Dnevni Horoskop za 13 jun 2017.

horoskop na dan

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


dnevni horoskopOVAN

POSAO: Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.
LJUBAV: Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.dnevni horoskopBIK

POSAO: Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.
LJUBAV: Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.


dnevni horoskopBLIZANCI
POSAO: Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.
LJUBAV: Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teoriej zavere u glavi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.dnevni horoskopRAK

POSAO: Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu jer će se pokazati kao isplativa.
LJUBAV: Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara a ne samo za sebe. Ovaj vikend provedite daleko od kuće.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopLAV
POSAO: Suočavate se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.
LJUBAV: Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Vikend je, opustite se i odmorite.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

USKORO!dnevni horoskopDEVICA

POSAO: Kolege se slažu sa vašim viđenjem situacije i to vam uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete.
LJUBAV: Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret vašim željama. Sačekajte i videćete da će sve biti kako treba.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.


dnevni horoskopVAGA
POSAO: Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.
LJUBAV: Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Želite da kažete sve što mislite, i uradite to, prijaće vama i vašoj vezi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.dnevni horoskopŠKORPIJA

POSAO: Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite proverenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.
LJUBAV: Neko vas potajno posmatra sa simpatijama, razmislite ko? Osoba koju volite daje sve od sebe da vas maksimalno podrži.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.dnevni horoskopSTRELAC

POSAO: Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu. Svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.
LJUBAV: Osoba koju volite vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju, vikend je savršen za to.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.dnevni horoskopJARAC

POSAO: Budite oprezniji u svojim izjavama i birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni.
LJUBAV: Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Lepo, samo nastavite da poklanjate svoje srce, partneru to prija.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopVODOLIJA
POSAO: Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje vam energije da doprinesete zacrtanim idejama.
LJUBAV: U nedoumici ste vezano za osobu koja otvoreno flertuje sa vama. Krijete nešto od partnera, što nikako nije za pohvalu.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.dnevni horoskopRIBE

POSAO: Bitno je da održite status koji imate u kolektivu. Borite se marljivim radom i zalaganjem. Niste zadovoljnim postignutim, ali ni vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak.
LJUBAV: Uplašeni ste i brinete. Imate osećaj da vas partner zapostavlja.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

Izvor: Astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top