Dnevni Horoskop za 3. decembar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.


dnevni horoskop
OVAN

POSAO:
Neko osporava Vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vaše raspoloženje.
LJUBAV: Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.
ZDRAVLJE: Napetost.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Prihvatite koristan savet.
LJUBAV: Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja. Pripazite se da ne upadnete u bespotrebne rasprave sa partnerom, ili prijateljima, danas!
ZDRAVLJE: Dobro.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Obratite pažnju na nove informacije koje ćete dobiti ovih dana. Važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima.
LJUBAV: Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe, kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.

USKORO!

dnevni horoskopRAK
POSAO: Nove dogadjaje na poslovnoj sceni prihvatite u optimističkom stilu, bez obzira na razlike koje postoje u mišljenju.
LJUBAV: Postoje neka pitanja koja se postupno rešavaju ili tajne koje se otkrivaju samo kroz zajednički odnos. Rešavajte dileme isključivo u bliskom susretu sa dragom osobom.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE: Nađite način da se opustite.


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Nalazite se pod pritiskom i težim okolnostima, ali to Vam ne daje za pravo da zanemarite svoje redovne obaveze.
LJUBAV: Imate utisak da partner uporno prikriva neke detalje istine, koje biste želeli da čujete što dodatno utiče na Vasu sumnjičavost ili na neraspoloženje.
ZDRAVLJE: Dobro.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Slobodno pokrenite inicijativu.
LJUBAV: Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Iako postoje odredjene dileme, ne sumnjate da će Vaše srce napraviti dobar izbor.
ZDRAVLJE: Dobro.


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde. 

dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve.
LJUBAV: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
ZDRAVLJE: Dobro.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Pokrenite inicijativu u različitim pravcima, kako biste ostvarili kombinaciju poslovnog uspeha i ličnog zadovoljstva.
LJUBAV: Raduju Vas novi dogadjaji koji Vas prate ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe. Slobodno izrazite svoja osećanja kako biste dobili pravi odgovor.
ZDRAVLJE: Počnite sa vežbanjem.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Iznenadjenja su moguća u oba pravca. Ne dozvolite sebi nikakve konflikte danas.
LJUBAV: Nemojte zanemariti svoje emotivne dileme, izmedju Vas i partnera povremeno provejava zajedničko nepoverenje i nova pitanja.
ZDRAVLJE: Napetost.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Zbog različitih pravila i poslovnih interesa, poželjno je da prihvatite kompromisnu varijantu kao najbolje rešenje. Važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobine.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti i zavodljivi, do god ne osetite zajedničko zadovoljstvo. Uživajte u svom svetu intime.
ZDRAVLJE: Provodite više vremena na svežem vazduhu.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih dogadjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa odredjenim saradnicima.
LJUBAV: Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na Vaše raspoloženje. Trenutno Vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.
ZDRAVLJE: Dobro.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top