Evo kako se vaš znak ponaša na radnom mestu!

radno, mesto, horoskop, znaci

Device su inače poznate po blagoj naravi, osim kada im na radnom mestu pravite nered. Tada ih izbacite iz takta. U tom trenutku najbolje je pobeći.

Osobe rođene u znaku Jarca čine se hladnim, ali to je samo njihova maska. Uglavnom su na direktorskim pozicijama i vole red, rad i disciplinu. S vremena na vreme, znaju i da se našale sa podređenima.

Entuzijastični Blizanac često prvi dolazi na radno mesto i odmah kreće da radi. Ne gubi vreme i često zapravo živi za svoj posao. Kad ima slobodan dan, uglavnom ne zna šta će sa sobom.

Neodoljivi Strelac poznat je po svojim zavodničkim tehnikama. Za vreme radnog vremena Strelac marljivo radi ali kad uzme pauzu često zagleda zgodne kolege. I nije ga sramota.

Vatreni Lav svakom zadatku pristupa s velikom strašću. Sve može i sve zna. Pogađaju ga kritike drugih, čak i ako je nešto za njegovo dobro. Kako i ne bi, kad je najpametniji.

Marljive Ribe svoj posao obavljaju hladne glave i svakom zadatku pristupaju racionalno. Naizgled hladnoj spoljašnjosti, ne stide se svojih emocija. Zapravo, puste suzu na bilo kakav srceparajući video s životinjama.

USKORO!

radno, mesto, horoskop, znaci
pixabay.com

Kada dođe na posao, Vaga sebi najpre skuva kafu i popriča s kolegama. Znatiželjna je po prirodi pa sazna sve što je zanima. Jedini problem u svemu tome je to što na kraju na dana i vi saznate sve o svima.

Vodolija je puna odličnih ideja. Često ćete oko njenog stola pronaći litre kafe i hrpe ispisanog papira. No, čak i tako velikom kreativcu ponekad treba odmor, a on se ne libi ni da ga uzme. Makar to značilo i za vreme radnog vremena.

Ovan bilo kakav zadatak obavlja s velikom lakoćom. Energičan, nema toga što on ne može rešiti. Jedini problem je to što ne mari za tuđa mišljenja. Preglasna muzika, noge na stolu…Ovan ništa od toga ne smatra problemom.

Nežan Rak voli sve da radi s dozom ljubavi. Voli harmoniju i svoj mir. Vesele ga mirne i druželjubive kolege, osim kada krenu da ga gnjave. Tada ih se klonite. Nije im problem da odu do šefova i kažu sve što im je na duši.

Temeljni Bik svo vreme na poslu potroši na prikupljanje podataka, analizu i kalkulisanje. Poznat je kao vredan radnik pa uglavnom prvi završi na vreme s poslom. Tada se zabavlja igranjem igrica i kritikovanjem drugih.

Na početku radnog dana, Škorpiju dočeka tona posla. Ništa što ona ne može da reši. Kao svoju vrlinu ističe dobru organizaciju tako da na kraju sve završi. Tako vredan radnik zaslužuje i pauzu koju sam uzme kad poželi.

Izvor: 24.sata.hr

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top