Dnevni Horoskop za 15. februar 2018.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

 


dnevni horoskop

OVAN
POSAO:
Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.
LJUBAV: Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vreme je za to, i za smirivanje napetosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop

BIK
POSAO: Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.
LJUBAV: Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sigurno sve biti kako treba.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kožom.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV: Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.


dnevni horoskop

RAK
POSAO: Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu – pokazaće se kao isplativa.
LJUBAV: Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Danas izađite, prijaće vam dan napolju.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Nijedna sitnica ne može da Vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.
LJUBAV: Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se, izbacite gluposti iz glave, ima lepših stvari o kojima treba da mislite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

USKORO!


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava Vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.
LJUBAV: Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Danas bi mogao da bude dobar dan da sve nesuglasice koje imate sa partnerom rešite.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od Vas, ali postupate u skladu sa principima.
LJUBAV: Distancirajte se od osobe koja se poigrava Vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.


dnevni horoskop

ŠKORPIJA
POSAO: Bitno je da održite status koji imate u kolektivu, borite se marljivim radom i zalaganjem! Niste zadovoljnim postignutim, ali ni Vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak.
LJUBAV: Uplašeni ste i brinete, imate osećaj da Vas partner zapostavlja. Ako je tako, onda sedite i otvoreno recite partneru šta se vrzma po vašoj glavi, nema šta da izgubite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje Vam energije da doprinesete zacrtanim idejama.
LJUBAV: U nedoumici ste vezano za osobu koja Vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Pazite, partner bi mogao da postane sumnjičav.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Budite oprezniji u svojim izjavama, birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. Otvorite četvoro očiju i pratite šta se dešava.
LJUBAV: Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Nemojte da preterujete, ne budite vladar u vezi, već partner!
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu – svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.
LJUBAV: Osoba koju volite Vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju, i naravno da prođete test sa najboljim ocenama.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite proverenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.
LJUBAV: Neko Vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da Vas maksimalno podrži. Zapamtite to, i kada partneru bude trebala podrška pružite je!
ZDRAVLJE: Više odmarajte.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top