Dnevni Horoskop za 16. oktobar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Oktobar 2017. pročitajte ovde.


dnevni horoskopOVAN
POSAO
: Iritiraju Vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od Vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni.
LJUBAV: Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše Vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.


BIK
dnevni horoskopPOSAO: Neko Vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo Vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentisete u nekom nepoznatom pravcu.
LJUBAV: U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se granice sa Vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim »čudnim« oduševljenjem. Kao da se ne razumete dovoljno.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


 

dnevni horoskopBLIZANCI
POSAO: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV: U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume kao što Vam se to čini.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.


dnevni horoskopRAK
POSAO: Potrebno je da emocije ostavite po strani i da situaciju posmatrate na objektivan način. Previše pažnje pridajete osećanjima i grešite i proceni.
LJUBAV: Biće bolje da se uzdržavate od komentara, a posebno izbegavajte to da kritikujete voljenu osobu. Idealno bi bilo da se opustite i ne razmišljate previše.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja.

USKORO!


dnevni horoskopLAV
POSAO: Nemate dovoljno vremena da se posvetite svemu za šta verujete da je od posebne važnosti. Pokušajte da odredite šta vam je prioritet. Ne rasipajte energiju.
LJUBAV: Zadovoljni ste dešavanjima na emotivnom planu. Imate podršku voljene osobe i ništa vas ne može pokolebati.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopDEVICA
POSAO: Vratite se još jednom na priliku koju propustili jer su se uslovi i kriterijumi promenili. Nije sve izgubljeno, samo nemojte da odustajete.
LJUBAV: Slobodne Device su u sukobu između želja i mogućnosti. Nečega ćete morati da se odreknete ako želite da se pomerite sa mrtve tačke.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.


dnevni horoskopVAGA
POSAO: Konačno će se poslovna situacija pomeriti na bolje. Bilo da težite promenama ili da tražite posao, ovo je odlična prilika da nešto uradite.
LJUBAV: Ne želite da pređete preko ponosa i priznate kako se zaista osećate. Razmislite još jednom, kome ćete i šta dokazati.
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija.


dnevni horoskopŠKORPIJA
POSAO: Krajnje je vreme da ostvarite svoje planove i da ideje sprovedete u delo. Ovo važi posebno za većinu Škorpija koje dugo čekaju na posao.
LJUBAV: Delujete tajanstveno i pokušavate sve da zadržite za sebe. Možete slobodno da učinite taj korak oko koga se toliko dvoumite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopSTRELAC
POSAO: Nemate posebno naglašeno što se posla tiče. Biće to samo jedan niz običnih radnih zadataka koji je pomalo dosadan, ali koji mora da se odradi.
LJUBAV: Vaša ljubav je ili daleko od vas ili vam je iz nekog razloga nedostupna. Prilično se mučite sami sa sobom i ne vidite šta je rešenje. Čekajte još neko vreme.
ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.


dnevni horoskopJARAC
POSAO: Večina Jarčeva već neko vreme razmišlja o promeni posla, a neki su se već aktivirali u tom smilslu. Spremite se za iznenadni razgovor o poslu.
LJUBAV: Suočavate se sa tim da partner nema iste želje i planove kao vi. Ipak, nemojte da vas to obeshrabri i nikako ne donosite konačnu oduku.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.


dnevni horoskopVODOLIJA
POSAO: Nemate posebne planove za poslove koje obavljate i verovatno ćete se usmeriti na ono što morate da uradite. Moguće su neprilike sa finansijama.
LJUBAV: Imate sjajne aspekte za ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, možete da računate na lepa dešavanja na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopRIBE
POSAO: Pretvarate se da ništa ne primećujete, a jasno vam je šta rade vaši saradnici. Nemojte da reagujete jer će se i bez vašeg učešća vrlo brzo sve razotkriti.
LJUBAV: Naklonost koju imate prihvatili ste zdravo za gotovo. Ipak, treba da znate da za sve postoji mera pa će i toj osobi jednom dojaditi vaše premišljanje.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top