Horoskopski znaci i perverzije – Bik

horoskopski znak bik

Bik – sve perverzije su mu povezane sa hranom, kao što je lizanje sladoleda sa partnerovog polnog organa.

horoskopski znak bikBik je najčulniji znak u Zodijaku, a pritom je i veliki hedonista, pa voli dobru kombinaciju raznih vrsta uživanja. Najviše vole da iskombinuju uživanje u seksu s uživanjem u hrani, pa će pre seksa uvek konzumirati razne afrodizijake kao što su čokolada, vino, bademi, lešnici… Obožavaju duge poljupce, lizanje celog tela i, naravno, oralni seks u svim oblicima. Takođe, vole i da koriste hranu kao rekvizit, pa u krevetu jednog bika lako može da dođe do mazanja šlagom i, naravno, lizanja, stimulacije bradavica kockicama leda itd.

Ona:
Erogene zone: Celo telo
Imajte na umu: Kada ste sa njom ne smete ni slučajno pogledati, a kamoli prokomentarisati drugu devojku, čak ni u šali
Idealan seks: U kuhinji na toplom podu, gde ćete jedno drugom sa tela kupiti vrhom jezika bademe, lizati med, topiti kockicu čokolade držeći je pola-pola u ustima…

Poseduje sve ženske vrednosti Venere: nežnost, osetljivost i lepotu. Nesposobna je da živi u apstinenciji, erotizam joj je u krvi. Kada se namerači na nekog muškarca ne pada joj na pamet da odustane. Voli da koristi usne i jezik, jer je oralan tip. Zato su i njeni poljupci dugi, opojni i duboki. Od partnera očekuje prvi korak kada je reč o upoznavanju i izlascima, dok u krevetu preuzima glavnu reč.

On:
Erogene zone: Vrat i testisi
Imajte na umu: Posle večere može da zaspi u krevetu, dok se vi u kupatilu spremate za vatrenu noć
Idealan seks: Slatki ugrizi po celom telu

On: On voli žene, uživa u njihovom društvu i ne može lako da im odoli. Međutim, posle nekoliko dugih i mirnih veza, obično uleti u strastvenu dramu na granici fatalnog sa devojkom velikih seksualnih apetita. Drugim rečima, potrebna mu je devojka – okidač, koja će pored njega finog, skockanog biti dovoljno drska i svoja sa sebičnim prohtevima, jer potajno obožava da udovoljava lepim ženama.

USKORO!

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top