Dnevni Horoskop za 19. novembar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

 


dnevni horoskop
OVAN

POSAO:
Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Kraći put zbog posla ili razmišljanje o poslu na putu su naglašeni.
LJUBAV: Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.
ZDRAVLJE: Loša probava


dnevni horoskop

BIK
POSAO:
Umorili ste se i sad biste najradije da odmarate u svom domu. Izdržite još malo jer morate da radite. Bankovni račun vam je skoro prazan.
LJUBAV: Povukli ste se i voljenu osobu posmatrate iz senke. Slobodni Bikovi čekaju poziv, a trebalo bi da se aktiviraju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje.
LJUBAV: Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška je veoma naglašena.
ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.


dnevni horoskop

RAK
POSAO: Kolega je u superiornijoj poziciji i to vas ljuti. Vaše kraće otsustvo sa radnog mesta donelo je nove promene. Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji.
LJUBAV: Neko vas je zainteresovao na prvi pogled. Ne žurite u proceni. Ne znate još uvek kakva je ta osoba i šta sa njom možete da očekujete.
ZDRAVLJE: Bol u grlu.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Na kraju ipak možete dobro proći i ostvariti profit.
LJUBAV: Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno niste zadovoljni njegovim potezima.
ZDRAVLJE: Iritacija kože.

USKORO!


dnevni horoskop

DEVICA
POSAO: Imate mnogo ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, a vi samo treba da budete manje nasrtljivi.
LJUBAV: Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek ne zainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.
ZDRAVLJE: Napetost.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Izgubili ste se u moru planova. Opšte nezadovoljstvo materijalnom situacijom remeti poslovni ritam. Budite strpljivi.
LJUBAV: Dopada vam se neko ko je superiorniji od vas ili za koga vi bar tako mislite. Razmislite kako biste fukncionisali sa takvom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Trudite se da date najbolje od sebe i u prepodnevnim satima nemate ni minut slobodnog vremena. Nalet entuzijazma jedino remeti osećaj nesklada sa saradnicima.
LJUBAV: Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem mestu. Ipak ste započeli komunikaciju sa nekom osobom iz vašeg okruženja.
ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i prosto zavidite onima koji su samostalni i imaju svoj novac.
LJUBAV: Imate potrebu da razgovarate sa voljenom osobom samo što ona sada nema vremena za vas. Emocije kompenzujete prijateljima koji pokazuju prema vama punu naklonost.
ZDRAVLJE: Umorni ste.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Ako ne možete da promenite druge, menjajte sebe. Finansije su u padu. Kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu.
LJUBAV: Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete finansijski pomoći. Imaćete manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Nemir koji osećate ne da vam mira. Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatno. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu.
LJUBAV: Osećate veliku tenziju na emotivnom planu i na korak ste da sve presečete i okrenete novi list. Možda bi vam to bio dobar potez u ovom trenutku.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet. Bespotrebni trošak prethodnih dana umanjiće komfor.
LJUBAV: Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top