Dnevni Horoskop za 2. februar 2018.

horoskop na dan

Dragi prijatelji,

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

 


dnevni horoskop

OVAN
POSAO:
Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje, ali nemojte previše isticati svoj uspeh u njihovom društvu. Držite ih u sebi i nađite način da ih realizujete.
LJUBAV: Muče vas neke dileme i najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Tražite objašnjenje, dobićete ga.
ZDRAVLJE: Više vremena posvetite odmoru.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
Nepotrebno se upetljavate u neke poslove koji u opšte ne zavise od vas. Držite se dalje od sumnjivih situacija.
LJUBAV: Potrebno je da malo više pažnje obratite na poruke koje vam partner šalje. Želi da čitate više između redova.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Kritike koje vam budu upućene ne bi trebalo da shvatite kao zlonamerne. Budite otvoreniji za saradnju i sugestije.
LJUBAV: Voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite da ga i dobije. Toliko možete da učinite za nju.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.


dnevni horoskop

RAK
POSAO: Ovo je izuzetno povoljan dan za neki neočekivani priliv novca. Na poslu ćete imati prijatnu atmosferu. Iskoristite je do maksimuma.
LJUBAV: Moguće je da sasvim slučajno sretnete osobu sa kojom ste nekada imali vezu. Pokrenuće se emocije i želja za obnavljanjem veze.
ZDRAVLJE: Dobro.

USKORO!


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Ostvarićete planove koje ste otpisali kao moguće uz pomoć osobe u znaku Bika . Finansije će se srediti i to će vam dati elan za nove poslove.
LJUBAV: Imate utisak da više dajete nego što dobijate. Razgovor sa partnerom može da reši nedoumicu. Budite realni.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Završićete veliki posao i bićete ponosni na sebe. Veliko olakšanje i zadovoljstvo očekuje vas i u sledeććim projektima koje ste zamislili.
LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije pokušava da vam se približi. Neočekivani razgovor probudiće neka osećanja. Na vama je da ta osećanja kontrolišete na način na koji to srce kaže
ZDRAVLJE: Unosite više vode.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Usmerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Izbegavajte pozajmice i zaduženja.
LJUBAV: Imate zajedničke planove i zadovoljni ste kako se situacija odvija. Rešićete neko važno pitanje za oboje, pitanje koje odavno imate.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Saradnicima mnogo znači vaše prisustvo. Koristite svoj šarm kako biste spustili tenziju na radnom mestu. Oćekujte priliv novca.
LJUBAV: Ako ste slobodni, možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima koji neće biti ozbiljni.
LJUBAV: Prija vam prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Ne upuštajte se u vezu tako olako.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Znate odakle dolazi problem.
LJUBAV: Iskoristite današnji dan onako kako vam osećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi bilo dobro već šta želite.
ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Imate zanimljive ideje, ali ne možete da ostvarite baš sve što ste zamislili. Saradnici vam mogu pomoći da odlučite. Oslonite se potpuno na njih.
LJUBAV: Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ako ste slobodni, planirajte izlazak i lepo se provedite.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Sve što pokušavate da objasnite je logično, ali saradnici to posmatraju iz sasvim drugog ugla. Ne dozvolite da vas to opterećuje.
LJUBAV: Upotrebite svoje zavodničke sposobnosti i šarm kako biste skrenuli pažnju osobi koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top