Dnevni Horoskop za 08. novembar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


dnevni horoskop
OVAN

POSAO:
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.
LJUBAV: Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.
ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.
LJUBAV: Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Nemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.
LJUBAV: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE: Dobro.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.

USKORO!

dnevni horoskop
RAK

POSAO: Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno. Upoznajte tu osobu, videćete da ste imali pogrešnu sliku.
LJUBAV: Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama. Makar nekada i blefirali, postupite tako!
LJUBAV: Pokazite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koje se teže uočavaju. Jednom kada ih uočite biće vam mnogo lakše.
LJUBAV: Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Dobro.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Imponuju vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost.
LJUBAV: Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Lako se zamarate.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. 


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu ako joj se vi maksimalno ne posvetite.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu.
LJUBAV: Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.
ZDRAVLJE: Odlično.


dnevni horoskop
JARAC

POSAO: Nove događaje prihvatite u optimističkom raspoloženju i bez kritizerskih komentara. Kako bi vama bilo da ste kritikovani na početku?
LJUBAV: Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.
ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Ukoliko vam je stalo da rešite svoje poslovne dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Rešenje svih poslovnih problema se nazire.
LJUBAV: Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni.
LJUBAV: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top