Dnevni Horoskop za 6. decembar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde


dnevni horoskop
OVAN

POSAO:
Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.
LJUBAV: Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
ZDRAVLJE: Glavobolja.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV: Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV: Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.
ZDRAVLJE: Moguća infekcija.


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde

USKORO!

dnevni horoskopRAK
POSAO: Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate ”keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obe strane. Ujedno vam može biti ”odskočna daska” za buduće radne pobede.
LJUBAV: Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Ne treba da budete površni i lakoverni. U ovom slučaju nečije reči ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.
LJUBAV: Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na predlog osobe koju volite umesto suvišne rasprave.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija.


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete. Treba saslušati i viđenje situacije drukčije od vašeg.
LJUBAV: Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razrešili nedoumicu. Nerazumevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim rečima.
LJUBAV: Iskažite više saosećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lep dan.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronameran kolega želi da vam pomogne sugestijama.
LJUBAV: Primetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.
ZDRAVLJE: Odlično.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Na pomolu su nesporazumi na radnom mestu. Neka osoba je dobronamerna, mada ste vi sumnjičavi i nepoverljivi.
LJUBAV: Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogrešili. Dogovor je rešenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.
LJUBAV: Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se rešiti vremenom ako pokažete dovoljno razumevanja.
ZDRAVLJE: Neraspoloženje.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.
LJUBAV: Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Da biste stekli poverenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.
LJUBAV: Na emotivnom planu očigledna je Vaša ushićenost.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top