Dnevni Horoskop za 1. februar 2018.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

 


dnevni horoskop

OVAN
POSAO: Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.
LJUBAV: Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.
LJUBAV: Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.
LJUBAV: Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.
ZDRAVLJE: Dobro.


dnevni horoskop

RAK
POSAO: Situacija na radnom mestu se menja na bolje.Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Nemojte ih izneveriti.
LJUBAV: Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.
ZDRAVLJE: Muči vas nesanica.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da ono bude prihvaćeno i zato se trudite da pridobijete kolege.
LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete moći da odolite. Lepo.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

USKORO!


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.
LJUBAV: Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte na partnera prebacivati odgovornost, ona je na vama.
ZDRAVLJE: Zaštitite se od virusa.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa osobom u znaku Lava, slobodno mu prepustite svu odgovornost. Mogući su neočekivani troškovi sa kojima morate da se izborite.
LJUBAV: Niste raspoloženi za ljubavne razgovore i više će vam prijati društvo prijatelja. Promena će vam prijati, ali nemojte zapostaviti partnera.
ZDRAVLJE: Moguće su alergije.


dnevni horoskop

ŠKORPIJA
POSAO: Pozitivnim stavom uspećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni i uspeh je zagarantovan, samo je vreme potrebno.
LJUBAV: Partner, sa kojim ste u svađi, naći će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku.
ZDRAVLJE: Održavajte kondiciju.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Izbegavajte velika ulaganja jer se moze desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju posebno da obrate pažnju.
LJUBAV: Imaćete priliku da se uverite kako je život pun iznenađenja. Zavešće vas osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.
ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.


dnevni horoskop

JARAC
POSAO: Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira.
LJUBAV: Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku, poći će vam za rukom.
ZDRAVLJE: Imunitet je u padu.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Imate utisak da vas saradnici ne prihvataju, a to vas čini nervoznim.
LJUBAV: Preterali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije. Takvo ponašanje vam neće ništa dobro doneti!
ZDRAVLJE: Prijaće vam relaksacija.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju u vašem okruženju.
LJUBAV: Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, pravi je trenutak za novo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top