Horoskop: Vrline i mane muškarca

vrline, mane, horoskop, znaci

Svaki horoskopski znak ima različite osobine koje ga opisuju kao osobu. S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita sveta i njihovi se horoskopski znakovi itekako razlikuju. Potražite znak vašeg partnera i saznajte kakva je osoba.

vrline, mane, horoskop, znaci
pixabay.com

Ovan

Dobro građen, i uvek okružen ženskim polom, Ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, ali neće preći ni preko njihove inteligencije. Posebno ceni ukoliko žena zna komunicirati u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata. Romantičan je i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novca, ali zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njega.

Bik

Muškarci ovog znaka su dosledni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, ali žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost su im glavne mane, a vrlo često pokazuju i ljubomoru i posesivnost. Iako ih je teže zavesti od ostalih znakova, Bikovi u srećnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje partnerke, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Znaju se obući i imaju dara za finansije.

Blizanci

Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u proseku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog pola, koji odmah primeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksipilni su i zavodljivi, ali brzo se zasite i žele promene. Njihove žene moraju uvek smišljati nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uvek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, ali često previše filozofiraju oko svojih, što na kraju ostavlja utisak neodlučnosti.

Rak

U potpunosti okrenut porodičnom životu, muškarac u ovom znaku je emotivan i predan svojoj partnerki. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, a duža putovanja neizbežno će ga tretati u čežnju za domom. Često menja rasploloženje i veoma je oprezan sa novcem. Slično se ponaša i u odabiru žena, pa će trebati neko vreme da vam se otvori. Iako osetljiv, spremno traži lepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odeću, a često postaju talentovani kuvari i pisci.

Lav

Harizmatičan i željan pažnje, lav ima veliku veru u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavisan, lako dolazi u centar ženske pažnje i zna je lako zadržati. Odgovoran je u svojim dužnostima, ali zna se i ružno ponašati prema podređenima. Neizmerno tvrdoglav, teško prihvata poraz i neuspeh ga lako demoralizuje. Partnerka mora razumeti njegovu strast za uspehom u životu i uvek treba biti spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti lavu je da ga ignorišete ili da olako pređete preko njegovih dostignuća.

USKORO!

Devica

Praktični i logični, muškarci Device često imaju karijeru u nauci i medicini. Uvek čvrsto na zemlji, vodiće brigu o svojoj higijeni i izgledu i primetiti promašaje na tom polju kod drugih. Stidljivi su prilikom pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju. Srećni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerke očekuju dokaze svoje privrženosti. Međutim, isto tako, iz njihove racionalnosti proizlazi obzirnost i strpljivost.

Vaga

Atletski građeni i sa dobrim komunikacijskim veštinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, poseduju dar za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimećeno. Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepela i hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. Sa druge strane, znaju biti površni, rasipni i opsednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku lepotu, a tek onda vrline.

Škorpija

Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motivišu, ali usprkos tome mogu biti ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vrednosti. To uključuje i vernost partnerki koja im se sviđa. Tračevi o nezadrživom seksualnom apetitu su preuveličani. Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnerkama.

Strelac

Muški Strelac pršti optimizmom i veseljem, uvek gleda lepšu stranu stvari. Jednako je uspešan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao večno dete, ne mari za svoj izgled, a niti će zamerati ako mu se partnerka zapostavi. Skoro da nema niti mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega ceni slobodu i poverenje. Ipak, to mu je ujedno i mana. Zna biti naivan, previše očekuje od drugih. Direktan je do mere netaktičnosti, pa iskrenošću često uvredi sagovornike.

Jarac

Mastor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspešan i istrajan u svojim planovima. Vešt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoja osećanja. Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja deli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov nadređeni položaj. Oni su pravi kontrol frikovi, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, sa naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvek su spremni za empatiju, ali tajanstveni kad su u pitanju vlastite emocije, muške Vodolije su teško razumljivi publici suprotnog pola. Zbog toga često znaju završiti sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okruženju bez pritiska, znaće uzvratiti ljubav.

Ribe

Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete očekivati da će vas razumeti čak i kad svi ostali znakovi horoskopa okrenu glavom. Osetljivi su i traže osobu sa kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu. Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i verni. Ipak, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemerju. Poseduju i jaku dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

Izvor: srpskacafe.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top