Horoskop: kako horoskopski znaci odaju da im se sviđate

svidja, lep, lepa, draga

Nesvesne metode koje čine horoskopski znakovi

svidja, lep, lepa, draga
pixabay.com

Ovan

Ovnovi ne vole okolišati pa ako im se sviđate, verovatno će vam to otvoreno i reći. Ako igraju na kartu tajanstvenosti, onda svakako obratite pažnju na manire, poput nervoznih pokreta i meškoljenja. To nisu pokazatelji da bi radije bili negde drugo, nego da se žele pokrenuti nekuda, ali s vama!

Bik

Bikovi su uglavnom tradicionalni, konvencionalni tipovi, pa ako mu se sviđate, on ili ona će vam se nabacivati na neki tradicionalan, možda i starinski način. Pitanja poput koja vam je najdraža boja, hrana ili cveće, znači da vas planiraju izvesti pa da pokušavaju smisliti savršen sastanak.

Blizanci

USKORO!

Blizanci spadaju u skup koketa čiji su umovi večno budni i aktivni, a vole razgovarati sa svima koje upoznaju o najrazličitijim temama. Ali kako prepoznati da u vama vide nešto više od neobaveznog flerta? Najbolji znak za to jeste ako vas osim uobičajene konverzacije počnu zapitkivati lična pitanja.

Rak

Rakovi su orijentisani uglavnom na porodicu pa ako se prema vama počnu ponašati empatično, onda je to dobar znak da ste im zapeli za oko. Ako se postave zaštitnički, to je još jedan znak da im se sviđate. Ako vas pozovu da se upoznate s njihovom porodicom, to je gotovo siguran znak da vas vide kao potencialnog partnera.

Lav

Lavovi vole dramatizovati pa kako onda prepoznati da veliki spektakl koji pripremaju uključuje iskrena osećanja prema vama, a ne samo poziranje? To ćete sigurno znati ako se odreknu toga da budu u središtu pažnje i puste vas da sami uživate u tome, srećni da mogu biti vaši najveći obožavatelji.

Devica

Logične i praktične, Device neće na sva zvona pokazati svoju ljubav nekom velikom gestom. Ako pronađu vremena i pitaju vas za vaša osećanja ili ih sami izraze u četiri oka i opuste se u vašem društvu, to je dobar znak da nešto više postoji.

Vaga

Životi Vaga su izbalansirani i iskreni i oni prema tome imaju lagodan stav. Pa kako biste onda trebali znati jesu li samo pristojni ili im se zaista sviđate? Najbolji je pokazatelj ako vas puste u svoj svet i pozovu vas na romantično druženje.

Škorpion

Znaćete da vas je Škorpion uočio na radaru ako zuri u vas s druge strane prepune prostorije. Njihov intenzivan pogled učiniće da se osećate kao da ste sami u prostoriji. Škorpion se može činiti hladan u početku, ali neće trošiti vreme na bezvezne razgovore ni sa kim za koga nije zaista zainteresovan.

Strelac

Strelci su društveni i otvoreni pa je njihovo preterano prijateljsko ponašanje lako zameniti za nešto više. Vreme koje provode u društvu im je vrlo dragoceno pa ako se nađu s vama više puta tokom jedne nedelje, koja je verovatno zatrpana, to je prilično dobar znak da ste ih osvojili.

Jarac

Jarac gotovo da skriva karte koje drži u ruci pa može biti vrlo teško odrediti je li zaista zainteresovan. Ako se njihova stroga spoljašnjost slomi u vašoj prisutnosti i ako kradu vreme, na primer od posla, da bi vas ugurali u svoj pretrpani raspored, verovatno u vašoj vezi vide romantičan potencijal.

Vodolija

Vodolje razmišljaju izvan uobičajenih okvira pa nabacivanjem tradicionalnih ideja možete jedino biti izbačeni kroz prozor. Ako se svidite Vodoliji, on će vas minutu provocirati i nabacivati šale, a drugog minuta započeti dubok intelektualni razgovor. Njihovo ekscentrično ponašanje znači da vas odmeravaju i pokušavaju shvatiti možete li se uklopiti u njihov neobičan svet.

Ribe

Dobra vest je ta da Ribe nije teško pročitati. A još bolja da jednom kad se svidite Ribama, obasipaće vas pažnjom i nežnošću. Veoma je moguće da dobijete rukom napisanu pesmu ili portret koji je on ili ona nacrtao.

Izvor: tportal.hr

 

VAŠ LIČNI PROFESIONALNI ASTROLOG 00-24 h POZOVITE ODMAH I OTKRIJTE ŠTA VAS ČEKA 0906-444-808 LOKAL 88

Ljubavni savetnik – lični astrolog
Ljubav je nešto za čim svi mi tragamo. I kada pomislimo da smo je napokon pronašli, pojave se pitanja koja nas muče.

– Da li je on idealni partner za mene? – Da li sam ja idealna za njega?
– Da li me iskreno voli?
– Kako ćemo se slagati u budućnosti? – Da li on vidi budućnost sa mnom
– Da li će mi se vratiti?
– Kako da ga osvojim i zadržim kraj sebe?
– Da li me vara?
– Koliko je iskren sa mnom?
– Koliko smo i da li smo kompatibilni kao par?

Naš astrolog će vam pomoći da pronadjete odgvore na ova i mnoga druga pitanja, rešiće vam nedoumice.

*Cena poziva je 60din/pola minuta u cenu je uračunat PDV

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top