Dnevni Horoskop za 07 jun 2017.

horoskop na dan

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


dnevni horoskopOVAN

POSAO: Izbegavajte rizične situacije i budite mudri u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da postavljate suvišna pitanja osobi koja ima veliki uticaj na vašu okolinu.
LJUBAV: Delujete uznemireno, jer ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.dnevni horoskopBIK

POSAO: Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja.
LJUBAV: Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi.
ZDRAVLJE: Bavite se fizičkim aktivnostima.


dnevni horoskopBLIZANCI
POSAO: Prihvatite nečiju sugestiju. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska.
LJUBAV: Ako vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.dnevni horoskopRAK

POSAO: Osećate lagani umor i zato reagujete impulsivnije nego obično. Pokušavate da se oslobodite od nekih dodatnih obaveza, ali koliko god se trudili ne postižete željeni efekat.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da se uzbuđujete zbog sitnica koje otežavaju zajednički dogovor.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.


dnevni horoskopLAV
POSAO: Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje ili da se predstavite u pozitivnom svetlu u krugu poslovnih partnera. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate.
LJUBAV: Priželjkujete novo emotivno zadovoljstvo. Kod vas provajava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da vam ugodi.
ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.

USKORO!dnevni horoskopDEVICA

POSAO: Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.
LJUBAV: Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.


dnevni horoskopVAGA
POSAO: Neko vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju i zato izbegavajte afektivno ponašanje. Zatražite dobar savet i zaštitite svoje poslovne interese.
LJUBAV: Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu i nemojte dozvoliti da vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.dnevni horoskopŠKORPIJA

POSAO: Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite i zato osećate nelagodnost pred jednom starijom osobom.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom većina događaja nije po všoj meri ili uskusu, ali vi se dobro snalazite u svakoj prilici.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopSTRELAC
POSAO: Ukoliko nemate dovoljno poverenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbežno. Zaštitite svoje poslovne interese i prekinite kontakt sa jednom nepouzdanom osobom.
LJUBAV: Delujete raspoloženo i zadovoljno u društvu bliske osobe i osećate novi emotivni zanos. Raduje vas nečija pažnja.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.dnevni horoskopJARAC

POSAO: Postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju. Neko ne želi da sasluša vaše ideje. Obratite pažnju na koristan savet koji vam upućuju bliski saradnici.
LJUBAV: Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskopVODOLIJA
POSAO: Nečije ponašanje ima negativan uticaj na vašu koncentraciju i zato trpite poslovni neuspeh. Ipak, postoji mogućnost da nadmudrite osobu koja vas ometa u poslovanju.
LJUBAV: Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško vam je da pravilno procenite nečije postupke.
ZDRAVLJE: Poželjno je da se rekreirate.dnevni horoskopRIBE

POSAO: Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Potrebno je da uložite veliku energiju u svoje poslovne ciljeve i da se zaštite od loših uticaja.
LJUBAV: Partner ume da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju uvertiru za novo emotivno zbližavanje.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

 

Izvor: Astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top