameru da mrdne, očito imitira gazdu, ali očekuje da na svaki njegov mig vi skačete. A gde ste videli Lava da skače na mig jedne mačke?
Horoskop, znak, zivotinje
DEVICA

Kad niko ne gleda, vaša maca će gledati da se dočepa nekog sočnog zalogaja sa stola. Ako je budete grdili, praviće se da je gluva. Voli ona i društvo jazavičara kojeg biste vi najradije prisvojili ili ako ništa drugo, pričuvali.

VAGA

Prestanite više da odolevate šarmu šteneta malteške pudlice koja se okotila u vašem komšiluku i jednostavno je dovedite svojoj kući. Ako već imate ženku pudlice, ne zaboravite da rasterate onaj čopor “mangupa” bez pedigrea koji ne prestaju da laju, kad je izvodite u šetnju.

ŠKORPIJA

Iako su vaše kožne čizme – vaš najomiljeniji kućni ljubimac, nećete odoleti šarmu napuštenog crnog mačeta koje se baš šćućurilo uz vaša vrata. Posle prve ispijene tacnice mleka, nikad vas više neće napustiti.

STRELAC

Iako možda maštate o svojoj ergeli konja, zadovoljite se ipak dalmatincem ili hrtom. Ionako treba malo da stešete svoje bokove, dok ga šetate, a pošto ste zaljubljenik u fotografiju, možete napraviti i izložbu slika vašeg ljubimca.

JARAC

Malo ko zna koliko ste sentimentalni, ali to ne znači da treba da udomite sve mačiće. Ako ih dovedete da samo malo ojačaju, postaćete podstanar na njihovoj teritoriji, a zna se ko je gazda u kući.

VODOLIJA

Dvoumite se između šnaucera i doge: prvi je bučan, a drugi ima tendenciju da vam nametne svoju volju, pa dobro razmislite šta vam valja činiti. Ako je vaš mačak pomalo nervozan, razumite ga – život je suviše lep, da bi ga on protraćio u spavanju.

RIBE

Kao znak čije je reakcije najteže predvideti, nikad se ne zna da li ćete se iz šetnje vratiti sa akvarijumom i ribicama ili štenetom. Pekinezer ili hrčak će vam biti toliko sladak, da možete očekivati da će familija, zbog njega uskoro da vas se odrekne preko novina.

Izvor: nisam-tu.4umer.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

One thought on “Horoskopski znakovi i kućni ljubimci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top