Horoskopski znaci i sport

sport. rekreacija, horoskop, znaci, treniranje

Telo je školjka bisera duše i sama harmonija u nama uslov je za srećan i uspešan život kakav svi priželjkujemo. Ovakav balans nas oslobađa tužnih misli i melanholičnog raspoloženja kojima je sklona većina vodenih znakova, ili euforije u kojoj često možemo zateći pripadnike vatrenih znakova. Ipak, univerzalnost ne caruje ni u oblasti sporta. Individualno, sa astrološke tačke gledišta, korisno je sagledati koji će sport doneti najveće zadovoljstvo, relaksirati um i telo. Kako je dinamična Vodolija nestalna u interesovanjima, retko će dugo ostati fokusirana na jedan sport, ali njen inovativni um teži ekstremnim sportovima (skijanje na vodi ili bandži džamping). To nikako neće moći da razume jedan klasičan Bik koji bi radije sedeo u obližnjem kafeu, uz kriglu tamnog piva i posmatrao vragolije nego se sam u njih upustio. A šta je sa ostalim znacima?

sport. rekreacija, horoskop, znaci, treniranje
Image by Steve Buissinne from Pixabay

Ovan

Ima ogromnu potrebu da se kreće i troši. Voli opasne igre, fizičke obračune, gužvu i borbu pa su mu omiljeni sportovi ragbi i fudbal. Aktuelno je i sve što uključuje opasnost i utiče na adrenalin Formula 1 i moto trke.

Bik

Nije tipičan sportski tip, on čak prezire svaki suvišan fizički napor. Omiljena delatnost mu je izležavanje na udobnom trosedu ispred TV-a. Može mu biti zanimljivo streljaštvo, jer zahteva koncentraciju, a uživa i u laganim šetnjama prirodom.

Blizanci

USKORO!

Bitnija je intelektualna aktivnost od fizičke, pa su njihovi sportovi šah i golf, kao i svi oni koji aktiviraju ruke – tenis, skvoš, badmington… Kao i u životu, da bi potpuno uživao u igri, Blizanac mora sebi izabrati solidnog partnera jer ne voli da odmerava snage sa slabijima od sebe.

Rak

… uživa u vodi. Tačnije, pored nje ili u plićaku. Veslanje i ronjenje su njegovi sportovi. Najprivrženiji je pecanju, zbog zanosnog žubora vode i uživanja u tišini. Njegov cilj nije ulov, pa se najčešće ovaj ribar kući vraća praznog štapa. Uspešan je i u borilačkim sportovima.

Lav

Zatreperi samo pred šampionskom titulom ili kakvom medaljom. Podjednako je uspešan individualista koliko i vođa nekog tima. Želi da mu telo bude u izuzetnoj fizičkoj formi pa je sklon da se zaboravi u teretani i pretera sa bodi bildingom. Bavi se svim ekipnim sportovima u kojima može da istakne svoje bezbrojne talente i bude obožavan od strane suigrača.

Devica

Intelektualan je tip, ne žudi da razvija fizičku snagu već joj je sport vrsta relaksacije. Zato se bavi stonim tenisom, ping-pongom i laganim fizičkim vežbama. Zanimljivo je da je najviše fudbalera rođeno sa snažnim pozicijama u ovom znaku.

Vaga

Neće se opredeliti za sport pri kom se može isprljati, oznojiti ili, ne daj Bože, pokvariti frizuru. Obožava kretanje u prirodi, vožnje biciklom, duge šetnje, planinarenje, plivanje, umetničko klizanje. Užasava se svih grubih sportova.

Škorpion

Voli sve vrste žestokih sportova boks, karate, aikido, džudo, ragbi. Ne smeta mu ni valjanje u blatu, ni niski udarci sve je u stanju da podnese. Možete očekivati da vam se dugo sveti za nanete udarce pa zato budite odmereni u borbi s njim. Nekada se više isplati biti pobeđen.

Strelac

Prosto ne može da miruje, on mora da se kreće, makar to bio najobičniji džoging. Najradije se bavi skijanjem, jahanjem, streljaštvom, obožava kros kantri. Rasipa energiju naokolo i često nije ni svestan opasnosti u koje upada.

Jarac

On traži mir i koncentraciju pa su mu omiljeni sportovi oni koji ne zamaraju telo. Planina ga veoma privlači i opušta pa voli da krene u osvajanje vrhova pri čemu će mu njegova urođena istrajnost biti od velike koristi. Uživa i u sportovima na snegu u slalomu i klizanju na ledu.

Vodolija

Fizički osetljiva i lako se zamara. Sve što je novo za njih je zanimljivo, pa hitaju da se okušaju prvi. Bandži džamping, skaj dajving, padobranstvo, upravljanje najrazličitijim letilicama, sve je njima svojstveno. Podjednako teže razvijanju duha, koliko i tela pa će ići i na časove joge.

Ribe

Ribe su prosto lude za dubokim plavetnilom pa uživaju u istraživanju podvodnog sveta a vole i jedrenje. Njihova druga strast je ples, bilo da je u pitanju klasičan, moderan ili latino jer su pripadnici ovog znaka rođeni da se kreću u paru.

Izvor: Opusteno.rs

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top