Dnevni Horoskop za 23. januar 2018.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

 


dnevni horoskop

OVAN
POSAO:
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.
LJUBAV: Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
ZDRAVLJE: Podstičite kod sebe vedar duh.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.
LJUBAV: Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV: Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE: Izbegavajte konfliktne situacije.


dnevni horoskop

RAK
POSAO: Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama i zato sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje sposobnosti.
LJUBAV: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha.
LJUBAV: Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.
ZDRAVLJE: Prijaće vam vedri sadržaji za dobro raspoloženje.

USKORO!


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove vrednosti.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni tretman nego što neko pokušava da vam nametne.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Susret sa jednom osobom otkriva važne detalje, a zajednički dogovor predstavlja dobar predznak u poslovnoj saradnji. Potrebno je da sprovedete odlučnu akciju.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo da obradujete porodicu ili voljenu osobu, promenite svoje ustaljene navike. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Intuitivni signali vas upozoravaju na potencijalnu opasnost i zato budite pažljiviji u društvu nepoznatih saradnika. Distancirajte se od osobe koja nema previše obzira za vaše poslovne interese.
LJUBAV: Umanjite svoje polazne kriterijume. Prijaće vam susret sa jednom osobom koja za trenutak ume da vas povuče u svet čudesne romantike ili nežnosti.
ZDRAVLJE: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Obratite pažnju na nečiju poruku ili upozorenje. Nemojte dozvoliti da u vama preovlada potreba za dominacijom u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Prati vas evmotivni nemir. Voljena osoba vam neprekidno zadaje dodatne probleme i postavlja pred vas nove ljubavne rebuse.
ZDRAVLJE: Potrebno je da se rasteretite od dodatnih pritisaka.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Susret sa jednom osobom na vas deluje intrigantno i zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko vam je potrebna nečija podrška, nemojte oklevati.
LJUBAV: U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri.
ZDRAVLJE: Prijaće vam psiho-fizička relaksacija.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje vas poslovni dobitak ili javno priznanje. Poslovni uspeh proizilazi iz dobrih priprema. Neophodne su vam proverene informacije.
LJUBAV: Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. Potrudite se da potvrdite svoj dobar ukus i pravu meru vrednosti prilikom izbora.
ZDRAVLJE: Sačuvajte dobro raspoloženje.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Neko pokušava da vam nametne stroga poslovna pravila, ali vi imate različite zamerke. Ne dopada vam se ni zapovednički ton na koji vam se obraća jedna starija osoba.
LJUBAV: Ne budite brzopleti, već sačekajte da istina izadje na videlo. Vešto prikrivate svoja osećanja i želite da ostavite određeni utisak na blisku osobu.
ZDRAVLJE: Večernje sate rezervišite za svoj svet intime.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top