Dnevni Horoskop za 08 jun 2017.

horoskop na dan

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


dnevni horoskopOVAN

POSAO: Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume
LJUBAV: Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti..
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.dnevni horoskopBIK

POSAO: Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE: Više spavajte.


dnevni horoskopBLIZANCI
POSAO: Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti.
LJUBAV: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Budite pažljiviji u saobraćaju.dnevni horoskopRAK

POSAO: Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima. Potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama.
LJUBAV: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.


dnevni horoskopLAV
POSAO: Neko remeti vaše poslovne planove i ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.
LJUBAV: Prijaće vam različiti susreti i emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da vam ugodi i da vam priušti odgovarajući tretman.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

USKORO!dnevni horoskopDEVICA

POSAO: Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj.
LJUBAV: Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopVAGA
POSAO: Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovne prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli.Svi problemi se rešavaju pre ili kasnije.
LJUBAV: Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.dnevni horoskopŠKORPIJA

POSAO: Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu. Predstoji vam manji gubitak ili razočaranje koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja.
LJUBAV: Prijaće vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.dnevni horoskopSTRELAC

POSAO: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni, očekuju vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga nezamenljiva u poslovnim dogovorima.
LJUBAV: Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno. Odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku.
ZDRAVLJE: Prijaće vam više sati zdravog sna.dnevni horoskopJARAC

POSAO: Sve ima svoj rok trajanja i svoju upotrebnu vrednost. Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima.
LJUBAV: Zanemarili ste dogovor koji imate sa bliskom osobom. Partner pokušava da vas oraspoloži i da vas navede na dobar izbor.
ZDRAVLJE: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.


dnevni horoskopVODOLIJA
POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred saradnicima.
LJUBAV: Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima i društvu.
ZDRAVLJE: Budite umereniji u svemu.dnevni horoskopRIBE

POSAO: Obratite pažnju na različite detalje ili na neke skrivene poruke. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima.
LJUBAV: Izbegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati ljubavni tempo.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

Izvor: Astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top