Dnevni Horoskop za 7. decembar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde


dnevni horoskop
OVAN

POSAO: Razotkrili ste da su kolege napravile više grešaka i vaši postupci su veoma oštri. Nemojte da se svađate, već uradite nešto što će biti na višestruku korist.
LJUBAV: Draga osoba vas ne shvata najbolje, zato joj otvoreno i sa razumevanjem pojasnite šta nameravate, i sve će biti lepo.
ZDRAVLJE: Stabilno.


dnevni horoskop
BIK

POSAO: Želite da se istaknete u kolektivu i objašnjavate svima šta planirate. Ali, ne očekujte da sve bude po vašim željama – budite spremni na dogovor.
LJUBAV: Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Veoma dobro je što Vam se ukazala šansa kada je posao u pitanju.
LJUBAV: U vezi sa emotivnim odnosima moguće je nerazumevanje. Draga osoba je nezadovoljna i to vam stavlja do znanja, a vi se ne snalazite najbolje.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde

USKORO!

dnevni horoskopRAK
POSAO: Trenutna situacija na poslu doprinosi vašem lošem raspoloženju. Neko u vašoj blizini ne obavlja svoj posao kako treba, a to dovodi do neprilika. Ne treba da se previše raspravljate.
LJUBAV: Želite da spoznate tajne planove voljene osobe. Draga osoba vas na neki način zapostavlja i izgleda zamišljeno.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Neko od uticajnih kolega je zapazio vaše sposobnosti, mada vam treba još mnogo toga omogućiti da biste realizovali ono što ste zamislili.
LJUBAV: Pokažite da ste dobronamerni i sprečite da bezazlene stvari naprave razdor između vas i osobe koju volite. Sve se može postići uz dovoljno truda.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Uočili ste da su neki poslovni poduhvati započeti na loš način i da postoji neko od kolega kome ne možete verovati. Oslonite se na svoj dosadašnji princip rada i na taj način pobedite problem.
LJUBAV: Budite iskreni prema osobi koju volite i nemojte odlagati ono što ste obećali. Svaka sitnica će puno značiti voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Što se tiče vaših ideja, one su na prvi pogled lepo osmišljene, ali kolektiv želi da nastavi po starom. Kolege nisu spremne na novi način rada. Solidarnost je neophodna radi dobrobiti svih vas.
LJUBAV: Zabrinuti ste usled nekih nedoumica vezano za ljubav. Izgledate skeptično. Neki znak možete protumačiti totalno drugačije od prave situacije i tako doći u zabludu.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Ako do vas stižu sugestije da biste mogli izmeniti trenutna novčana potraživanja vezana za posao. Promislite pre donošenja konačne odluke da ne biste napravili grešku.
LJUBAV: Uzrujani ste i zbog toga se impulsivno ponašate bez razloga, što nije dobro. S druge strane, osoba koju volite je prisebnija.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Snašla vas je nedoumica u vezi sa poslom i tragate za što boljim načinom da sve okončate u najboljem interesu. Suočite se sa onim lošim što su uzrokovale vaše greške.
LJUBAV: Izgledate uzrujano i plašite se postupka neke osobe. U stvari, plašite se da ne bude opet povređeni u ljubavi, ali želite da to zadržite za sebe.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Ako napravite dobar izbor i odlučite se za odgovarajući poslovni dogovor, sreća će biti na vašoj strani. Najpre treba odgovorno promisliti – kog kolegu podržati i kom poslu se prikloniti.
LJUBAV: Dragoj osobi odjednom pružate više pažnje nego inače, pa joj je to sumnjivo iako nema razloga. Dokažite joj da treba da vam veruje.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Zanima vas neki poslovni poduhvat u kome do sada niste imali iskustva. Slušajte svoje ”šesto čulo” i budite unapred spremni na nove tokove događaja.
LJUBAV: Osobi koju volite izgledate plašljivo i vaše ponašanje joj je nejasno, neće se zadovoljiti vašim površnim ubeđenjem da je sve u redu.
ZDRAVLJE: Više spavajte.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Do vas dopiru najnovija saznanja o potencijalnim šansama za saradnju i to Vas raduje, što i drugi primećuju. Shvatate da ste u samom startu na neki način ispred kolega, sigurni ste u sebe, tako da imate veliku šansu da uspete.
LJUBAV: Što se tiče ljubavnih odnosa, vreme je za nežnosti i malo više fleksibilnosti. Iznenadite osobu koju volite nečim novim i neuobičajenim. Neka Vam saveti dobrih ljudi budu od pomoći.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top